Reaborn Black Track |omg
-
- Kontakt:
a wiecie co jest najsmieszniejsze... ze mk bik robi wałki.. najpierw daja czesci dotestowania jak sie nie spisza to sa no name a jak beda w miare "wytrzymale" to daja naklejke reborn i dobre jest :) wiem bo to widzialem na własne oczy u 2 kumpli:) jeden miał rame no name - > tak mowil własciciel MK biku a potem dał mu naklejke reborna i tak powsał norbe <lol> drogi kupil obrecz ala double track za 50 zł!! posmigła na niej chwilke niby to na no name a potem sie okazało ze naklejeczki dali black track i dobre .. tylko czemu cena wzrosła 2-krotnie... hmm wiem ze za marke sie płaci... ale to niejest zadna marka !! posdro dla MK biku
Ja zaryzykowalem i kupilem piaste na tyl reborna jak tylko ta firma weszla na rynek. Teraz zaluje ale gware uznali... Zepsul mi sie tylko bebenek bo jest z gownianego alu tak wiec jezeli obrecz jest z dobrego aluminium i skoro nie ma w niej zadnych elemntow pracujacych(lozyska czy inne zapadki) to moze i warto bylo by sie skusic na ta obrecz. Na pczatek na przod a jak sie spisze to na tyl dokupic.
Dareko zastanow sie 10 razy potem pisz, wiele firm kopiuje, wiele zamawia rzeczy z tajwanskiego katalogu z wlasnym logo ewentualnie wprowadzaja drobne zmiany
np. mostek NS Jump (katalog!), mostek NS Quark (kopia Deity Stem ze srubami na sterowke w innym miejscu)
co nie mozesz pogodzic sie z tym ze zaswieciles glupota oceniajac cos poprzez foto tudziez naklejke?
np. mostek NS Jump (katalog!), mostek NS Quark (kopia Deity Stem ze srubami na sterowke w innym miejscu)
co nie mozesz pogodzic sie z tym ze zaswieciles glupota oceniajac cos poprzez foto tudziez naklejke?
20 inches isn't a crime
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ehh szkoda ze nikt nie zwrocil uwagi na wage black jest ciezszy od double wiec powinny byc grubsze scianki a wszystkie sa chyba z 6061 czy jakos tak sun rimsy moga byc robione w innej afbryce przez co koszt ich sprowadzenia moze byc wyzszy w sumie najlepsza stal jest wlasnie japonska (szwagier ma firme budowlana i dosc dobrze sie zna na tych pierdolach) a reszta to shit ;//
widac kto sie lansuje a kto nie jesli ktos zwraca uwage na to czy naklejki as ladne czy nie i je zdziera zeby niby nie kozaczyc to juz oznacza to ze cos jest nie tak bo chce byc elo ze on zdrapal naklejki i jest fajny ;/// ja zaplotlem mojego double tracka i mam w dupie jak sie naklejki maja jak przykleili to neich se bead jak im sie zachce to se odpadna proste. tylko czasem szmatka przetre zeby syfu nie bylo i to tyle co do lansu ;/
jesli chodzi o zamienniki to dx32 vs. dartmoor blizzard. kasy nie mam kupilem blizzarda i jsetem w 7 niebie. mysle ze reborn robiac tak gowniane czesci szybko zostanie wypchniety z rynku przez konkurencje chocby dartmoor ktory ma bardziej uniwersalna oferte ;)
widac kto sie lansuje a kto nie jesli ktos zwraca uwage na to czy naklejki as ladne czy nie i je zdziera zeby niby nie kozaczyc to juz oznacza to ze cos jest nie tak bo chce byc elo ze on zdrapal naklejki i jest fajny ;/// ja zaplotlem mojego double tracka i mam w dupie jak sie naklejki maja jak przykleili to neich se bead jak im sie zachce to se odpadna proste. tylko czasem szmatka przetre zeby syfu nie bylo i to tyle co do lansu ;/
jesli chodzi o zamienniki to dx32 vs. dartmoor blizzard. kasy nie mam kupilem blizzarda i jsetem w 7 niebie. mysle ze reborn robiac tak gowniane czesci szybko zostanie wypchniety z rynku przez konkurencje chocby dartmoor ktory ma bardziej uniwersalna oferte ;)
-
- Kontakt:
FAJA
- PO PIERWSZE OBRECZE SA Z ALUMINIUM A NIE STALI JAK NAPIASALES
- PO DROGIE TE OBRECZE NIE PRODUKOWANE SA W JAPONNI BO WTEDY KOSZTOWALY BY 300ZL TYLKO PEWNEI NA TAJWANIE ALBO W MALEZJI:D
- PO TRZECIE W BUDOWNICTWIE NIE UZYWA SIE DROGIEJ STALI CO NAJWYZEJ STALOWE PRETY ALE NIE SADZE ZE KTOS BY PRZYWOZIL TO Z JAPONNI:D TYLKO RACZEJ Z KATOWIC
UZYWA SIE ALUMINIUM DO BUDOWY SUPER NOWOCZESNYCH WIEZOWCOWALE MYSLE ZE TWOJ SZFAGIER NIE MA TAK WIELKIEJ FIRMY!!!!
WIDAC ZE Z CIEBIE LAMUS I GNOJEK KTOEY SIE LANSUJE
- PO PIERWSZE OBRECZE SA Z ALUMINIUM A NIE STALI JAK NAPIASALES
- PO DROGIE TE OBRECZE NIE PRODUKOWANE SA W JAPONNI BO WTEDY KOSZTOWALY BY 300ZL TYLKO PEWNEI NA TAJWANIE ALBO W MALEZJI:D
- PO TRZECIE W BUDOWNICTWIE NIE UZYWA SIE DROGIEJ STALI CO NAJWYZEJ STALOWE PRETY ALE NIE SADZE ZE KTOS BY PRZYWOZIL TO Z JAPONNI:D TYLKO RACZEJ Z KATOWIC
UZYWA SIE ALUMINIUM DO BUDOWY SUPER NOWOCZESNYCH WIEZOWCOWALE MYSLE ZE TWOJ SZFAGIER NIE MA TAK WIELKIEJ FIRMY!!!!
WIDAC ZE Z CIEBIE LAMUS I GNOJEK KTOEY SIE LANSUJE
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
Ej ludzie, czy wszystkie tematy muszą zchodzić na to czy ktoś się lansuje czy nie?? To jest temat o Tych obręczach, a w sumie nikt nic konkretnego o nich nie napisał. To może nie piszcie nic jak macie się kłócić jak zwykle o to samo.
Ktoś potem założy jeszcze raz taki sam temat, bo z tego się nic nie dowie, a wy go zbesztacie bo temat już był...
Ja już niedługo będę miał tą obręcz to się wypowiem na jej temat.
Ktoś potem założy jeszcze raz taki sam temat, bo z tego się nic nie dowie, a wy go zbesztacie bo temat już był...
Ja już niedługo będę miał tą obręcz to się wypowiem na jej temat.