Polska - Niemcy
Pan janas pewnie nie byłby w stanie na nie odpowiedzieć:) Tak samo jak zaraz po meczu były 2 rozmowy z nim:) Umie się nasz trener wypowiedzieć nie ma co:) To nawet ja bym coś umiałe więcej się wygadać:PPP No i zdjąć Pana Jelenia, którego gra mi się bardzo podobała no i zmiana parę minut przed końcem - takiego debilizmu jeszcze nie widziałem;/
Pierwsza połowa była miła do oglądania, ale druga to znacznie gorzej;/ Jak można nie mieć dobrej kondycji jak gra się w piłkę nożną długi czas;/ Jak myśmy grali jeszcze kiedyś z kumplami dawno temu, to we dwóch ogrywaliśmy 4 i narzekaliśmy potem, że nie chcą grać bo mieli już dość biegania;/ A nasi za to jeszcze pieniądze biorą. To ich praca jest! I jeszcze nas reprezentują!! Tak jak bloszek powiedział, nasi na treningach chyba tylko piją;/ No ale cóż może w ostatnim meczu tak jak na ostatnich mistrzostwach odejdziemy jakoś z "klasą".
Pierwsza połowa była miła do oglądania, ale druga to znacznie gorzej;/ Jak można nie mieć dobrej kondycji jak gra się w piłkę nożną długi czas;/ Jak myśmy grali jeszcze kiedyś z kumplami dawno temu, to we dwóch ogrywaliśmy 4 i narzekaliśmy potem, że nie chcą grać bo mieli już dość biegania;/ A nasi za to jeszcze pieniądze biorą. To ich praca jest! I jeszcze nas reprezentują!! Tak jak bloszek powiedział, nasi na treningach chyba tylko piją;/ No ale cóż może w ostatnim meczu tak jak na ostatnich mistrzostwach odejdziemy jakoś z "klasą".
no risk no fun
http://tiny.pl/5mc4
http://tiny.pl/5mc4
Ale wiecie co?... może w końcu coś drgnie, bo drugi raz z rzędu dostaliśmy na MŚ wpie.er.dol kiedy było tyle gadania o świetnej formie i przygotowaniu. A zwykle jest tak , że żeby coś się ruszyło w tym kraju i żeby zacząć coś robić to trzeba , żeby ktoś zebrał niezły wpie.r.dol.
I tak grali bardzo dobrze.
pozdro 4 all
I tak grali bardzo dobrze.
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
moze za 4 lata jak wyciwcza nasi wytrzymalosc przynajmniej bedzie lepiej
poza tym mialem wrazenie , tym bardziej 2 polowa , ze nasi bali sie cos zrobic z pilka i co chwila jeden drugiemu ja oddawal lol , zreszta nie tylko ja takie wrazenie mialm , bo jak gadalem z kumplami oni to samo ;]
poza tym mialem wrazenie , tym bardziej 2 polowa , ze nasi bali sie cos zrobic z pilka i co chwila jeden drugiemu ja oddawal lol , zreszta nie tylko ja takie wrazenie mialm , bo jak gadalem z kumplami oni to samo ;]
www.mm-foto.pl
moje zdanie:
kiedy pisarz nie ma weny twórczej nie powinien pisać
kiedy piłkarz nie ma formy nie powinien grać
nasza reprezentacja powiina wrócić juz do domu i zaoszczedzić nam obciachu
szkoda, bo pozostaje niesmak..
chcieli i to bylo widac,
reprezentacja to taka układanka, trzeba umiesic tak poszczególne elementy zeby do siebie pasowały, niestety Janas nie potrafi układać tych puzzli..
szkoda, bo walczyli ;/
bravo chłopaki i tak jestem z was dumny
PS: Surling zamknij pape - jak sie nei znasz to sie nie wypowiadaj! niebyło kogo zmieniaci nie byly robione minute przed koncem tylko juz w 70 min , a po 2 zmiany robi sie na minute przed końcem na tzw "zdobycie czasu", po to żebu ytrzymać korzystny wynik - dla nas w tym wypadku remis
kiedy pisarz nie ma weny twórczej nie powinien pisać
kiedy piłkarz nie ma formy nie powinien grać
nasza reprezentacja powiina wrócić juz do domu i zaoszczedzić nam obciachu
szkoda, bo pozostaje niesmak..
chcieli i to bylo widac,
reprezentacja to taka układanka, trzeba umiesic tak poszczególne elementy zeby do siebie pasowały, niestety Janas nie potrafi układać tych puzzli..
szkoda, bo walczyli ;/
bravo chłopaki i tak jestem z was dumny
PS: Surling zamknij pape - jak sie nei znasz to sie nie wypowiadaj! niebyło kogo zmieniaci nie byly robione minute przed koncem tylko juz w 70 min , a po 2 zmiany robi sie na minute przed końcem na tzw "zdobycie czasu", po to żebu ytrzymać korzystny wynik - dla nas w tym wypadku remis
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
-
- Kontakt: