Hmm Gold Label 2 czy Marzocchi 888

Mily J-no
Kontakt:

Post autor: Mily J-no »

PASIEQ

nie nabijaj sobie postów wazonie i nie pisz badziewi.
paqman
Kontakt:

Post autor: paqman »

OmEn Gościu to jest forum i moge Cie nazwać Cipą ile razy tylko będe chciał, takie jest to forum a jak Ci sie nie podoba to zapraszam do Jaworzna na ulicę Glinianą. I nie rżnij mi takiego mądrale na tym forum bo H.uja wiesz ino sobie posty nabijasz SIEROTO SUCHA !!! =D
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
Szczeka
Kontakt:

Post autor: Szczeka »

paqmanej kurwa koles wyluzuj bo sie na ta gliniana przyjade i tak dostanies zze nei weim co z ciebie zostanie
Mily J-noty to taka cicha woda odzwya sie raz ale pozadnie koles wez zastanow sie co piszesz i opamietaj sie
pasieq*********** moze koles sie eni zna i nawet nie wie co to za amory a tak wogole z kad wiesz ze ewa jest w tym pismie czytasz to??
Szerszutwoje posty sa juz z dupy wez se je wsadz w zada
OmEnwez sie ******* koles bo ino forum zasyfiasz jak reszta tych fagasow

A do wszystkich dajcie se juz spokoj i piszcie cos sesnownego
Hmm.
Mily J-no
Kontakt:

Szczeka pisze:z kad wiesz ze ewa jest w tym pismie czytasz to??
:)))
Mati_BS7
Kontakt:

Post autor: Mati_BS7 »

Odjebcie sie odemnei co eni znam sie to co mam sie powiesci pytam sie na forum i tyle walcie sie jak cos ktos ma to wypierdalac odemnie
pasieq
Kontakt:

Post autor: pasieq »

Mily J-no nie nabijam sobie bo nie wiem jakie to ma znaczenie nawet ile kto ma postów wiec sam jestes wazon brudasie
Szczeka szanuje to ze sie nie zna nic nie powiedzialem o nim wiec ocb, tak czytałem kiedys na zielonych szkolach moje kolezanki z klasy mialy to to z nudów z kumplami czytalismy bo czasem niezle brechty byly:D
gg 9120529

streety i dirty
Mily J-no
Kontakt:

pasieq pisze:nie nabijam sobie bo nie wiem jakie to ma znaczenie nawet ile kto ma postów wiec sam jestes wazon brudasie

ssij pierdziel murzynski sprzedawco cebuli z macedoni
Szczeka
Kontakt:

Post autor: Szczeka »

pasieq pisze:Mily J-no nie nabijam sobie bo nie wiem jakie to ma znaczenie nawet ile kto ma postów wiec sam jestes wazon brudasie
Szczeka szanuje to ze sie nie zna nic nie powiedzialem o nim wiec ocb, tak czytałem kiedys na zielonych szkolach moje kolezanki z klasy mialy to to z nudów z kumplami czytalismy bo czasem niezle brechty byly:D
MOwisz ze nei czytasz a pewnie jak wychodzi nowy nr to czatujesz w kiosku az przyjdzie albo ci do teczki odkladaja a ten nick twoj jest tak z dupy co to ma byc pasieq *********** z takim nickiem koles
Hmm.
pasieq
Kontakt:

doje.bałeś jak kaczynski obietnice przedwyborcze, błaźnisz sie
gg 9120529

streety i dirty
pasieq
Kontakt:

Szczeka pisze:
pasieq pisze:Mily J-no nie nabijam sobie bo nie wiem jakie to ma znaczenie nawet ile kto ma postów wiec sam jestes wazon brudasie
MOwisz ze nei czytasz a pewnie jak wychodzi nowy nr to czatujesz w kiosku az przyjdzie albo ci do teczki odkladaja a ten nick twoj jest tak z dupy co to ma byc pasieq *********** z takim nickiem koles
hahahaha no tak to jest sie przyznac do błedów młodosci, twoim zapewne bylo urodzenie sie. shit happens ale zawsze sa jakies dobre strony.

twoj nick tez jest zajebisty dzieciaku widac ze nie masz co powiedziec jak sie bierzesz za moj nick
gg 9120529

streety i dirty
Mily J-no
Kontakt:

PASIEQ skoncz pierdolić
pasieq
Kontakt:

ja nie pierole tylko odpowiadam ale racja skoncze bo ja bana nie chce dostac, w przeciwienstwie do szczeki i szerszu
gg 9120529

streety i dirty
Zablokowany