SZKLARSKA X LECH Bike Festival - pociąg

fridge
Kontakt:

SZKLARSKA X LECH Bike Festival - pociąg

Post autor: fridge »

elo

wybieram sie do szklarskiej pociągiem. ( z wtorku na środe ) i tu mam pewiem problem bo podróz trwa około 13 godzin i jest przesiadka w częstochowie. w samej częstochowie musze czekać na pociąg 2h. i oto moje pytanka:
1 jak chronić rower w pociągu ??
2 co robić o godzinie 24 w częstochowie przez 2h ??.
jedzie ktoś z częstochowy pociągiem do szklaskiej o godz 1:56 w środe (jest to pociąg z wawy wschodniej o 22.15 we wtorek)
K@M!L
Kontakt:

Post autor: K@M!L »

ja jade z ekipa dzien pozniej i przesiadka we wrocku i musimy czekac od 17 do 3 rano:D w dzien jezdzimy po miescie a w nocy... tez mamy taki problem :D ale pewnie duzo bikerow bedzie na dworcu czekac to sie zgada jako tako i sie bedzie w kupie trzymac!

najlepiej miec przy sobie jakiegos batona, gaz lzawiacy, kastet, pale a w ostatecznosci noz kuchenny =] i trzymac sie w kupie:)

POZDRO :) i do zobacenia na festiwalu:)
LoL

http://tiny.pl/tsb2 <= JumP
http://tiny.pl/t6cd

http://tiny.pl/tsb8 <= BikE
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

ja jadę 9.08 z poznania około 17.30, potem przesiadka około 21 we wrocku i dalej pociąg do jeleniej. ktos jedzie tą baną?
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Przejebane jest to ze nie ma pociagu bezposredniego, tak samo zreszta do dupy wyglada polaczenie spowrotem :(

Obyscie wszyscy szczesliwie dotarli

Pogoda narazie fatalna, ciagle leje, wieje wpizdu i zimno ;/

Oby taka aura sie nie utrzymala bo bedzie wielka kupa
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

no szkoda że nie ma bezpośredniego połączenia, ale wolę jechać tak niż PKSem bo jest zdecydowanie taniej :)
Globi
Kontakt:

Post autor: Globi »

hm no z tego co wiem to w czewie w ncy na dworcach nie jest ciekawie.. :P ale jak macie siedzic w dzien to zawsze mozna pojezdzic cos.. :P ... kurcze jak bym miał wieksza hate to bym was mogł przyjac a tu lipa malemieskznia.e... :P ...

zycze powodzenia jak bys cie cos chccieli w czewie to piszcie na Gg 7223966 ...jak bede mogł to pomoge ....
Brak Amora
Brak funduszy
0 przyjemnosci z jazdy :((
corny
Kontakt:

Post autor: corny »

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja wam tlyko podpowiem zebyscie kupili sobie bilt wakacyjny..
kosztuje on 100zl... i am sie do wykorzystania 3dni jazdy
tzn moge jechac pociagiem jutro od godziny 00:00 do 23:59 potem np za tydzien jezdzic sobie w tych samych godiznach i potem np we wrzesniu sobie gdzies poejchac..
Na dojazd do szklarskiej wykorzystujemy 2 dni(jeden na dojazd , jeden na powrot) wiec jeszcze ejden dzien do wykorzystania zostaje.
Bilet jest imeinny co znacyz ze moze z niego korzystac tylko jedna osoba.
Bilet jest ważny do konca wrzesnia.
to tak tlyko dodalem zeby was taniej powychodzilo, mam nadzieje ze wytlumaczylem jasno,
po co przeplacac i placic po 95zl w kazda strone jak mozna za 100zl pojechac w obie jeszcze zostanie kawalek biletu:P

pozdraiwam, corny
gg:3347295
Tom@s
Kontakt:

Post autor: Tom@s »

Fridge - jeśli mówisz o tym pociągu 8-go we Wtorek to trafisz na naszą ekipę z Wawy :]
...bo będziemy się gdzieś szlajać w tym pociągu :]
43RIDE magazyn rowerowy
dieee
Kontakt:

Post autor: dieee »

fridge w czestochowie o 24? usiasc na dworcu i poczekac na nastepny pociag.. tu sie nic nie dzieje!!!!!!!
www.pinkbike.com/photo/1007092/
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

tomas a nasz pociag nie jest bezposredni ?? tam widzialem na stronie pkp ze jest jeden bezposredni
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
fridge
Kontakt:

Post autor: fridge »

Tom@s-Przemooo-no o tym pociągu mówie...to spoko ze nie pojedziemy sami... (impreza na cąłego)

a z tego co z kumplem wymyśliliśmy to w czestochwoe oddamy bagarz do przechowalni i pojedziemy na 2h streetu.... po czestochowie

a i jeszcze niewiem jaki dworzec jest duzy w częstochowie... gdzie jest przechowywalnie bagarzu?? zebym nie musiał bładzic po stocji
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

na peronie sobie pojezdzimy :)
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
MaxDamageDA
Kontakt:

Kaktuss dawajcie PKS'em... ile taniej? z 20-30zl? to bez roznicy naprawde , a pociag to taka meczarnia ze szok

Poza tym o ktorej on bedzie tutaj na miejscu?

Aga sie martwi zeby nie bylo akcji ze przyjedziecie o 3 w nocy, bedziesz nastepne 3 dni chodzil ******* a nasi rodzice sie nie wyspia do roboty i beda marudzic ;/
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

pociąg w obydwie strony z rowerem ksoztuje 55 złotych, w jeleniej jest o 23.40. wolę pociąg z tego względu że w luku rower może mi się poobijać , poza tym na każdym przystanku będę siedział jak na ighłach czy ktoś go nie wyciąga z tego luku. inna sprawa, w PKSie siedzisz i nigdzie się nie możesz ruszyć co jest strasznie niewygodne. czas przejazdu PKSem i pociągiem jest podobny, a ja i tak w środę szybciej z pracy nie zdołam się urwać.
Globi
Kontakt:

Post autor: Globi »

a ze sie tak spytam kiedy dokładnie sie zaczyna festwial w szklarskiej :D: .... chtnie bym pojechał ...bardzo chetnie :F
Brak Amora
Brak funduszy
0 przyjemnosci z jazdy :((
lukass
Kontakt:

Post autor: lukass »

o kurde..10-13 sierpnia
1nVALID
Kontakt:

Post autor: 1nVALID »

Jak dobrze pojdzie to sie dosiadam w Legnicy we Wtorek i jade z Wami. Tylko mnie na zawody nie wpuszcza szmaty bo zbroi ni mo :/. Może macie jakąś ?
Kupie: DHX 5.0 222
CrazyBoy
Kontakt:

Post autor: CrazyBoy »

KaKTuSSS o ile mi wiadomo to jest bezpośrednie połączenie z Poznania do Szklarskiej. Szkoda tylko że wyjeżdża z Poznania o 00:36 :D na miejscu dopiero o 8:20 albo o 8:35 wyjazd z Poznania - w Szklarskiej 16:00
Born to ride, ride to die!!
MaxDamageDA
Kontakt:

Chlopaki i tak spia u mnie, ale ten pocaig na 100% przez Jelenia jedzie, tylko ze zarwanie nocki w ten sposob odbije sie na paru dniach bycia zjebanym..
ODPOWIEDZ