siema
peklo mi duro przy 180 ze step upa. nie zdziwilo mnie to i Was pewnie tez ale nie o to chodzi. mam gware pozniej bede dzwonil i pytal jak to z nia jest. amor kupiony w R&P Pawlak w poznaniu, tylko w tym problem ze ja kupilem go od kolesia po reklamacji. polamal go w tym samym miejscu co ja. wymienili mu ale chcial sprzedac bo juz bal sie na tym jezdzic mimo ze gware uznali. kupile i posmigalem na nim rok, dirt, street. teraz pytanko do Was: czy uznaja mi ta gware drugi raz? jesli amor byl juz u nich na gwarze ?
szukalem tematow na forum zeby sie cos dowiedziec ale niestety duzo sie nie dowiedzialem chociaz o peknietych i polamanych duro bylo pewnie juz duzo.
szkoda mi biedaczka... <lol2>
licze na wasza pomoc :))
fotka : http://img241.imageshack.us/img241/3527/p1010081hv6.jpg
sory za jakosc ale widac o co chodzi :)
pekniete duro..kolejne
Re: pekniete duro..kolejne
Łeee... nie wiem jak to jest z gwara bo nie chodze i sie nie bawie w te rzeczy bo z duro to strata czasu przy czym r********m 2 razy w ciagu tygodnia za pierwszym razej pekl mi na podkowie to looz wymienilem dolna golen i jezdze dalej po 3 dniach zrobilem 180 i korona poszla sie przejsc... uzbieraj sobie te 500 zl i kup marcoka 02 albo 03 i juz... ja bym tak zrobil... znaczy beklo mi juz dawno a teraz kupuje amor konkretnie pikea... ciekawe czy tez sie polamie... :/ pozdro :)