Witam
W marcu kupiłem używany rower kona shred 2005 rok . Rowerek miał wtedy ponad pół roku. Wszystko było ok do dnia kiedy złamała mi się rama (pękłą na tylnym trójącie), poniżej adres do fotek
http://rapidshare.de/files/33015247/kona.zip.html
Mam pytanko czy są jakieś szanse z jej reklamacją??????
Pozdro
Reklamacja KONY SHRED
wiem bo czytałem karte gwarancyjną, ale chyba by się nikt nie zorientował bo jak, tylko że w karcie gwarancyjnej pisze że nie mozna dokonywać żadnych modyfikacji roweru a ja mam juz wymieniony tylny hamulec bo poprzedni połamał się od tego samego co rama (adapter na połowe się przełamał i urwało sie jedno z mocowań samego hamulca).Sulring pisze:generalnia sprawa wyglada tak, ze gwarancje ma tylko pierwszy wlasciel.
Rower odebrałem w Olsztynie ( tam był kupowany) dostałem paragon i karte gwarancyjną , a reklamować będe w skiteamie w Gdyni.
Pękniecie jest zaraz przy samym spawie, nawet można powiedzieć ze o ułamek milimetra zahacza o niego.
w konach czesto sie tak dzieje :p slyszlaem o kilku przypadkach. moj kumpel mial czerwona 2004 gdzie bylo jeszcze miejsce na 203mm tarcze, mial mx2 wlasnie z tarcza taka i przy abu mu nadpekla... dostal nowa rame, z nowym suportem, sterami, zmienili mu tarcze i adapter na nowki z 203 na 160 ;) wiec ogolnie byl zadowolony
a rame dostal 05 model, zamiast czerwonej - ta zielona :)
moze popros tego typa zeby zareklamowal za Ciebie ;) ?
a rame dostal 05 model, zamiast czerwonej - ta zielona :)
moze popros tego typa zeby zareklamowal za Ciebie ;) ?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt