Strach po dzwonie
-
- Kontakt:
ja mam podobne odczucia, przez obecny sezon, który z resztą dobiega końca, skakałem cały czas ze starych hopek, dropów itp. jeżeli tylko zbudujemy jakaś nową więlką hopę, boje sie ze skacząc z niej sie wypierdole. mam czasem takie cos ze w locie mnie przekrzywi (mam wade postawy, lekko opuszczony prawy bark) i ze sie wypierdole. wogóle jestem troche słabszy psychicznie niż byłem w tamtym roku. tak mi sie bynajmniej wydaje.maly_stinkyy pisze:no cóż ja po glebie na dablu,jakoś 2 latka wstecz do tej pory boje sie latać poprostu mnie spina zaraz po oderwaniu od ziemi i nie mogę się tego pozbyć
ale nic, nie ma co biadolić zobaczymy co bedzie w przyszłym sezonie :] a cos czuje ze bedzie całkiem spoko ;]
pozdro
hehehehh :DeF pisze:nie no po prostu zwalilo mnie to z krzesla...zuku pisze:mam czasem takie cos ze w locie mnie przekrzywi (mam wade postawy, lekko opuszczony prawy bark)
ahahahahhaaaaa...
musialbys miec chyba garba jak dzwonnik z notre dame, zeby to bylo powodem... <LOL>
czyli mówisz że to nie przez to...
spoko :]
hehe zuku to na pewno nie prze to :Pzuku pisze:hehehehh :DeF pisze:nie no po prostu zwalilo mnie to z krzesla...zuku pisze:mam czasem takie cos ze w locie mnie przekrzywi (mam wade postawy, lekko opuszczony prawy bark)
ahahahahhaaaaa...
musialbys miec chyba garba jak dzwonnik z notre dame, zeby to bylo powodem... <LOL>
czyli mówisz że to nie przez to...
spoko :]
ja tez mialem jeden bark nizej i sie samo wyrownalo, ale nie czulem zeby mnie krzywilo przez to w czasie akcji na bajku ;)
pozdro dla wszysktich bo dzis taki ladny dzien :D
-
- Kontakt: