Witam czy jest ktoś na forum ze Smochowic, Krzyżownik albo Kiekrza.
Jak wiadomo w Poznaniu nie ma zadużo miejsc do uprawiania kolarstwa ekstremlnego(pomijająć oczywiście cytadele która jest poprostu daleko). Pomysłałem że można by było zbudować jakąś trasę albo chociaż jej namiastkę w Smochowicach lub Krzyżownikach. Wzdłuż jeziora Kierskiego znajduje się wiele świetnych niewykorzystanych zjazdów(nie za długich ale zawsze). Można by było coś tam budować. Próbowaliśmy z kolegami ale niestety skończyło sie na dwóch śmiesznych doublach i nieudanym transferze nad drogą. Niedaleko znajduje się wąwóz w którym po posprzątaniu można by było zbudować jakieś dropy.
Narazie nie podaje żadnych terminów bo chce sie dowiedzieć czy ktoś byłby zainteresowany taką budową. Aha nie piszcie o żadnych pozwoleniach miasta itp. bo i tak nie dostaniemy pozwolenia a miejsca w których można by było coś zbudować są nieużytkami. Jeśli sądzicie że mam głupi pomysł to prosze nie zjeżdżajcie mnie tylko poprostu zamkinjcie ten temat.
Pozdrawiam
[poznań] Budowa trasy w Smochowicach
[poznań] Budowa trasy w Smochowicach
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194