Wszystko fajnie poza rama ktora kosztuje niespelna 10000zl i trzeba czekac okolo miesiaca bo wszystkie orange robione sa na zamowienie osobiscie wzialbym vp free zajebista ramka naprawdebilly bones pisze:223 + 5th element
boxxer wc
Magura louise fr
tioga suzue dh
mavic ex823
DT alpine
dura ace
kaseta dura ace
korba saint
napinacz e-13
łańcuch lekki:)
pedała crank brothers 5050
kiera easton monkey lite
mostek easton vice dh
stery syncros
gripy odi
manetka xt
opony michelin c24
sztyca easton ea30
siedzenie tioga mc lite
lekki rower do DH - propozycje, ankieta
Przypadkowo trafilem na Twoj post, skladasz jeszzcze sprzecik do DH? moge Ci cos polecic ciekawego, nie bede Ci polecal jak koledzy sprzetu, z ktorym mozna sie wybrac z powodzeniem na wojne, ale cos fanego sie znajdzie, wszystko zalezy od kasy:) moj rower wazy bez opon nieczale 15.5kg :]
Pozdrower, Majer
Majersco No składam składam ale powolutku, pare rzeczy zdąrzyłem już zmienić z listy napisanej tu kilka miechów temu.
Hamulce są inne, napęd Sram-a a nie Shimano
Korba i napinacz prawdopodobnie nie Saint + e13 ale Hone lub XT + Shaman Racing carbon
A Twój bike kiedyś widziałem na stronce, a nie wiem czy kojarzysz kupowałem od Ciebie hamulce Hayes Mag :) P.S. Czemu Twoja stronka nie działa?
Hamulce są inne, napęd Sram-a a nie Shimano
Korba i napinacz prawdopodobnie nie Saint + e13 ale Hone lub XT + Shaman Racing carbon
A Twój bike kiedyś widziałem na stronce, a nie wiem czy kojarzysz kupowałem od Ciebie hamulce Hayes Mag :) P.S. Czemu Twoja stronka nie działa?
hmm...
Jak znajde,to pokaże ci rower sola,z grbf-u...
Na vp free,waży ok. 17kg z oponami,a da sie zbić z wagi;]
EDIT:
http://213.192.64.46/~grbf/articles.php?id=14
Da sie zbić,napewno na kołach, i korbie, teraz tam huseefelt siedzi,no i hample lżejsze,dało by rade skołować;]
Jak znajde,to pokaże ci rower sola,z grbf-u...
Na vp free,waży ok. 17kg z oponami,a da sie zbić z wagi;]
EDIT:
http://213.192.64.46/~grbf/articles.php?id=14
Da sie zbić,napewno na kołach, i korbie, teraz tam huseefelt siedzi,no i hample lżejsze,dało by rade skołować;]
Ride 4 Fun ! Biatch !
-
- Kontakt:
Hawk Pro Team DH (coś jak eliminator, tylko z więklszym możliwościami) z Shiva DC. Fotek nie mam (zepsuty aparat), tylko na pinku jedna fota, ale tylko shiv dobrze widac...
http://www.pinkbike.com/photo/1053176/
http://www.pinkbike.com/photo/1053176/
www.feel-free.pl
wookie85 może "nic ciekawego" ale ten rower może być dobrym przykładem jak przeciętny bajk, na dobrej ramie i z niezłym amorem może jednak ważyć niewiele nie wydawając majątku na reszte osprzętu. Dobra baza do rozbudowy i sporo można byłoby zejść.
yasiuuu Zajebiście dużo ale znam cięższe ;] Mój ważył 23kg i to było nie mało, z koleji kumpla rower waży koło 40kg (może już mniej bo zmienil rame)
yasiuuu Zajebiście dużo ale znam cięższe ;] Mój ważył 23kg i to było nie mało, z koleji kumpla rower waży koło 40kg (może już mniej bo zmienil rame)
hi men te coz pitbull'a (poza rama, amorem, tylnym kolem)... :D
co do tematu, ja poki co nie widze mozliwosc solidnego odchudzenia bo musial bym na dzien dobry zmienic polowe roweru:D
Wole lekkie HT, moze po wakacjach zloze cos z prawdziwego zdarzenia... jak nie to dalej bede śmigał na moim czołgu...
Macie jakies propozycje zlozenia naprawde lekkiego HT? na chwile obeccna cena nie gra roli - narazie tylko plan, w stosunku cena/jakosc... chodzi mi przede wszystkim o rame i amora, reszte czesci wiem jakie dobrac, zeby rower wazył jak najmniej...
co do tematu, ja poki co nie widze mozliwosc solidnego odchudzenia bo musial bym na dzien dobry zmienic polowe roweru:D
Wole lekkie HT, moze po wakacjach zloze cos z prawdziwego zdarzenia... jak nie to dalej bede śmigał na moim czołgu...
Macie jakies propozycje zlozenia naprawde lekkiego HT? na chwile obeccna cena nie gra roli - narazie tylko plan, w stosunku cena/jakosc... chodzi mi przede wszystkim o rame i amora, reszte czesci wiem jakie dobrac, zeby rower wazył jak najmniej...
www.feel-free.pl
-
- Kontakt:
konex chciałbym tylko zwrócic uwage na suport w Vp-free i bardzo prawdopodobny problem z montażem tam Sainta tudzież innych korb Shimano w podobnym systemie. Prawdopodobnie wyjściem jest Truvativ na system Howitzer i plusem dla Ciebie będzie fakt że ich flagowa korba na 2007 jest lżejszai sztywniejsza. Ponadto przerzutka Sram X9 na 2007 wychodzi z krótkim wózkiem (podobno nie obija sie o rame ani kasete) wiec to dobry wybór. pozdr
Ernold Bikeneger.... is BACK :)
-
- Kontakt: