Ludzie kupujcie Tanie Bomnowce

kurzy
Kontakt:

Post autor: kurzy »

hehe ja sie przesiadłem z NS na z150 no i faktycznie niabo a ziremia ale ten post jest o starych amorkach iwec napisze tu o moim nowym nabytku a mianowicie judy z 98 roku za 130 zł i powiem wam tyle wole tą judy od niejednehgo nowego rst czy suntoura a cena hehe.........modna :) a amorek na hopkach sprawuje sie wspaniale i jeszcze ten sezon spokojnie przezyje bo kupiłem go od crossowca który po mleko na nim jezdził wiec jest w dobrym stanie
<KuRzY>
nibyptak
Kontakt:

Post autor: nibyptak »

no ja mam z1 z 97 o ile się nie myle amorek poprostu wypas chodzi jak na te 5 lat zajebiście nie jest zjechany zero luzów poprostu miodzik
gg:3558924
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

Tahion kupil tego amorka odemnie. W sumie zaczynam zalowac ze sie go pozbylem. Kupilem teraz juniorka ale mam coraz wieksza ochopte na zlozenie czegos do streeta i ew. do lasu zeby pojechac i do czegos takiego Z.1 DO '99 bylby idealny. Widelec ma jedna wade. Slaby adapter pod tarcze... Przy dobrym hamplu mozna go ujebac...
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
Gall Anonim
Kontakt:

Ludzie kupujcie Tanie Bombowce

Post autor: Gall Anonim »

ja co prawda mam Drop offa 2003 ale do freeridu styka, na temat tych starych to moge powiedzieć tyle że one raczej niepekają bo wtamtych czasach te amory bardziej były dopieszczone i coś takiego jak produkowane na tajwanie to było niespotykane, pozatym te starsze modele są mniej sztywne niż te nowe a co za tym bardziej elastyczne i dlatego nie pękają tak jak te nowe wkońcu wiadomo że jak coś jest super sztywne to sie nie wygnie w bok i niepochłoni siły tylko sztywne wszystko przekazują w materiał a on potem nie wytrzymuje i pęka
freeride21

Post autor: freeride21 »

ma ktoś do sprzedania drop offa tanio?
albo djIII ?
Tahion
Kontakt:

Post autor: Tahion »

Julo ja ci poprostu reklame robie ...
co do mocowania pod tarcze to nie wiem bo sie jeszcze nie dorobilem...
A teraz cos smiesznego : Julo nie masz moze jeszcze jednego takiego , bo bym chcial na zapas :)

to bylo smieszne , ale powiedzialem to na serio..:D
Be fast or be dead
Julo_HC
Kontakt:

To nie bylo smieszne... Nie mam ale chcialbym miec :P W sumie jakbym mial to bym go nie sprzedal :)
Zajawilem sie an tenwidelec spowrotem :) Ale kij z tym... A prawda jest taka ze drop offy 99 pekaja czasem i nie kombinujcie z tym ze jak wiotkie top pochlonie. kupa a nie pochlonie...

Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

sory :D ale jak mam pieniadze na drogiego bombowca t oczy tez musze kupic taniego ?? <lol> nawiazanie do nazwy topicu :D
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

Ja tam mam Z1 dual 99" i nie oddam go za nic:P

Pieknie rozkrecalny:P [ juz mam nawet zapasowa korone, i gorne golenie:P]

Amor chodzi rewelacja , nie dobilem go ani razu, nic z tych reczy, a jest juz jezdzony prawie 5 miechow...

A co do kolesia ktory chce kupic Z1 freeride, za 3400...
Chlopie brat w grudniu , wychaczyl , Z1 fr z roku 2002 pod sztywna os, razem z oska i zatrzaskiem, oraz 300g Isostaru..
A dodaje ze amor byl nowiutki....

Wiec jak kupisz go za 3400... to sie przelecisz...
Tak samo mozesz wychaczyc Dj1 qr20, z roku 2002 za 1200zl...
Julo_HC
Kontakt:

lagi 30 mnie jednak przy takim skoku troche zastanawiaja... z drugiaj strony oś... sma nie wiem. Wiem ze DO '99 jest wypas i ma zajebisty kolor :)

ODPOWIEDZ