SZKLARSKA X LECH Bike Festival - pociąg
SZKLARSKA X LECH Bike Festival - pociąg
elo
wybieram sie do szklarskiej pociągiem. ( z wtorku na środe ) i tu mam pewiem problem bo podróz trwa około 13 godzin i jest przesiadka w częstochowie. w samej częstochowie musze czekać na pociąg 2h. i oto moje pytanka:
1 jak chronić rower w pociągu ??
2 co robić o godzinie 24 w częstochowie przez 2h ??.
jedzie ktoś z częstochowy pociągiem do szklaskiej o godz 1:56 w środe (jest to pociąg z wawy wschodniej o 22.15 we wtorek)
wybieram sie do szklarskiej pociągiem. ( z wtorku na środe ) i tu mam pewiem problem bo podróz trwa około 13 godzin i jest przesiadka w częstochowie. w samej częstochowie musze czekać na pociąg 2h. i oto moje pytanka:
1 jak chronić rower w pociągu ??
2 co robić o godzinie 24 w częstochowie przez 2h ??.
jedzie ktoś z częstochowy pociągiem do szklaskiej o godz 1:56 w środe (jest to pociąg z wawy wschodniej o 22.15 we wtorek)
ja jade z ekipa dzien pozniej i przesiadka we wrocku i musimy czekac od 17 do 3 rano:D w dzien jezdzimy po miescie a w nocy... tez mamy taki problem :D ale pewnie duzo bikerow bedzie na dworcu czekac to sie zgada jako tako i sie bedzie w kupie trzymac!
najlepiej miec przy sobie jakiegos batona, gaz lzawiacy, kastet, pale a w ostatecznosci noz kuchenny =] i trzymac sie w kupie:)
POZDRO :) i do zobacenia na festiwalu:)
najlepiej miec przy sobie jakiegos batona, gaz lzawiacy, kastet, pale a w ostatecznosci noz kuchenny =] i trzymac sie w kupie:)
POZDRO :) i do zobacenia na festiwalu:)
LoL
http://tiny.pl/tsb2 <= JumP
http://tiny.pl/t6cd
http://tiny.pl/tsb8 <= BikE
http://tiny.pl/tsb2 <= JumP
http://tiny.pl/t6cd
http://tiny.pl/tsb8 <= BikE
-
- Kontakt:
Przejebane jest to ze nie ma pociagu bezposredniego, tak samo zreszta do dupy wyglada polaczenie spowrotem :(
Obyscie wszyscy szczesliwie dotarli
Pogoda narazie fatalna, ciagle leje, wieje wpizdu i zimno ;/
Oby taka aura sie nie utrzymala bo bedzie wielka kupa
Obyscie wszyscy szczesliwie dotarli
Pogoda narazie fatalna, ciagle leje, wieje wpizdu i zimno ;/
Oby taka aura sie nie utrzymala bo bedzie wielka kupa
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
hm no z tego co wiem to w czewie w ncy na dworcach nie jest ciekawie.. :P ale jak macie siedzic w dzien to zawsze mozna pojezdzic cos.. :P ... kurcze jak bym miał wieksza hate to bym was mogł przyjac a tu lipa malemieskznia.e... :P ...
zycze powodzenia jak bys cie cos chccieli w czewie to piszcie na Gg 7223966 ...jak bede mogł to pomoge ....
zycze powodzenia jak bys cie cos chccieli w czewie to piszcie na Gg 7223966 ...jak bede mogł to pomoge ....
Brak Amora
Brak funduszy
0 przyjemnosci z jazdy :((
Brak funduszy
0 przyjemnosci z jazdy :((
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja wam tlyko podpowiem zebyscie kupili sobie bilt wakacyjny..
kosztuje on 100zl... i am sie do wykorzystania 3dni jazdy
tzn moge jechac pociagiem jutro od godziny 00:00 do 23:59 potem np za tydzien jezdzic sobie w tych samych godiznach i potem np we wrzesniu sobie gdzies poejchac..
Na dojazd do szklarskiej wykorzystujemy 2 dni(jeden na dojazd , jeden na powrot) wiec jeszcze ejden dzien do wykorzystania zostaje.
Bilet jest imeinny co znacyz ze moze z niego korzystac tylko jedna osoba.
Bilet jest ważny do konca wrzesnia.
to tak tlyko dodalem zeby was taniej powychodzilo, mam nadzieje ze wytlumaczylem jasno,
po co przeplacac i placic po 95zl w kazda strone jak mozna za 100zl pojechac w obie jeszcze zostanie kawalek biletu:P
pozdraiwam, corny
a ja wam tlyko podpowiem zebyscie kupili sobie bilt wakacyjny..
kosztuje on 100zl... i am sie do wykorzystania 3dni jazdy
tzn moge jechac pociagiem jutro od godziny 00:00 do 23:59 potem np za tydzien jezdzic sobie w tych samych godiznach i potem np we wrzesniu sobie gdzies poejchac..
Na dojazd do szklarskiej wykorzystujemy 2 dni(jeden na dojazd , jeden na powrot) wiec jeszcze ejden dzien do wykorzystania zostaje.
Bilet jest imeinny co znacyz ze moze z niego korzystac tylko jedna osoba.
Bilet jest ważny do konca wrzesnia.
to tak tlyko dodalem zeby was taniej powychodzilo, mam nadzieje ze wytlumaczylem jasno,
po co przeplacac i placic po 95zl w kazda strone jak mozna za 100zl pojechac w obie jeszcze zostanie kawalek biletu:P
pozdraiwam, corny
gg:3347295
-
- Kontakt:
Tom@s-Przemooo-no o tym pociągu mówie...to spoko ze nie pojedziemy sami... (impreza na cąłego)
a z tego co z kumplem wymyśliliśmy to w czestochwoe oddamy bagarz do przechowalni i pojedziemy na 2h streetu.... po czestochowie
a i jeszcze niewiem jaki dworzec jest duzy w częstochowie... gdzie jest przechowywalnie bagarzu?? zebym nie musiał bładzic po stocji
a z tego co z kumplem wymyśliliśmy to w czestochwoe oddamy bagarz do przechowalni i pojedziemy na 2h streetu.... po czestochowie
a i jeszcze niewiem jaki dworzec jest duzy w częstochowie... gdzie jest przechowywalnie bagarzu?? zebym nie musiał bładzic po stocji
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kaktuss dawajcie PKS'em... ile taniej? z 20-30zl? to bez roznicy naprawde , a pociag to taka meczarnia ze szok
Poza tym o ktorej on bedzie tutaj na miejscu?
Aga sie martwi zeby nie bylo akcji ze przyjedziecie o 3 w nocy, bedziesz nastepne 3 dni chodzil ******* a nasi rodzice sie nie wyspia do roboty i beda marudzic ;/
Poza tym o ktorej on bedzie tutaj na miejscu?
Aga sie martwi zeby nie bylo akcji ze przyjedziecie o 3 w nocy, bedziesz nastepne 3 dni chodzil ******* a nasi rodzice sie nie wyspia do roboty i beda marudzic ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
pociąg w obydwie strony z rowerem ksoztuje 55 złotych, w jeleniej jest o 23.40. wolę pociąg z tego względu że w luku rower może mi się poobijać , poza tym na każdym przystanku będę siedział jak na ighłach czy ktoś go nie wyciąga z tego luku. inna sprawa, w PKSie siedzisz i nigdzie się nie możesz ruszyć co jest strasznie niewygodne. czas przejazdu PKSem i pociągiem jest podobny, a ja i tak w środę szybciej z pracy nie zdołam się urwać.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
-
- Kontakt: