Ramki na zamówienie czy sie opłaca?

Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

Ja juz bym wolał singa niz te mielce....
Vin
Kontakt:

Post autor: Vin »

że przepraszam czy moge prosić o wyjaśnienie słowa SINGA bo nie rozumiem
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

a ja draga i odkladac hajs na dobrego fulla
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Vin
Kontakt:

tu także pojawia się problem wykonania mielec może wykonywać ramki że tak to ujmę z polskim przelicznikiem pieniężnym. Czyli z pln na pln a ramki zagraniczne są przeliczane z $ na pln czyli 3 razy drożej na nasza kieszeń. Ryzykuje jak wspomniałem ale jak ktoś nie sprawdzi tego dokładnie to ni obgadujmy mielca jako "nie dobre" fulle. proponuje zakończyć temat i jak dostane ramke i pokulam się na rowerku to zrobie temat i ponownie poruszy się problem.
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

wiesz ale mielec nie robi ram od dzis wiec opinie maja juz jakas , niestety kiepska , wyrobiona i niestety zdecydowanie jak dla mnie warto zalacic wiecej za konkretna rzecz , tak tanio dobrej klasy fulla nie kupisz poprostu.

nei singa tylko sign - Kross Sign FR ale jak tyle wazszy odpuscil bym go sobie.

tak samo mielca i poki co zostal/zakupil sztywniaka
www.mm-foto.pl
Vin
Kontakt:

jak tak powiadasz to trzeba pomyśleć poki co mogępokupić koła osprzęt hamulce juniora a potem pomyśli się nad ramą. Chociaż gdyby wziąć ramkę z mielca bardziej wzmocnioną? A jak by się dało to dajcie co nieco opini o mielcu ale szczerych bo są osoby nie miały usłyszały i za największe zło uznały.
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

mielec robil mojemu kumplowi 2 ramy wg jego projektu (ok 2 lata temu) jedna poszla na sell a na drugiej kumpel jezdzil mielec zrobil wachacz po swojemu a nie tak jak mialo byc w projeckcie i wymienial/spawal/naprawial go chyba z 8razy
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

jak mozna to wzmocnic , kilkanascie mniejszych wspawek bez sensu to wcale nie rozwna sie wzmocnieniu ramy , kupc co innego tzn sztywniaka a kase odkladaj bo fulla dobry nie kosztuje malo taka prwda
www.mm-foto.pl
Wiewiór
Kontakt:

Post autor: Wiewiór »

Mielec to mielec, niby fajne, bo możesz podac swoje projekty, geometrie...ale Mielec nie przykłada sie do jakości wykonania, głównie mam na mysli małe błędy , które popełnia.

Potrafi zespawac krzywo ramę;/ lub nie równo przyspawać mocowania 4bolt w ramach trialowych.
http://www.allegro.pl/item809273323_truvativ_stylo_nowa_4x_dh_street_nie_xt_slx_lx.html
ODPOWIEDZ