Kraków - skałki twardowskiego i okolice.
skane panowie policjanci spiszą i puszczą ich. polska paranoja. powinni zakazać sprzedazy dresow pod kara dozywocia (śmierci to przesada). jak my chcemy mtb park. to moze oni też chcą jakiś dres park gdzie będą kradli i oddawali przy wyjściu? trzeba ich zrozumieć wkońcu to (zaryzykuje stwierdzenie) prawie człowiek. pzdr
Bieda, nuda i brak wykształcenia to są główne powody i postępowania, nalezy tez dodać brak przekazu podstawowych wartości moralnych przez rodziców i w pewnym sensie upadek autorytetu kościoła w dziesiejszych czasach...ehh ale tak łatwo tego nie zmienimy, trzeba by się było wyprowadzić...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
Krakus_dh wcale nie bieda i nuda i brak wykształcenia są powodem "zmendzania" się społeczenstwa. bo do tej biedy i nudy prowadzi hiphop którego słuchaja, ta "muzyka" odbiera im wiare w siebie i niedaje perspektyw na zycie. a upadek autorytetu koscioła. zasłużyli sobie na to. jak tu mieć kosciół za autorytet znając jego przeszłość i stan obecny? pzdr
teraz się z Toba nie zgodze (od hip-hopu się odpierdol;] trzeba długo w nim siedziec żeby powiedziec o nim coś prawdziwego, teraz gadasz jak babci z radia maryja dokładnie:) trzeba poznac paru dresów, posiedzieć z nimi na ławce żeby coś mowić i ja stety niestety troche o tym wiem;] nie żebym był dresem (haha) ale bywając czasm na osiedlu u mijej babci co nieco wiem na ten temat, tak więc...
(rozmawiałem kiedyś z jakimś kolega kolegi który zajmował się kradzieża, ceny rowerów typu full wachają się od 1000 do 700 a zwykłych 500-300, to było pare lat temu ale takie były realia, teraz moze zakupili juz katalogi rowerowe i tez troche w tym siedzą...)
(rozmawiałem kiedyś z jakimś kolega kolegi który zajmował się kradzieża, ceny rowerów typu full wachają się od 1000 do 700 a zwykłych 500-300, to było pare lat temu ale takie były realia, teraz moze zakupili juz katalogi rowerowe i tez troche w tym siedzą...)
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
z gazem jest taki problem (kupilem :))) ) ze nie lubi zbyt wysokiej temperatury i troche lipnie jest wozic go w spodniach przy 35C na zewnatrz i 100C w spodenkach :PP zeby nie bylo "kabum".. kochones wazniejsze od roweru :) kiedys w samochodzie zostawilem chyba dezodorant i pierdykło na zaworze...
pozdro
pozdro
"Words of wisdom - Full Face helmet"
-
- Kontakt:
Z przykrością musze poinformować, że przez dual przejechało sześciu podejrzanych typow- łyse, na rowerach z marketu. Dwoch z nich wygląło dość groźnie. Na szczęście spierdoliliśmy z Michałem do wąwozu z dirto- dablami i frajerzy nas nie zauważyli i pojechali w doł. Nie wiadomo jakie mieli zamiary ale trzeba dmuchać na zimne i miejcie się na baczności.
PS. Tylko prosze mi nie mowić, że panikuje- po prostu uznałem, że warto o tym poinformować reszte rowerzystow.
Pozdro
PS. Tylko prosze mi nie mowić, że panikuje- po prostu uznałem, że warto o tym poinformować reszte rowerzystow.
Pozdro
http://wojtekkrk.pinkbike.com/ -> zapraszam :)