Hmm Gold Label 2 czy Marzocchi 888
OmEn Gościu to jest forum i moge Cie nazwać Cipą ile razy tylko będe chciał, takie jest to forum a jak Ci sie nie podoba to zapraszam do Jaworzna na ulicę Glinianą. I nie rżnij mi takiego mądrale na tym forum bo H.uja wiesz ino sobie posty nabijasz SIEROTO SUCHA !!! =D
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
paqmanej kurwa koles wyluzuj bo sie na ta gliniana przyjade i tak dostanies zze nei weim co z ciebie zostanie
Mily J-noty to taka cicha woda odzwya sie raz ale pozadnie koles wez zastanow sie co piszesz i opamietaj sie
pasieq*********** moze koles sie eni zna i nawet nie wie co to za amory a tak wogole z kad wiesz ze ewa jest w tym pismie czytasz to??
Szerszutwoje posty sa juz z dupy wez se je wsadz w zada
OmEnwez sie ******* koles bo ino forum zasyfiasz jak reszta tych fagasow
A do wszystkich dajcie se juz spokoj i piszcie cos sesnownego
Mily J-noty to taka cicha woda odzwya sie raz ale pozadnie koles wez zastanow sie co piszesz i opamietaj sie
pasieq*********** moze koles sie eni zna i nawet nie wie co to za amory a tak wogole z kad wiesz ze ewa jest w tym pismie czytasz to??
Szerszutwoje posty sa juz z dupy wez se je wsadz w zada
OmEnwez sie ******* koles bo ino forum zasyfiasz jak reszta tych fagasow
A do wszystkich dajcie se juz spokoj i piszcie cos sesnownego
Hmm.
Mily J-no nie nabijam sobie bo nie wiem jakie to ma znaczenie nawet ile kto ma postów wiec sam jestes wazon brudasie
Szczeka szanuje to ze sie nie zna nic nie powiedzialem o nim wiec ocb, tak czytałem kiedys na zielonych szkolach moje kolezanki z klasy mialy to to z nudów z kumplami czytalismy bo czasem niezle brechty byly:D
Szczeka szanuje to ze sie nie zna nic nie powiedzialem o nim wiec ocb, tak czytałem kiedys na zielonych szkolach moje kolezanki z klasy mialy to to z nudów z kumplami czytalismy bo czasem niezle brechty byly:D
gg 9120529
streety i dirty
streety i dirty
MOwisz ze nei czytasz a pewnie jak wychodzi nowy nr to czatujesz w kiosku az przyjdzie albo ci do teczki odkladaja a ten nick twoj jest tak z dupy co to ma byc pasieq *********** z takim nickiem kolespasieq pisze:Mily J-no nie nabijam sobie bo nie wiem jakie to ma znaczenie nawet ile kto ma postów wiec sam jestes wazon brudasie
Hmm.
hahahaha no tak to jest sie przyznac do błedów młodosci, twoim zapewne bylo urodzenie sie. shit happens ale zawsze sa jakies dobre strony.Szczeka pisze:MOwisz ze nei czytasz a pewnie jak wychodzi nowy nr to czatujesz w kiosku az przyjdzie albo ci do teczki odkladaja a ten nick twoj jest tak z dupy co to ma byc pasieq *********** z takim nickiem kolespasieq pisze:Mily J-no nie nabijam sobie bo nie wiem jakie to ma znaczenie nawet ile kto ma postów wiec sam jestes wazon brudasie
twoj nick tez jest zajebisty dzieciaku widac ze nie masz co powiedziec jak sie bierzesz za moj nick
gg 9120529
streety i dirty
streety i dirty