[krakow-kazimierz/stradom] miejscowki
[krakow-kazimierz/stradom] miejscowki
przeprowadzam sie od poczatku wrzesnia do krakowa, na stradom, gdzie tam sa jakeis miejscowki blisko? albo gdzie tam dojade gdzoies nie daleko? jak jest z rowerem w tramwajach/autobusach? i gdzie jest ku*** Lasek Wolski?:P z tymi emijscowkami t chodzi mi o jakiews traski moze nsy jakies... cos gdzie posmigam na zjazdowce czyli nie zadne dirty,pozdro
gg:3347295
ja sie tez przeprowadzam do krakowa ale na koncu wrzesnia i podlaczam sie do pytanidaale mnie dirty tez interesują :) bede mieszkacw miasteczku akademickim i jak narazie to tylko wiem ze mam rampe 200 metrow od siebie i kolejną z 700 metrów. Czy na kopcu kosciuszki moze macie jakies traski dh/fr ? i gdzie jest jakies takie miejsce w miescie gdzie sie przewaznie spotykają riderzy bo jakos bede sie musial wkrecic w nowe towarzystwo a niechce jezdzic sam bo i niewiem co gdzie jest i jeszcze mi rower jebną.
A tak pozatym to ten topic chyba w dziale ustawki powinien byc ;p
A tak pozatym to ten topic chyba w dziale ustawki powinien byc ;p
-
- Kontakt:
bylem ostatnio 5 dni w krk i przez te 5 dni niewidziałem ANIJEDNEGO dresa !
Poprostu niesamowite odczucie i po tym jeszcze bardziej widac jak białemustokowi daleko do cywilizacji bo u nas to dres na kazdym rogu (ale przynajmniej niekradna rowerow zbyt nagminnie).
Wogle tez sciezki rowerowe sa doslownie wszedzie ale w zadnym sklepie rowerowym nie sprzedaja zebatki 36 lub 38 na 4 sruby ;]
Poprostu niesamowite odczucie i po tym jeszcze bardziej widac jak białemustokowi daleko do cywilizacji bo u nas to dres na kazdym rogu (ale przynajmniej niekradna rowerow zbyt nagminnie).
Wogle tez sciezki rowerowe sa doslownie wszedzie ale w zadnym sklepie rowerowym nie sprzedaja zebatki 36 lub 38 na 4 sruby ;]
w kosocicach...to sakrzyszkowice przy auyostradzie...a blizej rynku to pewnie mówisz o górze pod baranrm . tak to tam. fajnie było?Villen pisze:minetoo w Wieliczce to gdzie? tam bardziej w Kosocicach, czy tam na gorze blisko rynku? osttatnio sporo tam jezdilem, ale moze przeoczylem jakas fajna miesjcowe...
http://skocz.pl/mojepink
minetoo to tam sa fajne szybkie odcinki takie FR (lasek krzeszowicki) :) niezle sie tam jezdzi, a tam faktycznie blisko rynku, czyli pod baranem, to tez ciekawie tylko ta pierwsza hopa jest troszke dziwna (niewidac w ogole wybicia przez trawe) i boje sie z niej skakac. a tak to swietnie sie zjezdza ta sciezka co sie wychodzi na sam dol az pod domy... tam mozna sie swietnie rozpedzic.
a wrazenia calkiem pozytywne, tylko z Zakrzowa to trzeba troszke z buta dojechac niestety hehe
cyc_ling wiesz jak chodze na butach to dresa mijam na krku dosyc czesto, ale na rynku sie kreci kilku kraweznikow, wiec w tych okolicach to Ci sie zbyt wiele nie stanie... i tez sezon nie sezon typa i turystow jest w cholere, wiec tak latwo Cie nie okradna. pozatym jesli masz glowe na karku to nic sie nie moze stac. ja przez caly rok jak chodze do kraka do liceum ani razu nie zdazylo mi sie spieprzac ;)
pozdr
a wrazenia calkiem pozytywne, tylko z Zakrzowa to trzeba troszke z buta dojechac niestety hehe
cyc_ling wiesz jak chodze na butach to dresa mijam na krku dosyc czesto, ale na rynku sie kreci kilku kraweznikow, wiec w tych okolicach to Ci sie zbyt wiele nie stanie... i tez sezon nie sezon typa i turystow jest w cholere, wiec tak latwo Cie nie okradna. pozatym jesli masz glowe na karku to nic sie nie moze stac. ja przez caly rok jak chodze do kraka do liceum ani razu nie zdazylo mi sie spieprzac ;)
pozdr
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
[quote="Villen"]minetoo to tam sa fajne szybkie odcinki takie FR (lasek krzeszowicki) :) niezle sie tam jezdzi, a tam faktycznie blisko rynku, czyli pod baranem, to tez ciekawie tylko ta pierwsza hopa jest troszke dziwna (niewidac w ogole wybicia przez trawe) i boje sie z niej skakac. a tak to swietnie sie zjezdza ta sciezka co sie wychodzi na sam dol az pod domy... tam mozna sie swietnie rozpedzic.
jest jescze cxos hardcorowego ale nie moge na forum napisac....
jest jescze cxos hardcorowego ale nie moge na forum napisac....
http://skocz.pl/mojepink