Reaborn Black Track |omg

Puzel
Kontakt:

Post autor: Puzel »

Ja sobie takowe zakupie jak będe zmienial kola na 24 ;] to jest Double track tylko 50 zl tańszy wiec chyba warto to kupić
7hotdog
Kontakt:

Post autor: 7hotdog »

A może ktoś posiada więcej fotek tych obręczy :) chętnie bym się im lepiej przyjżał, słyszałem, że różnice są minimalne, DT jest klejony, a te żekomo są nitowane :)
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

ja jestem lanserem i wolewydac na identyczna ibrecz 50 zl wiecej a nawet i wiecej bo wole kupowa`c czesci renomowanych firm a nei jakies pieprzeone zamienniki
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
7hotdog
Kontakt:

to poprostu kopia sprawdzonej konstrukcji, a skoro tańsza to dobrze :) a spójżcie ile przepłacaliśmy zawsze za te DT skoro BT kosztują 99 a napewno opłaca im się sprzedawanie tych obręczy nawet po tej cenie. W sumie wychodzi na to że płaciliśmy za naklejki :/ (takie sobie przemyślenia)
SzyszeQ
Kontakt:

Post autor: SzyszeQ »

a wiecie co jest najsmieszniejsze... ze mk bik robi wałki.. najpierw daja czesci dotestowania jak sie nie spisza to sa no name a jak beda w miare "wytrzymale" to daja naklejke reborn i dobre jest :) wiem bo to widzialem na własne oczy u 2 kumpli:) jeden miał rame no name - > tak mowil własciciel MK biku a potem dał mu naklejke reborna i tak powsał norbe <lol> drogi kupil obrecz ala double track za 50 zł!! posmigła na niej chwilke niby to na no name a potem sie okazało ze naklejeczki dali black track i dobre .. tylko czemu cena wzrosła 2-krotnie... hmm wiem ze za marke sie płaci... ale to niejest zadna marka !! posdro dla MK biku
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

KFP_Wwa twoj rozum to 2 totalne porazki mogli by robic swoje rzeczy a nie kserowac czyjes w dupie mam takie cos
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Hehe sa troche beszczelni, podobna nazwa, tak samo naklejki rozmieszczone :) ale to przeciez to samo wiec z wytrzymałościa nie powiino być róznicy :D ja tam wole moje DT original :D hehe
cyc_ling
Kontakt:

Post autor: cyc_ling »

Ja zaryzykowalem i kupilem piaste na tyl reborna jak tylko ta firma weszla na rynek. Teraz zaluje ale gware uznali... Zepsul mi sie tylko bebenek bo jest z gownianego alu tak wiec jezeli obrecz jest z dobrego aluminium i skoro nie ma w niej zadnych elemntow pracujacych(lozyska czy inne zapadki) to moze i warto bylo by sie skusic na ta obrecz. Na pczatek na przod a jak sie spisze to na tyl dokupic.
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

Dareko zastanow sie 10 razy potem pisz, wiele firm kopiuje, wiele zamawia rzeczy z tajwanskiego katalogu z wlasnym logo ewentualnie wprowadzaja drobne zmiany

np. mostek NS Jump (katalog!), mostek NS Quark (kopia Deity Stem ze srubami na sterowke w innym miejscu)

co nie mozesz pogodzic sie z tym ze zaswieciles glupota oceniajac cos poprzez foto tudziez naklejke?
20 inches isn't a crime
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Maice problemy jak 7 letnie dziewczynki ;]
Ssij pento
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

wkurwia mnie gadanie ludzi o sprzecie na ktorym nie jezdzili i ocenianie wszystkiego przez fotki
20 inches isn't a crime
7hotdog
Kontakt:

jak narazie możemy tylko tak oceniać bo nikt nie ma tego sprzętu więc się tak nie denerwój bo to na urodę szkodzi
Zychu-wawa
Kontakt:

