morthias pisze:Ja pierdole, ludzie!
Niemalze wszyscy w tym temacie pierdola bez sensu. Dlaczego? Juz tlumacze:
1. Jesli uwazacie ze Bender nie ma techniki, to zastanowcie sie, w jaki sposob mozna skoczyc tak duzego dropa, niemalze bez rozpedu (to tez ma znaczenie, przy duzej predkosci sily rozkladaja sie zupelnie inaczej, w tym przypadku wciska go pionowo w dol) i na takie ladowanie (w stosunku do wysokosci jest ono zbyt plaskie). Nie da sie inaczej niz technika "worka kartofli".
2. Nie zgodze sie ze Bender lata mocno na tylne kolo. Obejrzyjcie sobie pare filmow z Benderem, to szybko zauwazycie ze ustawia sie w locie tak, zeby jak najlepiej stlumic ladowanie. Owszem, tylne kolo dotyka czesto ziemi pierwsze, ale tylko po to, zeby jakos wykorzystac te 330 mm skoku ktore on ma z tylu.
3. I co ***** z tego ze ktos skoczyl dropa 16 metrow na gorszym rowerze? Zauwazcie ze Dunne skakal PRZYGOTOWANEGO dropa, to znaczy wszystko bylo zrobione tak, zeby go ustac (ladowanie bylo przerabiane, najazd byl profilowany itp.). Bender skacze z NATURALNYCH dropow, takich, z ktorych wiekszosc Prosow baloby sie spojrzec. A dodac nalezy ze OLBRZYMIA czesc tych dropow ustal, ale nie jest to pokazane na filmach. Dlaczego? Czysty marketing, facet ktory skacze dropa ze skaly 14 metrow i sie wypierdala sprzeda sie duzo lepiej niz ktos kto to ustoi. Powtarzam - posciagajcie np. z Mula filmy (TYLKO) z Benderem, zmienicie o nim zdanie.
4. Watpie zeby ktos z Was skoczyl kiedykolwiek cos powyzej 5-6 metrow w dol. Najezdzacie na Bendera, bo przeczytaliscie na tym forum (****** piaskownica) ze ktos inny na niego najezdza. Gratuluje. Sprobujcie skoczyc wiekszego dropa, a dowiecie sie co czuje Bender lecac takiego dropa, a jak bedziecie mieli pecha - co czuje jak sie wypierdala :/.
Jeszcze jedno, mozecie teraz po mnie pojechac, klac na mnie, usunac ten post itp. **** mnie to obchodzi, bo wiem, ze na tym forum jest pare innych osob podzielajace moje zdanie. A reszta niech przestanie czytac bzdury, a zacznie jezdzic. Bedzie z tego wiecej pozytku.
Pozdrawiam.
popieram Cie całkowicie
Edit:
aha i prosze któregos moderatora o zmiane nazwy topicu, bo jak jakiś obco krajowiec znający język polski, wejdzie na to forum, i zobaczy tą totalnie pojebana nazwe topicu, to już wogóle pogorszy sie opinia o NAS.
pozdro