ranking sklepów internetowych

rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

mk bike jaworzno jak dla mnie always zajebiscie..troche stamtad bralem
cyklotur to chyba tylko stery zamawialem i tez elegancko wszystko
a z goscmi z otb sie umowilem na miescie zeby odebrac towar wiec w ogole lux
pzdr
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

ja tam poki co to rame w epicentrum wlasnie zamowilem i jestem zadowolony, co fakt to fakt to czekalem na nia chyba tydzien badz wiecej ale mieli racje, producent nie wyrabial sie z malowaniem. Cena super, paczka mocna, a co do tych maili to mi tez nie odpowiadano za czesto, pewnie ten serwer zawinil, ale na szczescie podali numer telefonu i gg, wiec caly czas byl kontakt. Ja tam wole kupowac w sklep.diirt niz w mkbike
Szczurek
Kontakt:

Post autor: Szczurek »

www.rowerowy.com Bardzo dobry sklep, brałem u nich kółko i czekam na następne... Genialny kontakt jest z nimi, negocjacja cen, wszystko jest wysyłane jak należy zapakowane itd itp... Polecam...
http://www.pinkbike.com/photo/1370736/
GhOsT
Kontakt:

Post autor: GhOsT »

MK Bike rządzi! jak dotąd kupowałem kilka razy w Jaworznie i raz w Sopocie. Za każdym razem paczka była u mnie po 1 dniu, czyli szybciej się już nie da.

elastyczni, wyluzowani goście, duży asortyment, szybka wysyłka, no i rabat dla internautów!!!

polecam MK Bike
cocot
Kontakt:

Post autor: cocot »

ja zamawiam przez siec tylko z duncon'u i chainreactincycles i musze powiedziec ze oba sa zajebiste. raz zamowilem z chainreactioncycles we wtorek po poludniu a w srode juz na mnie czekala paczka...niezle nie. nie wiem jak przesylki dochodza do polski ale do mnie blyskawicznie.
Total-K-Oss
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
brzydal
Kontakt:

Post autor: brzydal »

cocot chcesz mi powiedziec ze DunCon ci cos szybko wysłał?
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

rowerowy.com rulez!

mkbike - git

Jensonusa - maja sporo fajnych promocji i zawsze wszystko dociera na czas.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
kalasznikow
Kontakt:

Post autor: kalasznikow »

Możecie mi wytłumaczyć jak to możliwe ze tylko w polsce znajdą sie takie cymbały które w środku sezonu robią przerwe wakacyjną?? www.rowerowy.com "UWAGA OD 17 lipca do 5 sierpnia mamy urlop jedziemy na wakacje." To jakiś żart? Zupełnie jak gregorio sobie w tym smamym okresie w zeszłym roku zrobiło wakacje i nie było skąd marzocchów ściągać. Jak jest sezon to my jezdzimy oni jeżdżą i parcują sklepu są dla nas a nie dla nich. PARANOJA...

zostaje przy epicentrum
Smol@
Kontakt:

Post autor: Smol@ »

www.dirt.pl najlepszy sklepik spoko kolesie mozna sie zaje_biscie dogadac polecam
brzydal
Kontakt:

Widze że potrzebne będzie małe sprostowanie.

"Gratulując" Panom z firmy Rower+Sport tłumaczyłem się dlaczego sam nie posiadałem tak długi czas zamówionego sprzętu. Prosze bez urazy bo tak samo to czy ja posiadam sprzęt 661 zależy od firmy Rower+Sport tak to czy firma Rower+Sport ma sprzęt 661 zależy od producenta i wysyłek itd.

P.S.: Musze również zauważyć ze R+S to jeden z najlepszych polskich dystrybutorów i za to GRATULACJE ;)
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

MK BIKE to syf jakich mało

najpierw zeby sie z nimi dogadac to musialem ze 2 tyg na odp na maila czekac a jak juzcos u nich kupilem to tak krecili ze juz mi sie nie chciało kłocic i odpuscilem gnojom

totalna porażka
w dirt.pl to nie podoba mi sie ich stronka

ostatnio znalazlem zajebisty sklep ktory otwierają jego adres to www.netbike.pl
mają fajne ceny i duze promocje na ostatnio dorwalem kiere tiogi przecenioną ze 119 na 99 i mają duzo okazji np ostatnio kumpel kupil marrcoka za 499 zł!!!
albo hayesy przecenione z 1400 na 1199:) polecam
narazie mają tylko gg (nr 444 27 42) bo nie mają jeszcze maila ale i tak są zajebiści!!!!!!!

wg mnie może to być najlepszy sklep w sieci.

