Klej i Korba???!!!!!
Klej i Korba???!!!!!
Kurna zawsze wyjebuje kwadraty w korbach.........teraz se kupiółem FSA power pro i sie zastanawiam czy przypadkiem nie zamontować jej na kleju........znaczy sie posmarować kwadrat tym zy tam suoprt......bedzie to chulało lepiej???.....a kwadraty wybitnie niszcze:P.......
kurde ja kwadrat zajechalem raz i sie oduczylem nie dokrecac korby.....
jak masz nowa to co kilka godzin dokrecaj i po paru(nastu) dniach sie zapiecze to bedzie problem ze zdjeciem jej , wozisz klucz ze soba i dokrecasz na hama co kilka skokow
a jak do tego dojdzie ze chcesz zmienic taka korbe to, zakladajac ze nie masz gwintu, lejesz dot4 (plyn hamulcowy) daruj se inne wynalazki jak wd czy cx czekasz kilka minut i wychodzisz na bika, tylko nie moze byc srubu do korby i robisz obroty o 90 stopni, tak zeby cala masa poszla na jedno ramie(to ktore chcesz zdjac) i nie ma bata kilka razy podskoczysz wysoko, kilka obrotow itd i korba zchodzi, trza sprawdzac czy zeszla zeby kwadratu nie zabic
lepiej se po osiedlu jezdzic tak zdejmujac korbe bo to dmuchanie do domu.
jak masz nowa to co kilka godzin dokrecaj i po paru(nastu) dniach sie zapiecze to bedzie problem ze zdjeciem jej , wozisz klucz ze soba i dokrecasz na hama co kilka skokow
a jak do tego dojdzie ze chcesz zmienic taka korbe to, zakladajac ze nie masz gwintu, lejesz dot4 (plyn hamulcowy) daruj se inne wynalazki jak wd czy cx czekasz kilka minut i wychodzisz na bika, tylko nie moze byc srubu do korby i robisz obroty o 90 stopni, tak zeby cala masa poszla na jedno ramie(to ktore chcesz zdjac) i nie ma bata kilka razy podskoczysz wysoko, kilka obrotow itd i korba zchodzi, trza sprawdzac czy zeszla zeby kwadratu nie zabic
lepiej se po osiedlu jezdzic tak zdejmujac korbe bo to dmuchanie do domu.
z tym isisem to jakbym nie wiedział żę warto......ja sie nie pyam czy kupić kwadrat czy isis ......już mam power pro kupiłem nową za 90zł.......więc raczej sie opłacało.....a na isis mnie nie stać chwilowo......suport pod isis najmniej 90zł i sama korbka ze 300zł.....:/........ja soe [ytam co zrobić żeby kurna kwadrat jak najdłużej pożył....
spoko kumam nie kazdy ma kase w tym momencie
jezdzij narazie na tym co m,asz a ta korba jest wpozo koles na niej jezdzi dosc ostro i sie trzyma
ale jak rozwalisz dozbieraj do isisa bo warto aha i nie kupuj znaczy ja odraadzam suporty truvativa
jezdzij narazie na tym co m,asz a ta korba jest wpozo koles na niej jezdzi dosc ostro i sie trzyma
ale jak rozwalisz dozbieraj do isisa bo warto aha i nie kupuj znaczy ja odraadzam suporty truvativa
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651