Zastanawiam się nad tym rowerem zastosowaniem ma byc lekki FR (oglnie to chce sobie szybciej pozjezdzac z pelna amortyzacja bez koniecznosci katowania jakimis duzymi hopami ewentualnie jakis maly drop mala hopa) mam więc kilka pytań. Jak ten rower i ta rama sie sprawuje?
Jak jest z tlumieniem przy wiekszych predkosciach. I ogolnie jestem ciekaw jak dziala zawieszenie w AC.
Aha Jeżeli chodzi o rozmiar ramy to napiście ile macie wzrostu i jaki rozmiar ramy Ja mam 175 zastanawiam sie nad 17'' ale nie wiem czy nie bedzie troche za mala
Pozdrawiam Comandos
Do jeżdżących na AC Giant
-
- Kontakt:
17'' to jest najmniejszy rozmiar AC. Jak chesz jezdzisz szybko wez 18''!!*Misiek FR* pisze:Kolega ma, jezdziłem na niej troche, chodzi mieciutko lecz tylny wahacz jest okropnie wiotki, wygina sie na boki :). Co do rozmiaru to 17" styknie, jak tylko do zjazdów. Bo na jakies hopy czy fr to lepiej mniejsza.
Jezdze na tym rowerze ponad rok
i jest zajebisty jednak potrzebna jest zmiana amora bo nie wytrzymuje mocniejszego katowania damper pracuje dosyc dobrze. bardzo ladnie wybiera duze nierownosci , muldy itp ja np nigdy go nie dobilem ;P
wybierz rame 17 mam podobny wzrost do ciebie i ma troche lepszy kat od 18 . ogolnie mozesz ja niezle katowac i tak wytrzyma bez obaw w koncu jeszcze nie tak dawno AC byl zjazdowa maszyna Gianta Pozdro
i jest zajebisty jednak potrzebna jest zmiana amora bo nie wytrzymuje mocniejszego katowania damper pracuje dosyc dobrze. bardzo ladnie wybiera duze nierownosci , muldy itp ja np nigdy go nie dobilem ;P
wybierz rame 17 mam podobny wzrost do ciebie i ma troche lepszy kat od 18 . ogolnie mozesz ja niezle katowac i tak wytrzyma bez obaw w koncu jeszcze nie tak dawno AC byl zjazdowa maszyna Gianta Pozdro
http://filips.pinkbike.com/