POLECAM
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
krabol
Kontakt:

aha i jeszcze jedno bo zapomnialem www.netbike.pl pakują wręcz pancernie, paczki przyszly do nas tak zapakowane ze mogliby rzucac po scianach nimi, pozatym zawsze sie idzie ugadac co do ceny i potrafią doradzic w przeciwieństwie do mk

pozdro all
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Kalasz niezle cie grzeje... Ze niby oni nie maja prawa do odpoczynku tylko maja cala dobe siedziec i czekac na twoj telefon? Wiesz co to znaczy prowadzic sklep? Mam spore doswiadczenie w tej branzy zarowno kompy jak i bike, i wierz mi ze chlopaki z rowerowego zasluzyli sobie na urlop, qrwa nie ma czasu na zycie jak masz taki interes, ja tak mam, i oni rowniez.

Nawet nie wiesz jaka to radosc miec dzien wolny od jebanego telefonu/maila/gg ktore dzwonia jak jakis speedcore na przemian... rrr!

Rowerowy.com to jeden z lepszych sklepow, super ludzie, dobre ceny , i praktycznie wszystko jest na stanie.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
cocot
Kontakt:

Post autor: cocot »

brzydal powiem Ci ze w miare szybko...
Total-K-Oss
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
Pablo_Escobar
Kontakt:

Net-Bike

Post autor: Pablo_Escobar »

Ostatnio miałem okazje robic zakupy na www.netbike.pl i musze powiedzieć, że ten sklep ma przyszłośc...Indywidualne podejście i możliwość elastycznego negocjowania cen - to mi się podoba. Paczka doszła szybko solidnie opakowana..To dopiero ich początek, ciekaw jestem dalszego ciagu..Polecam!!
brzydal
Kontakt:

kalasz troche przesadzasz zeby od razu ich wyzywac to troche nie fair

maxdamage ja tez pracuje w tej branży i w sumie to częściowo popieram kałasza bo to troche dziwne zeby robic sobie wakacje w srodku sezonu nie sadzisz ze to mało opłacalne zresztą nie pracuje tem chyba jedna osoba więc mogą na zmiane jezdzic. ale to ich wybór.

krabol te marzochy to wersje OEM sciagane przez DunCona do ram DC i ta cena to normalna cena. Hayesy też z DC i każdy sklep Ma do nich dostęp. Więc wychodzi na to że narazie nie spuscili ci ani grosza :/

a niestety nie ma uniwersalnej strony sklepu. nie jestem w stanie zadowolic designem całego świata.

pozdrawiam wszystkich
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
kalasznikow
Kontakt:

Post autor: kalasznikow »

nie działa http://www.netbike.pl/ apache im siadł. nie lubie sklepów które nie działają. mam nadzieje ze powstaną w takim samym tępie jak internetowe również stacjonarne (nawet powiązane ze sklepami internetowymi tak jak mkbike).

widze ze duzo sie nie zmienia MK nadal wszyscy mają głęboko w poważaniu ride-zone próbujue robic biznes na 7annie...

a netbike ma stacjonarny też sklep? z jakiego są miesta? można odbierać osobiście?

karbol nie podoba ci sie nowe www.dirt.pl? czy sklep?

dla mnie nowa strona ich teamu to najwieszy wypas w necie pierwszy raz widze tak oryginalną strone przynajmniej to nie to samo co każda kolejna nudna stronka
krabol
Kontakt:

brzydal moze i na tych produktach nie zaoszczedzilem ale jeden gosciu kupowal u nich cocka z osprzetem za jakies 5 000 czyli musialo byc najtaniej i najszybciej w necie, ja tez tem pare rzeczy juz kupilem i dostalem ceny nizsze na pewno niz w kazdym innym sklepie, wiec nie narzekam

strona im nie dziala, mam nadzieje ze szybko zrobią, choć to na razie tylko inf.
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
krabol
Kontakt:

aha oni są z Tarnowskiech Gór na śląsku i można osobiście odebrać, wiem bo sam odbierałem, nie ma żadnych problemów i jeszcze doradzą i pomogą

a dirt to sie wycofuje z tego co powiedziałem bo nie widzialem nowej strony ich teamu, fajna jest

mam nadzieję, że www.netbike.pl ruszy znowu, teraz mają coś przebudowuywać całkowicie strone, mam nadzieję ze bedzie jeszcze lepsza niż była
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
ODPOWIEDZ