pekniete duro..kolejne

maniek998
Kontakt:

pekniete duro..kolejne

Post autor: maniek998 »

siema
peklo mi duro przy 180 ze step upa. nie zdziwilo mnie to i Was pewnie tez ale nie o to chodzi. mam gware pozniej bede dzwonil i pytal jak to z nia jest. amor kupiony w R&P Pawlak w poznaniu, tylko w tym problem ze ja kupilem go od kolesia po reklamacji. polamal go w tym samym miejscu co ja. wymienili mu ale chcial sprzedac bo juz bal sie na tym jezdzic mimo ze gware uznali. kupile i posmigalem na nim rok, dirt, street. teraz pytanko do Was: czy uznaja mi ta gware drugi raz? jesli amor byl juz u nich na gwarze ?

szukalem tematow na forum zeby sie cos dowiedziec ale niestety duzo sie nie dowiedzialem chociaz o peknietych i polamanych duro bylo pewnie juz duzo.

szkoda mi biedaczka... <lol2>

licze na wasza pomoc :))
fotka : http://img241.imageshack.us/img241/3527/p1010081hv6.jpg
sory za jakosc ale widac o co chodzi :)
kiudy
Kontakt:

Re: pekniete duro..kolejne

Post autor: kiudy »

Łeee... nie wiem jak to jest z gwara bo nie chodze i sie nie bawie w te rzeczy bo z duro to strata czasu przy czym r********m 2 razy w ciagu tygodnia za pierwszym razej pekl mi na podkowie to looz wymienilem dolna golen i jezdze dalej po 3 dniach zrobilem 180 i korona poszla sie przejsc... uzbieraj sobie te 500 zl i kup marcoka 02 albo 03 i juz... ja bym tak zrobil... znaczy beklo mi juz dawno a teraz kupuje amor konkretnie pikea... ciekawe czy tez sie polamie... :/ pozdro :)
maniek998
Kontakt:

wiem :) chce tylko zeby mi uznali bo chce go sprzedac i kupic cos innego. jak nie uznaja to bede musial sprzedac jako uszkodzony i wtedy juz nie dostane tyle kasy za niego jesli by bylo po gwarze :)
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

mała szansa że uznają...
a jak nie uznaja to skontaktuj się z Johnny GT - on Ci poskleja tego duracza to przynajmniej cały będzie ;)
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

za 70zł poskleja a jak nowe dolne lagi wcale więcej nie kosztują.. tylko ciekawe czy jak johny skleji czy sa mocniejsze niz seryjne..
maniek998
Kontakt:

juz rza go wzieli do naprawy. hej johny a czym Ty to kleisz? i bedzie sie jakos trzymac ? bo nie ma sensu jak Ci go wysle i go zrobisz a 2 tyg pozniej znowu jebnie .. ;/
ODPOWIEDZ