[krakow-kazimierz/stradom] miejscowki

corny
Kontakt:

[krakow-kazimierz/stradom] miejscowki

Post autor: corny »

przeprowadzam sie od poczatku wrzesnia do krakowa, na stradom, gdzie tam sa jakeis miejscowki blisko? albo gdzie tam dojade gdzoies nie daleko? jak jest z rowerem w tramwajach/autobusach? i gdzie jest ku*** Lasek Wolski?:P z tymi emijscowkami t chodzi mi o jakiews traski moze nsy jakies... cos gdzie posmigam na zjazdowce czyli nie zadne dirty,pozdro
gg:3347295
cyc_ling
Kontakt:

Post autor: cyc_ling »

ja sie tez przeprowadzam do krakowa ale na koncu wrzesnia i podlaczam sie do pytanidaale mnie dirty tez interesują :) bede mieszkacw miasteczku akademickim i jak narazie to tylko wiem ze mam rampe 200 metrow od siebie i kolejną z 700 metrów. Czy na kopcu kosciuszki moze macie jakies traski dh/fr ? i gdzie jest jakies takie miejsce w miescie gdzie sie przewaznie spotykają riderzy bo jakos bede sie musial wkrecic w nowe towarzystwo a niechce jezdzic sam bo i niewiem co gdzie jest i jeszcze mi rower jebną.
A tak pozatym to ten topic chyba w dziale ustawki powinien byc ;p
corny
Kontakt:

up
ziemniak
Kontakt:

Post autor: ziemniak »

nikt na forum wam nie powie gdzie sa jakies miejscówki przyjedziecie umówicie sie z kims i ta osoba was oprowadzi
www.mud-brothers.com
Cudi<StR33T>
Kontakt:

Post autor: Cudi<StR33T> »

dokładnie.. jak juz bedziecie w KRK to sie umowimy na magdzie i z tamtąd was pooprowadzam jak bedziecie chcieli...a wszystko czego chcecie jest:)... dirtów nie ma za wiele, jest tylko kilka ale zawsze cos...ns-y tez sa...
ACid in the sky :() Zły plan nie jest dobry :)
rzezbi
Kontakt:

Post autor: rzezbi »

to ja bym się też z chęcią dołączył do tej wycieczki jeśli można :)
a w krk bede od konca wrzesnia
minetoo
Kontakt:

Post autor: minetoo »

dajcie znac jak bedziecie jechac zrobimy maly wypad....a ja pokarze miejscówki w wieliczce nie pozalujecie
http://skocz.pl/mojepink
Villen
Kontakt:

Post autor: Villen »

minetoo w Wieliczce to gdzie? tam bardziej w Kosocicach, czy tam na gorze blisko rynku? osttatnio sporo tam jezdilem, ale moze przeoczylem jakas fajna miesjcowe...
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/

Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
cyc_ling
Kontakt:

bylem ostatnio 5 dni w krk i przez te 5 dni niewidziałem ANIJEDNEGO dresa !
Poprostu niesamowite odczucie i po tym jeszcze bardziej widac jak białemustokowi daleko do cywilizacji bo u nas to dres na kazdym rogu (ale przynajmniej niekradna rowerow zbyt nagminnie).
Wogle tez sciezki rowerowe sa doslownie wszedzie ale w zadnym sklepie rowerowym nie sprzedaja zebatki 36 lub 38 na 4 sruby ;]
minetoo
Kontakt:

Villen pisze:minetoo w Wieliczce to gdzie? tam bardziej w Kosocicach, czy tam na gorze blisko rynku? osttatnio sporo tam jezdilem, ale moze przeoczylem jakas fajna miesjcowe...
w kosocicach...to sakrzyszkowice przy auyostradzie...a blizej rynku to pewnie mówisz o górze pod baranrm . tak to tam. fajnie było?
Alx
Kontakt:

Post autor: Alx »

cyc_ling pisze:bylem ostatnio 5 dni w krk i przez te 5 dni niewidziałem ANIJEDNEGO dresa !
No to chłopie słabo się rozglądałeś...
cyc_ling
Kontakt:

4 dni z buta zalutki dzien prawie lazilem po centrum i okolicach i jeszcze przejezdzalem przez nowa hute i nic. Niewiem moze sie mnie bali i pochowali sie po katach...
Tak czy siak u nas (w białymstoku) dresiwa jest od zaje***** albo i wiecej i sa doslownie wszedzie ;/
Villen
Kontakt:

minetoo to tam sa fajne szybkie odcinki takie FR (lasek krzeszowicki) :) niezle sie tam jezdzi, a tam faktycznie blisko rynku, czyli pod baranem, to tez ciekawie tylko ta pierwsza hopa jest troszke dziwna (niewidac w ogole wybicia przez trawe) i boje sie z niej skakac. a tak to swietnie sie zjezdza ta sciezka co sie wychodzi na sam dol az pod domy... tam mozna sie swietnie rozpedzic.

a wrazenia calkiem pozytywne, tylko z Zakrzowa to trzeba troszke z buta dojechac niestety hehe

cyc_ling wiesz jak chodze na butach to dresa mijam na krku dosyc czesto, ale na rynku sie kreci kilku kraweznikow, wiec w tych okolicach to Ci sie zbyt wiele nie stanie... i tez sezon nie sezon typa i turystow jest w cholere, wiec tak latwo Cie nie okradna. pozatym jesli masz glowe na karku to nic sie nie moze stac. ja przez caly rok jak chodze do kraka do liceum ani razu nie zdazylo mi sie spieprzac ;)

pozdr

minetoo
Kontakt:

[quote="Villen"]minetoo to tam sa fajne szybkie odcinki takie FR (lasek krzeszowicki) :) niezle sie tam jezdzi, a tam faktycznie blisko rynku, czyli pod baranem, to tez ciekawie tylko ta pierwsza hopa jest troszke dziwna (niewidac w ogole wybicia przez trawe) i boje sie z niej skakac. a tak to swietnie sie zjezdza ta sciezka co sie wychodzi na sam dol az pod domy... tam mozna sie swietnie rozpedzic.

a wrazenia calkiem pozytywne, tylko z Zakrzowa to trzeba troszke z buta dojechac niestety hehe

jest jescze cxos hardcorowego ale nie moge na forum napisac....
corny
Kontakt:

a gdzie jest Lasek Wolski? na mapie go znalesc nie moge.. sukalem na tych wolach wszystkich... to prawdziwa nazwa czy meijscowka tak przez meijscowych nazwana? gdzie to jest?
Villen
Kontakt:

wiesz gdzie sa balice? to tam, ale raczej nikt Ci nie opowie o trasach. jesli przegialem to napiszcie i wyedytuje :)

minetoo moze chodzi Ci o pewien wawoz w Wieliczce ? swietnie tam jest!

mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

zamknijcie juz ryła, tak jak mowil ziemniak, Koniec topicu
szczeki_y
Kontakt:

Post autor: szczeki_y »

cyc_ling w krakowie niema dirtow, a jak sa to tylko ludzie nazywaja sobie to dirtami ( w ogule to nieprzypomina dirtów, wybicia malo strome, ladowania plaskie )!
ODPOWIEDZ