[poznań] Budowa trasy w Smochowicach

babolfr
Kontakt:

[poznań] Budowa trasy w Smochowicach

Post autor: babolfr »

Witam czy jest ktoś na forum ze Smochowic, Krzyżownik albo Kiekrza.

Jak wiadomo w Poznaniu nie ma zadużo miejsc do uprawiania kolarstwa ekstremlnego(pomijająć oczywiście cytadele która jest poprostu daleko). Pomysłałem że można by było zbudować jakąś trasę albo chociaż jej namiastkę w Smochowicach lub Krzyżownikach. Wzdłuż jeziora Kierskiego znajduje się wiele świetnych niewykorzystanych zjazdów(nie za długich ale zawsze). Można by było coś tam budować. Próbowaliśmy z kolegami ale niestety skończyło sie na dwóch śmiesznych doublach i nieudanym transferze nad drogą. Niedaleko znajduje się wąwóz w którym po posprzątaniu można by było zbudować jakieś dropy.

Narazie nie podaje żadnych terminów bo chce sie dowiedzieć czy ktoś byłby zainteresowany taką budową. Aha nie piszcie o żadnych pozwoleniach miasta itp. bo i tak nie dostaniemy pozwolenia a miejsca w których można by było coś zbudować są nieużytkami. Jeśli sądzicie że mam głupi pomysł to prosze nie zjeżdżajcie mnie tylko poprostu zamkinjcie ten temat.

Pozdrawiam
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
Probo$zc2
Kontakt:

Post autor: Probo$zc2 »

Siemka, ja jestem ze smochowic, i raczej pisze sie na to, i moglbym tez zalatwic troche osob.

Na czym jezdzisz? pewnie Cie znam z widzenia;>
babolfr
Kontakt:

Na konie scrap a ty?? Ja pewnie też cie znam z widzenie. Prześlij mi na PW numer gg to pogadamy w sprawie terminu
babolfr
Kontakt:

ktoś jeszcze sie na to pisze??
AdamekZ
Kontakt:

Post autor: AdamekZ »

hehe fajny stolik nam wyszedł, tyle, że cza poszerzyć i podwyższyć.
Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
ODPOWIEDZ