MaxDamageDA i jego mafia rowerowa!
-
- Kontakt:
Maxiu nareszcie zaczoles pisac dobrym tonem, a nie tonem mafiozy.
Niekazdy kto kupuje rame jest handlazem (niektórzy jezdza na rowerach). Tak na serio to podbianie ceny na kilka godzin przed koncem aukcji, powoduje tylko wzrost ceny koncowej. Rame moj brat chetnie Ci sprzeda, jezeli mu sie nie spodoba, wtedy bedziesz mogl sobie na niej zarobic.
Maxiu a co sie dzieje jak dwie osoby z polski napala sie na jedna rame i zaden nie chce odposcic? Bijecie sie po mordach, czy grozicie sobie?
Myslenie, ze gdy dwie osoby z Polski dogadaja sie miedzy soba i przez to cena bedzie nizsza jest smiesznym fantazmatem. Gospodarke planowana cenrtalnie przerabialismy za PRLa i sie nie sprawdzilo, a przez to zabierasz ludzia radosc i emocje zwiazane z licytowaniem.
Acha, przez to twoje dogadywanie sie, zarabiasz ty i dwoch twoich koleszkow, a cala reszta bikerow w Polsce na tym traci.
Sorry,ze nastapilem ci na odcisk, ale forma i tresc tego co napisalem mojemu bratu nie pozostawila mi innego wyboru.
Dzieki, ze sie odwazyles na odpowiedz, mam nadzieje ze juz sie nigdy nie spotkamy na forum, bo w gory i tak nie jezdzisz.
Niekazdy kto kupuje rame jest handlazem (niektórzy jezdza na rowerach). Tak na serio to podbianie ceny na kilka godzin przed koncem aukcji, powoduje tylko wzrost ceny koncowej. Rame moj brat chetnie Ci sprzeda, jezeli mu sie nie spodoba, wtedy bedziesz mogl sobie na niej zarobic.
Maxiu a co sie dzieje jak dwie osoby z polski napala sie na jedna rame i zaden nie chce odposcic? Bijecie sie po mordach, czy grozicie sobie?
Myslenie, ze gdy dwie osoby z Polski dogadaja sie miedzy soba i przez to cena bedzie nizsza jest smiesznym fantazmatem. Gospodarke planowana cenrtalnie przerabialismy za PRLa i sie nie sprawdzilo, a przez to zabierasz ludzia radosc i emocje zwiazane z licytowaniem.
Acha, przez to twoje dogadywanie sie, zarabiasz ty i dwoch twoich koleszkow, a cala reszta bikerow w Polsce na tym traci.
Sorry,ze nastapilem ci na odcisk, ale forma i tresc tego co napisalem mojemu bratu nie pozostawila mi innego wyboru.
Dzieki, ze sie odwazyles na odpowiedz, mam nadzieje ze juz sie nigdy nie spotkamy na forum, bo w gory i tak nie jezdzisz.
HARTKOR FAKKER
nasciturus a czy ktos ci wciska to co on sprzedaje?
H*j , odjebal , narobil sobie lipy ale sie nie wykreca...
Skoro za ramke dostal kase to też bym sie wkurzyl i napisal cos zeby odpuscil , no ale to ze kontroluje ebay :P to przesada :D:D
Żeby niebylo ze go bronie , ale polacy od zawsze byli zaradni :P
H*j , odjebal , narobil sobie lipy ale sie nie wykreca...
Skoro za ramke dostal kase to też bym sie wkurzyl i napisal cos zeby odpuscil , no ale to ze kontroluje ebay :P to przesada :D:D
Żeby niebylo ze go bronie , ale polacy od zawsze byli zaradni :P
-
- Kontakt:
Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, ze ja w gory nie jezdze - mieszkam w gorach, i bardzo czesto tam jestem
Reszta bikerow na tym nie traci bo zyskuje pewnosc towaru, nie boi sie o swoje pieniadze bo cale ryzyko ponosze ja i ma mozliwosc zakupu czegos czego w polsce by nie kupili
Reszta bikerow na tym nie traci bo zyskuje pewnosc towaru, nie boi sie o swoje pieniadze bo cale ryzyko ponosze ja i ma mozliwosc zakupu czegos czego w polsce by nie kupili
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie nie nie na całym świecie tak działają pośrednicy jak mówisz Max, z tym że jeżeli pojawia się na aukcji ktoś trzeci to próbują go przelicytować rezygnując tym samym z części swojej doli, ty za to wysyłasz mejle w stylu "weś człowieku odpuść nie wiesz chyba jak działa ten rynek"... ale co tam normalni ludzie sami sobie ramki kupują a dzieciaki i tak będą płacić półtora kafla za "pewność" i "serwis" EOT
No coz sprawa sie wyjasnil , moze niesmak pozostanie jedynie maly , mysle ze max nieco zle sformulowal maila , bo ja sam bym pomsylal ze to sa nie wiem grozby czy ze ma do mnie wielkie pretensje np. , mysle ze nie ma co dalej toczyc dyskusji , max pewnie na przyszlosc bedzie pamietal jakby przydazyla sie taka sytuacj ajak to zalatwic
www.mm-foto.pl
i w ten sposob za pomoca motody whistleblowing i i konstruktywnej dyskusji rozwiazalismy ten problem moralny z pogranicza kryminologi i ekonomi.
dzieki za konkterne odpowiedzi
jezeli ktos bedzie mial podobne problemy to dmuchac w gwizdek i dzielic z cala spolecznoscia bikerow, jest to z naszym wspolnym interesie.
temat zakonczony
dzieki za konkterne odpowiedzi
jezeli ktos bedzie mial podobne problemy to dmuchac w gwizdek i dzielic z cala spolecznoscia bikerow, jest to z naszym wspolnym interesie.
temat zakonczony
HARTKOR FAKKER
-
- Kontakt:
kondzik16Zychu-wawa
A nie widzicie, że Max już wszystko wyjaśnił i przyznał się do błędu??
Ja nie widzę sensu ciągnąć dalej ten temat...
Co do biznesu, każdy radzi sobie jak potrafi... Kupując u Gregorio możecie być pewni, że zarabiają na was na czysto jakieś 60% (jak nie więcej) i podobnie robi większość firmy. Jak ktoś nie jest na tyle zaradny albo boi się samemu sprowadzać sprzęt ze stanów, (jak nie masz tam rodziny, znajomego, tylko wpłacasz komuś obcemu pieniądze na konto to ryzyko jak najbardziej istnieje) to wolą dopłacić kilka groszy więcej i mieć pewnego rodzaju zabezpieczenie...
Oto cała filozofia na której działają różne osoby sprowadzające sprzęt...
A nie widzicie, że Max już wszystko wyjaśnił i przyznał się do błędu??
Ja nie widzę sensu ciągnąć dalej ten temat...
Co do biznesu, każdy radzi sobie jak potrafi... Kupując u Gregorio możecie być pewni, że zarabiają na was na czysto jakieś 60% (jak nie więcej) i podobnie robi większość firmy. Jak ktoś nie jest na tyle zaradny albo boi się samemu sprowadzać sprzęt ze stanów, (jak nie masz tam rodziny, znajomego, tylko wpłacasz komuś obcemu pieniądze na konto to ryzyko jak najbardziej istnieje) to wolą dopłacić kilka groszy więcej i mieć pewnego rodzaju zabezpieczenie...
Oto cała filozofia na której działają różne osoby sprowadzające sprzęt...
no własnie "Xxsin"dobrze gada. Pracuje w sklepie rowerowym, i jak kazdy sklep, nawet spozywczy zyje z Marży, czyli roznicy miedzy cena hurtowa a detaliczna.Jesli sie czepiacie Maxa ze "Przycina" na sprowadzaniu(bo na piekne oczy,friko, nikomu sie z Nas nie chciałoby nic zrobic, nawet pogrzebac w nosie) to czemu nie pojdziecie do spozywczaka na bazarze i bedziecie sie z nimi klucic???
Owszem, mail byl dziwny, ale koles wyjasnil i sposcie juz z tonu....bo to do niczego nie doprowadzi.
pozdrawiam
Owszem, mail byl dziwny, ale koles wyjasnil i sposcie juz z tonu....bo to do niczego nie doprowadzi.
pozdrawiam