Reklamacja KONY SHRED

Mac Gyver
Kontakt:

Reklamacja KONY SHRED

Post autor: Mac Gyver »

Witam

W marcu kupiłem używany rower kona shred 2005 rok . Rowerek miał wtedy ponad pół roku. Wszystko było ok do dnia kiedy złamała mi się rama (pękłą na tylnym trójącie), poniżej adres do fotek

http://rapidshare.de/files/33015247/kona.zip.html

Mam pytanko czy są jakieś szanse z jej reklamacją??????

Pozdro
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Mac Gyver generalnia sprawa wyglada tak, ze gwarancje ma tylko pierwszy wlasciel. Ale sprubuj napisac do sklepu gdzies kupiles czy ze spkad masz te rame moze cos sie uda.
Ssij pento
Mac Gyver
Kontakt:

Post autor: Mac Gyver »

Sulring pisze:generalnia sprawa wyglada tak, ze gwarancje ma tylko pierwszy wlasciel.
wiem bo czytałem karte gwarancyjną, ale chyba by się nikt nie zorientował bo jak, tylko że w karcie gwarancyjnej pisze że nie mozna dokonywać żadnych modyfikacji roweru a ja mam juz wymieniony tylny hamulec bo poprzedni połamał się od tego samego co rama (adapter na połowe się przełamał i urwało sie jedno z mocowań samego hamulca).
Rower odebrałem w Olsztynie ( tam był kupowany) dostałem paragon i karte gwarancyjną , a reklamować będe w skiteamie w Gdyni.
Pękniecie jest zaraz przy samym spawie, nawet można powiedzieć ze o ułamek milimetra zahacza o niego.
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

w konach czesto sie tak dzieje :p slyszlaem o kilku przypadkach. moj kumpel mial czerwona 2004 gdzie bylo jeszcze miejsce na 203mm tarcze, mial mx2 wlasnie z tarcza taka i przy abu mu nadpekla... dostal nowa rame, z nowym suportem, sterami, zmienili mu tarcze i adapter na nowki z 203 na 160 ;) wiec ogolnie byl zadowolony

a rame dostal 05 model, zamiast czerwonej - ta zielona :)

moze popros tego typa zeby zareklamowal za Ciebie ;) ?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
dj2
Kontakt:

Post autor: dj2 »

spokojnie ci to uznasja,ramy nie mozna przerabiaca wymiana hebla to nic takiego.
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
ODPOWIEDZ