Strach po dzwonie

camper
Kontakt:

Post autor: camper »

miesiąc temu miałem konkterna glebe, w szpitalu byłem pare dni .. no na początku też była blokada no ale teraz już jest tylko z górki tylko że trzeba jeździć i próbować skakać inaczej strach nie minie .. powodzenia życze : )
beryl7
Kontakt:

Post autor: beryl7 »

najlepiej po glebie wrócic na miejscówe jak juz wyzdrowiejesz i dokonczyć to co zaczołeś, zrobisz tak kilka razy i pozniej zadnych blokad nie bedzie.
ja co chwile łapie dzwony i sie nie przejmuje, optymizm to podstawa....
http://www.pinkbike.com/photo/850251/
maly_stinkyy
Kontakt:

Post autor: maly_stinkyy »

no cóż ja po glebie na dablu,jakoś 2 latka wstecz do tej pory boje sie latać poprostu mnie spina zaraz po oderwaniu od ziemi i nie mogę się tego pozbyć
sssiorbie brooowca#$%^&
zuku
Kontakt:

Post autor: zuku »

maly_stinkyy pisze:no cóż ja po glebie na dablu,jakoś 2 latka wstecz do tej pory boje sie latać poprostu mnie spina zaraz po oderwaniu od ziemi i nie mogę się tego pozbyć
ja mam podobne odczucia, przez obecny sezon, który z resztą dobiega końca, skakałem cały czas ze starych hopek, dropów itp. jeżeli tylko zbudujemy jakaś nową więlką hopę, boje sie ze skacząc z niej sie wypierdole. mam czasem takie cos ze w locie mnie przekrzywi (mam wade postawy, lekko opuszczony prawy bark) i ze sie wypierdole. wogóle jestem troche słabszy psychicznie niż byłem w tamtym roku. tak mi sie bynajmniej wydaje.

ale nic, nie ma co biadolić zobaczymy co bedzie w przyszłym sezonie :] a cos czuje ze bedzie całkiem spoko ;]

pozdro
eF
Kontakt:

Post autor: eF »

zuku pisze:mam czasem takie cos ze w locie mnie przekrzywi (mam wade postawy, lekko opuszczony prawy bark)
nie no po prostu zwalilo mnie to z krzesla...
ahahahahhaaaaa...

musialbys miec chyba garba jak dzwonnik z notre dame, zeby to bylo powodem... <LOL>
zuku
Kontakt:

Post autor: zuku »

eF pisze:
zuku pisze:mam czasem takie cos ze w locie mnie przekrzywi (mam wade postawy, lekko opuszczony prawy bark)
ahahahahhaaaaa...

musialbys miec chyba garba jak dzwonnik z notre dame, zeby to bylo powodem... <LOL>
hehehehh :D

czyli mówisz że to nie przez to...

spoko :]
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

No ja dzisiaj na dircie porządnie wyrżnąłem tak centralnie na ryj i zobaczymy co z tego wyjdzie bo jutro znowu sie tam wybieram lol...
http://dhcyc.pinkbike.com
_kraja_
Kontakt:

Post autor: _kraja_ »

jak zaliczyłem face to dygałem przez 1 dzien a potem juz normalnie...
eF
Kontakt:

Post autor: eF »

zuku pisze:
eF pisze:
ahahahahhaaaaa...

hehehehh :D

czyli mówisz że to nie przez to...

spoko :]
hehe zuku to na pewno nie prze to :P
ja tez mialem jeden bark nizej i sie samo wyrownalo, ale nie czulem zeby mnie krzywilo przez to w czasie akcji na bajku ;)

pozdro dla wszysktich bo dzis taki ladny dzien :D
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Wadzio na czym jezdzisz ?
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

No i nic, było mineło, nofear, jeżdzi sie normalnie, jednak przydała by się miejscówka, gdzie możnaby bezkontuzyjnie ćwiczyć nowe rzeczy, co zresztą wszystkim doradzam. Yyyyyyyyy i przyzwyczajcie się do jajowkrętów, bo jak sie zaczną to szybko sie nie skończą :P
http://dhcyc.pinkbike.com
WadzioDH
Kontakt:

Post autor: WadzioDH »

Jezdze na RM7 a co do tematu juz jest zemna dobrze:) dzieki za rady chlopaki

HardCore nie DISCO
HardCore Nie Disco!!
ODPOWIEDZ