7anna

1nVALID
Kontakt:

7anna

Post autor: 1nVALID »

Hmmm, w oczekiwaniu na "ekspresową" przesyłkę od nich postanowiłem sie pozalić troszku.
Kilka razy prosiłem o dane mojej paczki, oczywiście to olali. Paczka miała do mnie niby dotrzeć wczoraj ale jak łatwo się domyślić zapewne zaginęła w akcji.

Czy tez mieliście problemy z tą firmą ? Bo zastanawiam się czy nie zamówić sobie sprzetu u innego dystrybutora i tą paczkę, jeżeli wogole przyjdzie, olać.

Krew mnie zalewa powoli......

Pozdrawiam
Kupie: DHX 5.0 222
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

opowiedz dokladniej, kiedy zamowiles? idzie poczta, czy kurierem?

poczta ma to do siebie, ze paczki lubia nieprzychodzic, gdy sie na nie czeka, jak juz przestaniesz sie niecierpliwic, to przyjdzie:/

kuier np. jest pewniejszy, systemy lokalizacji paczki dzalaja lepiej, ale w mniejszych miejscwosciach, jak np u mnie (ok25000 mieszkancow) kurier ups/stolica przyjezdza ze swojej filii w wiekszym miescie tylko dwa razy w tygodniu, ale za to mozna byc pewnym kiedy przyjedzie, mozna zaznaczyc przy wysylce w jakich godzinach ma przyjsc paczka i wtedy juz napewno wyjdziemy z zsytuacji z rogalem na twarzy
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

ja kupowalem kiedys u nich piaste wplacilem pieniadze na konto i za dwa dni byla piasta
1nVALID
Kontakt:

Post autor: 1nVALID »

Niestety nie wiem czym paczka została wysłana, prosiłem o te dane ale w odpowiedzi dostałem tylko informacje że paczka powinna być u mnie.

mgfkkka: jestem ekstremalnie niecierpliwy wiec stąd te nerwy

------
Nie chce im robić antyreklamy. Żeby nie było.
------
Będę informował o rozwoju sytuacji ( próbuję się z nimi skontaktować ale narazie cisza)

Pozdrawiam
Kupie: DHX 5.0 222
rosa
Kontakt:

Post autor: rosa »

niedam sobie niczego zlego pwoiedziec o tej firmie jednak mam problemy z moim bitchem=]

ale z wysylka niebylo najmniejszego problemu
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
_kraja_
Kontakt:

Post autor: _kraja_ »

kupilen rame.. nie przyslali zacisku

kupilem napinacze do ramy.. przyslali tylko jeden

ale na ich czesci naprawde daja rade!
ODPOWIEDZ