Ramki na zamówienie czy sie opłaca?
tu także pojawia się problem wykonania mielec może wykonywać ramki że tak to ujmę z polskim przelicznikiem pieniężnym. Czyli z pln na pln a ramki zagraniczne są przeliczane z $ na pln czyli 3 razy drożej na nasza kieszeń. Ryzykuje jak wspomniałem ale jak ktoś nie sprawdzi tego dokładnie to ni obgadujmy mielca jako "nie dobre" fulle. proponuje zakończyć temat i jak dostane ramke i pokulam się na rowerku to zrobie temat i ponownie poruszy się problem.
wiesz ale mielec nie robi ram od dzis wiec opinie maja juz jakas , niestety kiepska , wyrobiona i niestety zdecydowanie jak dla mnie warto zalacic wiecej za konkretna rzecz , tak tanio dobrej klasy fulla nie kupisz poprostu.
nei singa tylko sign - Kross Sign FR ale jak tyle wazszy odpuscil bym go sobie.
tak samo mielca i poki co zostal/zakupil sztywniaka
nei singa tylko sign - Kross Sign FR ale jak tyle wazszy odpuscil bym go sobie.
tak samo mielca i poki co zostal/zakupil sztywniaka
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
Mielec to mielec, niby fajne, bo możesz podac swoje projekty, geometrie...ale Mielec nie przykłada sie do jakości wykonania, głównie mam na mysli małe błędy , które popełnia.
Potrafi zespawac krzywo ramę;/ lub nie równo przyspawać mocowania 4bolt w ramach trialowych.
Potrafi zespawac krzywo ramę;/ lub nie równo przyspawać mocowania 4bolt w ramach trialowych.
http://www.allegro.pl/item809273323_truvativ_stylo_nowa_4x_dh_street_nie_xt_slx_lx.html