Hmmm, w oczekiwaniu na "ekspresową" przesyłkę od nich postanowiłem sie pozalić troszku.
Kilka razy prosiłem o dane mojej paczki, oczywiście to olali. Paczka miała do mnie niby dotrzeć wczoraj ale jak łatwo się domyślić zapewne zaginęła w akcji.
Czy tez mieliście problemy z tą firmą ? Bo zastanawiam się czy nie zamówić sobie sprzetu u innego dystrybutora i tą paczkę, jeżeli wogole przyjdzie, olać.
Krew mnie zalewa powoli......
Pozdrawiam
7anna
7anna
Kupie: DHX 5.0 222
opowiedz dokladniej, kiedy zamowiles? idzie poczta, czy kurierem?
poczta ma to do siebie, ze paczki lubia nieprzychodzic, gdy sie na nie czeka, jak juz przestaniesz sie niecierpliwic, to przyjdzie:/
kuier np. jest pewniejszy, systemy lokalizacji paczki dzalaja lepiej, ale w mniejszych miejscwosciach, jak np u mnie (ok25000 mieszkancow) kurier ups/stolica przyjezdza ze swojej filii w wiekszym miescie tylko dwa razy w tygodniu, ale za to mozna byc pewnym kiedy przyjedzie, mozna zaznaczyc przy wysylce w jakich godzinach ma przyjsc paczka i wtedy juz napewno wyjdziemy z zsytuacji z rogalem na twarzy
poczta ma to do siebie, ze paczki lubia nieprzychodzic, gdy sie na nie czeka, jak juz przestaniesz sie niecierpliwic, to przyjdzie:/
kuier np. jest pewniejszy, systemy lokalizacji paczki dzalaja lepiej, ale w mniejszych miejscwosciach, jak np u mnie (ok25000 mieszkancow) kurier ups/stolica przyjezdza ze swojej filii w wiekszym miescie tylko dwa razy w tygodniu, ale za to mozna byc pewnym kiedy przyjedzie, mozna zaznaczyc przy wysylce w jakich godzinach ma przyjsc paczka i wtedy juz napewno wyjdziemy z zsytuacji z rogalem na twarzy
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
Niestety nie wiem czym paczka została wysłana, prosiłem o te dane ale w odpowiedzi dostałem tylko informacje że paczka powinna być u mnie.
mgfkkka: jestem ekstremalnie niecierpliwy wiec stąd te nerwy
------
Nie chce im robić antyreklamy. Żeby nie było.
------
Będę informował o rozwoju sytuacji ( próbuję się z nimi skontaktować ale narazie cisza)
Pozdrawiam
mgfkkka: jestem ekstremalnie niecierpliwy wiec stąd te nerwy
------
Nie chce im robić antyreklamy. Żeby nie było.
------
Będę informował o rozwoju sytuacji ( próbuję się z nimi skontaktować ale narazie cisza)
Pozdrawiam
Kupie: DHX 5.0 222