ranking sklepów internetowych
www.netbike.pl juz dzial
aha wiem ze mają najnizsze ceny i szybcy są bo jeden gosciu z którym gadalem to chcial w epicentum brac amorka za 3500 i 1. powiedzieli mu cene tak zaejbista ze glowa boli 2. czas oczekiwania na amor do 2 tyg, a netbike mu dał dobrą cene i powiedział ze amor w ciagu 3 dni ma u siebie, powiedzieli ze tak dlugo bo mmuszą go sciagnac i SZYBCIEJ NIE DA RADY a to wylko 3 dni a w epicentrum 2 tygodnie, gdzie tu porownanie??
wg mnie ten sklep ma najwieksza przyszlosc :)
aha wiem ze mają najnizsze ceny i szybcy są bo jeden gosciu z którym gadalem to chcial w epicentum brac amorka za 3500 i 1. powiedzieli mu cene tak zaejbista ze glowa boli 2. czas oczekiwania na amor do 2 tyg, a netbike mu dał dobrą cene i powiedział ze amor w ciagu 3 dni ma u siebie, powiedzieli ze tak dlugo bo mmuszą go sciagnac i SZYBCIEJ NIE DA RADY a to wylko 3 dni a w epicentrum 2 tygodnie, gdzie tu porownanie??
wg mnie ten sklep ma najwieksza przyszlosc :)
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
Cene powiedzielismy bardzo dobrą nie wierze że wy daliście Inurowi niższą a ze w AMP biku Magura Thor jest niedostępny do końca przyszłego tygodnia (nie wiem skąd wy macie te amory ale ja wole brać od dystrybutora) to taki jest termin realizacji.
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
a co powiecie o [url]http://www.chainreactioncycles.com/[/url]?
Total-K-Oss
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
http://www.chainreactioncycles.com teraz tylko sam link wystarczy wklepać :DD a ten netbike się ciekawie zaczyna
Ja polecam bardzo www.rowerowy.com szybko sprawnie,znakomity kontakt i bezproblemu!!
http://tiny.pl/mpqb <<night session!
[quote="cocot"]a co powiecie o [url]http://www.chainreactioncycles.com/[/url]?[/quote]
normalnie zajebisty sklep... ceny takie same jak w usa tyle ze zamiast $ obok jest £ wiec ceny sa po chu@!# hahhaha :D
mkbike i dirt.pl
normalnie zajebisty sklep... ceny takie same jak w usa tyle ze zamiast $ obok jest £ wiec ceny sa po chu@!# hahhaha :D
mkbike i dirt.pl
Dziękuje wszystkim którzy nas polecają to dla nas dużo znaczy i cieszymy się że jesteście zadowoleni z zakupów u nas.
Krabol jeszcze tylko jedno zdanie dla ciebie i reszty ekipy netbiku. Jednak coś jest nie tak z waszą SUPER ofertą skoro człowiek od Magury Thora (pozdro dla Inura) za blisko 3,5 tyś zł (którego przedstawiałeś jako wzór na świetlaną przyszłość netbiku) decyduje sie jednak na zakup w www.sklep.dirt.pl
Nie prawdasz?
Krabol jeszcze tylko jedno zdanie dla ciebie i reszty ekipy netbiku. Jednak coś jest nie tak z waszą SUPER ofertą skoro człowiek od Magury Thora (pozdro dla Inura) za blisko 3,5 tyś zł (którego przedstawiałeś jako wzór na świetlaną przyszłość netbiku) decyduje sie jednak na zakup w www.sklep.dirt.pl
Nie prawdasz?
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
1. Nie pracuje w www.netbike.pl
2. Inur nie jest jedynym ich klientem, ja ich tylko reklamuje bo mam z tego niezlą kase, a swoją drogą zdumiewa mnie dlaczego u was sie czeka na magure 2 tyg a w netbike tylko 3 dni skoro oni tez biorą z amp, mają jakieś wtyki czy co?? bardzo mnie to ciekawi
3. czy mogl bys innych nie obrazacc?? inni tez nie "jeżdżą" po tobie wiec uszanuj innych, czy pamietasz jakie byly wasze początki, wiec wyluzuj troche
4. jesli daliscie nizsza cene to zycze milego haandlowania, ja tez troche handluje czesciami i tez nie sprzedaje po nizej jakiegos poziomu, a jesli wy chcecie sprzedawac z marża ponizej 10 czy 15 % to powodzenia
5. Nie jestem z ekipy netbike.pl (narazie, i mam nadzieje ze kiedys bede)
2. Inur nie jest jedynym ich klientem, ja ich tylko reklamuje bo mam z tego niezlą kase, a swoją drogą zdumiewa mnie dlaczego u was sie czeka na magure 2 tyg a w netbike tylko 3 dni skoro oni tez biorą z amp, mają jakieś wtyki czy co?? bardzo mnie to ciekawi
3. czy mogl bys innych nie obrazacc?? inni tez nie "jeżdżą" po tobie wiec uszanuj innych, czy pamietasz jakie byly wasze początki, wiec wyluzuj troche
4. jesli daliscie nizsza cene to zycze milego haandlowania, ja tez troche handluje czesciami i tez nie sprzedaje po nizej jakiegos poziomu, a jesli wy chcecie sprzedawac z marża ponizej 10 czy 15 % to powodzenia
5. Nie jestem z ekipy netbike.pl (narazie, i mam nadzieje ze kiedys bede)
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
www.netbike.pl
1. powiedzmy że mam podstawy do takiego twierdzenia
2. wiem że inur nie jest jedynym klijentem netbiku nie wiem gdzie twoim zdaniem to zasugerowałem. inur nie bedzie czekał na magurę 2 tygodnie a to w jaki sposób netbike sciaga thora którego narazie nie ma w amp jest dla mnie zagadką.
3. przepraszam jeśli uznaleś coś za obraźliwe nie miałem tego na celu dementuje tylko twoje słowa na temat wyższości waszej oferty nad naszą. idealnie pamiętam jakie były nasze początki i nie najeżdżam na ciebie czy kogokolwiek ale piszesz ze nasza oferta jest tragiczna a nie jest. tak samo moge powiedziec ze ja o waszej tak nie mowilem więc i ty nie mów o naszej ale to przecież totalny bezsens
4. my również nie sprzedajemy ponizej poziomów opłacalnosci i zdrowego rozsądku inur jest akurat osobą u której mam mały dług wdzięczności staram się go jakoś spłacić co nie znaczy że sprzedaje mu sprzęt po cenach hurtowych jak to zasugerowałeś
5. nię będę czegoś wyjawiał wiesz dokładnie czego przemyśl to
6. myśle ze dalczy sparing który zaczyna sie tutaj toczyć jest bezcelowy
pozdrowienia dla ekipy NetBiku i jej entuzjastów i skończmy sprawę
2. wiem że inur nie jest jedynym klijentem netbiku nie wiem gdzie twoim zdaniem to zasugerowałem. inur nie bedzie czekał na magurę 2 tygodnie a to w jaki sposób netbike sciaga thora którego narazie nie ma w amp jest dla mnie zagadką.
3. przepraszam jeśli uznaleś coś za obraźliwe nie miałem tego na celu dementuje tylko twoje słowa na temat wyższości waszej oferty nad naszą. idealnie pamiętam jakie były nasze początki i nie najeżdżam na ciebie czy kogokolwiek ale piszesz ze nasza oferta jest tragiczna a nie jest. tak samo moge powiedziec ze ja o waszej tak nie mowilem więc i ty nie mów o naszej ale to przecież totalny bezsens
4. my również nie sprzedajemy ponizej poziomów opłacalnosci i zdrowego rozsądku inur jest akurat osobą u której mam mały dług wdzięczności staram się go jakoś spłacić co nie znaczy że sprzedaje mu sprzęt po cenach hurtowych jak to zasugerowałeś
5. nię będę czegoś wyjawiał wiesz dokładnie czego przemyśl to
6. myśle ze dalczy sparing który zaczyna sie tutaj toczyć jest bezcelowy
pozdrowienia dla ekipy NetBiku i jej entuzjastów i skończmy sprawę
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
ile kosztuje wysłanie paczki do polski z tego sklepu www.chainreactioncycles.com ???
ceny w chain nie sa wcale takie ogromne....jest na stronce opcja taka ze podaja ile kosztuje transport...zrobic sobie basket i zobaczyc ile kosztuje przesylka...ona zalezy od wagi nie...i powiem ze zamowilem tam juz sporo rzeczy i nigdy nie bylo problemow i jestem zadowolony...
ona dostala 1 miejsce w rankingu sklepow internetowych
ona dostala 1 miejsce w rankingu sklepow internetowych
Total-K-Oss
-
- Kontakt:
Ja dla mnie w porownaniu chociazby z jensonem to ceny sa kosmicznie-astronomiczne jakies. Bralem pod uwage integrale i amory - to co sie najbardziej oplaca sprowadzac z usa i musze powiedziec ze ceny sa podobne do tych w Polsce, no troche mniejsze
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
Cześć wszystkim pracuję w rowerowy.com mam jedno zdanie do "kalasznikow" słuchaj nie jesteś moim kolegą, nie znasz mnie ani mojej firmy, więc trochę hamuj się z obelgami - racz mnie nie obrażać. Do urlopu mamy prawo, klienci którzy u nas kupowali wiedzą, że u nas nie ma ściemy. W każdym bądź razie szanuję Twoje zdanie i Twoją krytykę.
Mam tylko jedno zastrzeżenie piszesz "Możecie mi wytłumaczyć jak to możliwe ze tylko w polsce znajdą sie takie cymbały które w środku sezonu robią przerwe wakacyjną?? Jak jest sezon to my jezdzimy oni jeżdżą i parcują sklepu są dla nas a nie dla nich. PARANOJA... "
dla mnie sezon jest cały rok i wszycy w tym sporcie jezdżą cały rok .............. przynajmniej ja tak robię.
Aha jeszcze jedna sprawa pracowałem przez kilka lat w bliskiej kooperacji z dużymi koncernami amerykańskimi i brytyjskimi, każda z tych firm robi "czas wakcji" i cała firma na 14 dni jest zamknięta. To właśnie w Polsce nie zauważa się tego, że czynnik ludzki jest najważniejeszy, w firmach eksplaatuje się ludzi do granic możliwości. A najważniejsze jest to aby ludzie pracowali z radością, zamaist pracować jak w obozie - nie wierzysz? wgyź się porządnie w TQM.
Wszystkich naszych klientów przepraszamy za przerwę w pracy - jednak po powrocie będziemy pracować jeszcze lepiej :)
Jedziemy na krym odpocząć. Pozdrawiamy wszystkich. (konkurencję też, zastąpcie nas godnie :) )
Mam tylko jedno zastrzeżenie piszesz "Możecie mi wytłumaczyć jak to możliwe ze tylko w polsce znajdą sie takie cymbały które w środku sezonu robią przerwe wakacyjną?? Jak jest sezon to my jezdzimy oni jeżdżą i parcują sklepu są dla nas a nie dla nich. PARANOJA... "
dla mnie sezon jest cały rok i wszycy w tym sporcie jezdżą cały rok .............. przynajmniej ja tak robię.
Aha jeszcze jedna sprawa pracowałem przez kilka lat w bliskiej kooperacji z dużymi koncernami amerykańskimi i brytyjskimi, każda z tych firm robi "czas wakcji" i cała firma na 14 dni jest zamknięta. To właśnie w Polsce nie zauważa się tego, że czynnik ludzki jest najważniejeszy, w firmach eksplaatuje się ludzi do granic możliwości. A najważniejsze jest to aby ludzie pracowali z radością, zamaist pracować jak w obozie - nie wierzysz? wgyź się porządnie w TQM.
Wszystkich naszych klientów przepraszamy za przerwę w pracy - jednak po powrocie będziemy pracować jeszcze lepiej :)
Jedziemy na krym odpocząć. Pozdrawiamy wszystkich. (konkurencję też, zastąpcie nas godnie :) )
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze