Ludzie kupujcie Tanie Bomnowce
hehe ja sie przesiadłem z NS na z150 no i faktycznie niabo a ziremia ale ten post jest o starych amorkach iwec napisze tu o moim nowym nabytku a mianowicie judy z 98 roku za 130 zł i powiem wam tyle wole tą judy od niejednehgo nowego rst czy suntoura a cena hehe.........modna :) a amorek na hopkach sprawuje sie wspaniale i jeszcze ten sezon spokojnie przezyje bo kupiłem go od crossowca który po mleko na nim jezdził wiec jest w dobrym stanie
<KuRzY>
Tahion kupil tego amorka odemnie. W sumie zaczynam zalowac ze sie go pozbylem. Kupilem teraz juniorka ale mam coraz wieksza ochopte na zlozenie czegos do streeta i ew. do lasu zeby pojechac i do czegos takiego Z.1 DO '99 bylby idealny. Widelec ma jedna wade. Slaby adapter pod tarcze... Przy dobrym hamplu mozna go ujebac...
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
-
- Kontakt:
Ludzie kupujcie Tanie Bombowce
ja co prawda mam Drop offa 2003 ale do freeridu styka, na temat tych starych to moge powiedzieć tyle że one raczej niepekają bo wtamtych czasach te amory bardziej były dopieszczone i coś takiego jak produkowane na tajwanie to było niespotykane, pozatym te starsze modele są mniej sztywne niż te nowe a co za tym bardziej elastyczne i dlatego nie pękają tak jak te nowe wkońcu wiadomo że jak coś jest super sztywne to sie nie wygnie w bok i niepochłoni siły tylko sztywne wszystko przekazują w materiał a on potem nie wytrzymuje i pęka
To nie bylo smieszne... Nie mam ale chcialbym miec :P W sumie jakbym mial to bym go nie sprzedal :)
Zajawilem sie an tenwidelec spowrotem :) Ale kij z tym... A prawda jest taka ze drop offy 99 pekaja czasem i nie kombinujcie z tym ze jak wiotkie top pochlonie. kupa a nie pochlonie...
Zajawilem sie an tenwidelec spowrotem :) Ale kij z tym... A prawda jest taka ze drop offy 99 pekaja czasem i nie kombinujcie z tym ze jak wiotkie top pochlonie. kupa a nie pochlonie...
gg: 3212274
Ja tam mam Z1 dual 99" i nie oddam go za nic:P
Pieknie rozkrecalny:P [ juz mam nawet zapasowa korone, i gorne golenie:P]
Amor chodzi rewelacja , nie dobilem go ani razu, nic z tych reczy, a jest juz jezdzony prawie 5 miechow...
A co do kolesia ktory chce kupic Z1 freeride, za 3400...
Chlopie brat w grudniu , wychaczyl , Z1 fr z roku 2002 pod sztywna os, razem z oska i zatrzaskiem, oraz 300g Isostaru..
A dodaje ze amor byl nowiutki....
Wiec jak kupisz go za 3400... to sie przelecisz...
Tak samo mozesz wychaczyc Dj1 qr20, z roku 2002 za 1200zl...
Pieknie rozkrecalny:P [ juz mam nawet zapasowa korone, i gorne golenie:P]
Amor chodzi rewelacja , nie dobilem go ani razu, nic z tych reczy, a jest juz jezdzony prawie 5 miechow...
A co do kolesia ktory chce kupic Z1 freeride, za 3400...
Chlopie brat w grudniu , wychaczyl , Z1 fr z roku 2002 pod sztywna os, razem z oska i zatrzaskiem, oraz 300g Isostaru..
A dodaje ze amor byl nowiutki....
Wiec jak kupisz go za 3400... to sie przelecisz...
Tak samo mozesz wychaczyc Dj1 qr20, z roku 2002 za 1200zl...