Warszawa - Bródno i okolice Spec P.1

pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

masz farta ziomuś:)ps. czy mi sie wydaje czy ta reba ma krzywą rure sterową?
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

cieszy informacja, że znalazłeś rower

w opisie aukcji wypisane są wszystkie "te rzeczy", których nazwę lub model można odczytać...
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
spectomo
Kontakt:

Post autor: spectomo »

No to zbyt sybko sie cieszylismy....KOLO który znalazł rower, zamiast oddac go właścicielowi i wspolnie pojechać po odbiór pieniędzy,to wiecie co zrobił.....pojechał do złodzieja i oddał mu rower i zażądał pieniędzy.....HAHAHA

K>>WA...jak można być takim DEBILEM.....BYŁ ROWER< A ROWERU ZNÓW NIE MA.........
CZYLI Sprzedawca napewno go teraz nie wystawi, INTELIGENT odzyskał pieniądze, a ROBERCIK nadal jest bez roweru,a szanse na znależienie spadły...
SORRY...ale to kurwa jest możliwe tylko w POLSCE !!!!!!
AAAAaaaa i zapomniałem......nikomu,ale to nikomu sie żle nie zyczy, ale ten koleś w moich oczach zasługuje na podobna sytuacje...może poczuje co to znaczy stracic cos wartościowego.
SHARK
Kontakt:

Post autor: SHARK »

głupi jestescie chyba, zamias pojechac do tego pyta i powiedziec mu zeby wam powiedział od kogo kupił ten rower ( wpierdol spuscici mu albo na policie jako oskarzyc o paserstwo) i wpierdolic złodziejowi , i napierdoala az odda fole za rower , kurwa no macei slad gdzie był ten rower zamias stac i sie po jajach macac zebrac ekipe i pojechac tam

typ sprzedaje samocod mozecie pod pretekstem obejzaenia samochodu sie z nim ustawic i "przekonac" go by powiedział gdzie jest bike

chyba ze wam tak na tym rowerze zalezy ...
spectomo
Kontakt:

Też do tego doszedłem....a koleś co kupil rower "INTELIGENT", nie chce podac namiarów ani na siebie, ani na kolesia od którego kupil rower..bo to niby aukcja grzecznościowa, i niechce kolesiowi kłopotów robic...tak zrozumiałem z relacji Roberta..

ale po aukcji samochodu może da sie namierzyc rower.....
vaxupoto
Kontakt:

Post autor: vaxupoto »

w takim przypadku bym k**** kupil ta bagazowke z aukcji jakims chocby lewym kontem, i szmaciarza dane zebrac, i byscie wpadli w odwiedziny bo innej opcji nie ma raczej
spectomo
Kontakt:

Ale to już powinien sam zainteresowany zrobic...a nie ktos za niego...;/
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

ale syf :/
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

spectomo pisze:No to zbyt sybko sie cieszylismy....KOLO który znalazł rower, zamiast oddac go właścicielowi i wspolnie pojechać po odbiór pieniędzy,to wiecie co zrobił.....pojechał do złodzieja i oddał mu rower i zażądał pieniędzy.....HAHAHA
a co dziwisz mu sie??? Chcialbys stracic 1100zl??? bo ja nie ale namiar na tego koelsia podalbym odrazu.... :/
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

a tak wogole to zglos to do allegro i na policje i podadza ci jego dane.. I NAWET POLICJA BEDZIE MUSIALA COS ZROBIC
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

dawno nie bylo takiej akcji
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Swistak1989
Kontakt:

Post autor: Swistak1989 »

Kurwa, zlodziejom to trzeba kurwa lapy poucinac i do kamieniolomow, Jak ja nie znosze zlodziejstwa :/ brrrrr..... grrrr..... wrrrrr.... Kurwa wpierdolic kolesiowi tak, zeby sie nie podniosl juz....
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
robertomt
Kontakt:

Post autor: robertomt »

Nie no jest problem jak cholera z tym rowerem bo tten koles co go wystawil na allegro to nawet ni wiedzial ze on jest kradziony wystawial aukcje dla kogos i wogule to jest pogmatwane trzeba sie udac chyba na policje tego z allegro to na bank sie znajdzie na zdjeciach aukcji z samochodem jest numer domu i z reszta allegro napewno da adres tylko co dalej jak tam moze nie byc tego roweru ;/ bo rower juz mogl pojsc dalej a teraz jakies dane itd nie no poprostu taka byla okazja ;/;/;/. nr domu to 152 i jest rejestracja to policja cos bedzie wiedziala napewno.
wojtek1111
Kontakt:

Post autor: wojtek1111 »

sorry ale wy ślepi jesteście ? zdjęcie roweru zostało robione w tym samym miejscu co zdjęciu samochodu, przeciez wystarczy spojrzec na kostke i na budynek. ten "kolega" pie**oli że to aukcja grzecznościowa żeby jakby co to nie miał problemów, kupcie ten bus i zajebać szmate. ja bym go napierdalal aż rower odda...
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

Rutkowski dobrze gada^^,zbierzcie ekipkę i do dzieła,niepozwólcie żeby koleś myślał że jest bezkarny!
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

No ja pierdole ja na twoim miejscu juz bym ten dom okupowal z ekipa 20 osob policja itp. I najlepiej straz pzoarna bo moglby sie przypadkowow zapalic.
Ssij pento
Swistak1989
Kontakt:

Post autor: Swistak1989 »

...i koronerem :P
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
wojtek1111
Kontakt:

Post autor: wojtek1111 »

pepikDH^że niby rutkowski to ja ? :D :P
spectomo
Kontakt:

Stary...rutkowski to Ty nie jestes.....odrazu zauważyłem podobieństwo...i co dalej...Koleś juz pewnie oddał rower,albo coś w Tym stylu...ale wiesz...opcja może byc tego Typu, ze Szczeniak sprzedawał rower, a np. jego OJCIEC poprzez jego konto Fure sprzedaje...i co..rzucisz się na Kolesia nieswiadomego czynów swego syna???

W takich przypadkach trza myślec perspektywicznie, a nie Tylko rzucać się z łapami na innych.Ale jak napisałem wczesniej , to nie mó rower,tylko kolegi z TEAM'u...wiec nie wnikam zbyt głeboko w sprawę.
Szkoda że kupiec okazał się osoba nieodpowiedzialną, (z rozmowy ponoć osoba Dorosła), która zaprzepaściła możliwość pomocy innej osobie...HeH.. ;(
ODPOWIEDZ