MaxDamageDA i jego mafia rowerowa!
-
- Kontakt:
hahahahaha... ale LOL...
Jak widać w pierwszym poście niejaki pan M. okazał się zwykłym frajerem, który nie potrafi dopilnować swojej sprawy. Jak miał ją dogadaną to po **** licytacja była na ebayu?
Poza tym co to znaczy "Piecze nad ramami trzymaja 3 osoby w tym ja" ???
Nie widzę tam nazwisk tych 3 jegomościów.
Powiem tak, nie odpuszczaj ramy, bo niby dlaczego? Uczciwie ją kupiłeś i każdy Ci to potwierdzi (sąd czy zwykła osoba). I olej gościa...
Żałosne!!
Jak widać w pierwszym poście niejaki pan M. okazał się zwykłym frajerem, który nie potrafi dopilnować swojej sprawy. Jak miał ją dogadaną to po **** licytacja była na ebayu?
Poza tym co to znaczy "Piecze nad ramami trzymaja 3 osoby w tym ja" ???
Nie widzę tam nazwisk tych 3 jegomościów.
Powiem tak, nie odpuszczaj ramy, bo niby dlaczego? Uczciwie ją kupiłeś i każdy Ci to potwierdzi (sąd czy zwykła osoba). I olej gościa...
Żałosne!!
43RIDE magazyn rowerowy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oczywiscie, na zadne ukldy nikt nie idzie. Chcialem wam tylko przedstawic ta sprawe, bo jak dla mnie to absurd. Pomyslcie sobie, co czul moj brat jak przeczytal ten list. Przeciez moj brat licytowal to z niemieckiego konta. Jedynie nick brzmi po polsku. Co pomyslalby sobie Niemiec gdyby dostal taka wiadomosc od jakiegos polskiego cwaniaczka?
no i to ze 3 osoby kontroluja sprzedaz ram zjazdowych na calym swiecie, a MaxDamageDA rozsyla takie maile do Niemiec, Francji, Japoni, USA, normalnie wszedzie.
MI JEST WSTYD ZA MAXA
no i to ze 3 osoby kontroluja sprzedaz ram zjazdowych na calym swiecie, a MaxDamageDA rozsyla takie maile do Niemiec, Francji, Japoni, USA, normalnie wszedzie.
MI JEST WSTYD ZA MAXA
HARTKOR FAKKER