KFP_Wwa nie oceniamy przeez fotki ale przez renome tej firmy i poprzednie produkty ktore tez nie byly znakomitej jakosci.......
K@M!L
Kontakt:

Post autor: K@M!L »

ja wam powiem ze to jest to samo co duble track i warto to wziąć!

a jak komus sie nie podoba to zedżećnaklejki i po sprawie :]

( dotykałem to i jeździłem na tym )
LoL

http://tiny.pl/tsb2 <= JumP
http://tiny.pl/t6cd

http://tiny.pl/tsb8 <= BikE
+destroyer
Kontakt:

Post autor: +destroyer »

prawie jak double track .... :) jak dla mnie to "prawie" robi zbyt duza roznice, wiec mam wyjebane i wole swoje prawdziwe sunrimsy :) polsrodki zostawie dla innych
LANS DZIFKO SUPERMAN
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Jak dla mnie to double track wiec jeden **** co sie kupi A tutaj na dwoch oszedzam tyle ze moge kuypic 3 ;]
Ssij pento
FAJA
Kontakt:

Post autor: FAJA »

ehh szkoda ze nikt nie zwrocil uwagi na wage black jest ciezszy od double wiec powinny byc grubsze scianki a wszystkie sa chyba z 6061 czy jakos tak sun rimsy moga byc robione w innej afbryce przez co koszt ich sprowadzenia moze byc wyzszy w sumie najlepsza stal jest wlasnie japonska (szwagier ma firme budowlana i dosc dobrze sie zna na tych pierdolach) a reszta to shit ;//

widac kto sie lansuje a kto nie jesli ktos zwraca uwage na to czy naklejki as ladne czy nie i je zdziera zeby niby nie kozaczyc to juz oznacza to ze cos jest nie tak bo chce byc elo ze on zdrapal naklejki i jest fajny ;/// ja zaplotlem mojego double tracka i mam w dupie jak sie naklejki maja jak przykleili to neich se bead jak im sie zachce to se odpadna proste. tylko czasem szmatka przetre zeby syfu nie bylo i to tyle co do lansu ;/

jesli chodzi o zamienniki to dx32 vs. dartmoor blizzard. kasy nie mam kupilem blizzarda i jsetem w 7 niebie. mysle ze reborn robiac tak gowniane czesci szybko zostanie wypchniety z rynku przez konkurencje chocby dartmoor ktory ma bardziej uniwersalna oferte ;)
Zychu-wawa
Kontakt:

FAJA
- PO PIERWSZE OBRECZE SA Z ALUMINIUM A NIE STALI JAK NAPIASALES
- PO DROGIE TE OBRECZE NIE PRODUKOWANE SA W JAPONNI BO WTEDY KOSZTOWALY BY 300ZL TYLKO PEWNEI NA TAJWANIE ALBO W MALEZJI:D
- PO TRZECIE W BUDOWNICTWIE NIE UZYWA SIE DROGIEJ STALI CO NAJWYZEJ STALOWE PRETY ALE NIE SADZE ZE KTOS BY PRZYWOZIL TO Z JAPONNI:D TYLKO RACZEJ Z KATOWIC
UZYWA SIE ALUMINIUM DO BUDOWY SUPER NOWOCZESNYCH WIEZOWCOWALE MYSLE ZE TWOJ SZFAGIER NIE MA TAK WIELKIEJ FIRMY!!!!
WIDAC ZE Z CIEBIE LAMUS I GNOJEK KTOEY SIE LANSUJE
7hotdog
Kontakt:

Ej ludzie, czy wszystkie tematy muszą zchodzić na to czy ktoś się lansuje czy nie?? To jest temat o Tych obręczach, a w sumie nikt nic konkretnego o nich nie napisał. To może nie piszcie nic jak macie się kłócić jak zwykle o to samo.

Ktoś potem założy jeszcze raz taki sam temat, bo z tego się nic nie dowie, a wy go zbesztacie bo temat już był...

Ja już niedługo będę miał tą obręcz to się wypowiem na jej temat.
ODPOWIEDZ