Rzucila mnie dziewczyna rzez rower...
spazo9128 ziom zostaw babe niech się wypcha ja nie mam i się ciesze przyjdzie pora trafi się lepsza co bedzie wolała pojezdic z tobą na biiku a nie poprzytulac się .dziewczyny chcą chodzic na lody do kina tak pare razy pujdziesz i masz np tarcze do bika wieksza obręcz ,człowieku zostaw ją i jescze kopnij ja w dupe i niech leci pozdr
"dziewczyny chcą chodzic na lody do kina tak pare razy pujdziesz i masz np tarcze do bika wieksza obręcz ,człowieku zostaw ją i jescze kopnij ja w dupe i niech leci pozdr"
"albo kto z nas by wolal wydawac kase na kino zamiast oszczedzac na jakies nowe czesci ja wybralem rower"
czy wy naprawde myslicie, ze dziewczyna jest z wami, bo chce sie najesc i poogladac filmy...?
Gdybyscie pogadali z nia, wytlumaczyli, ze marzycie np. o nowej korbie to zaloze sie, ze by zrozumiala. Zreszta czy musicie ciagle chodzic do kina?! Jest mnostwo rzeczy, ktore mozna robic, a ktore drogie nie sa:)
Na niektore wypowiedzi az zal patrzec:p...
"albo kto z nas by wolal wydawac kase na kino zamiast oszczedzac na jakies nowe czesci ja wybralem rower"
czy wy naprawde myslicie, ze dziewczyna jest z wami, bo chce sie najesc i poogladac filmy...?
Gdybyscie pogadali z nia, wytlumaczyli, ze marzycie np. o nowej korbie to zaloze sie, ze by zrozumiala. Zreszta czy musicie ciagle chodzic do kina?! Jest mnostwo rzeczy, ktore mozna robic, a ktore drogie nie sa:)
Na niektore wypowiedzi az zal patrzec:p...
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
Dokladnie ... zal patrzec ... a prawda jest taka ze jak poznajecie dziewczyne to od razu jej mowcie o swojej pasji. Uwierzcie mi ze dziewczyny to kreci jesli ich facet wyroznia sie z tlumu. Ja kiedys gralem konkretnie w kosza i jednoczesnie plywalem, pozniej byla pilka wodna. Jasne ze byly takie ktore nie umialy tego zaakceptowac. Mowi sie trudno i zyje dalej. Podejscie "lepiej kupic czesc do roweru niz isc z dziewczyna na kolacje/ do kina" jest dziwne. Nikt was nie zmusza do takich rzeczy. Ide o zaklad ze dziewczyna bardziej wymieknie kiedy zaprosicie ja do domu zapalicie swiece i zjecie nawet odgrzewane spaghetti lub glupia pizze ale na talerzach full kultura przy nastrojowej muzyce a pozniej obejzycie film na kompie anizeli zaprosicie do kina ... Jasne ze jak bedziecie sie zadawali z panienkami lecacymi na kase to wydusza z was kazdy grosz. kino kolacja drobiazgi piwka imprezki... nie warto sie w to bawic to juz "panie do towarzystwa wychodza taniej a macie full profi obsluge" Wiekszosc z Was z pewnoscia jeszcze nie pracuje wiec tez to inaczej wyglada... bo rodzice daja WAM pieniadze zebyscie sobie cos kupili a nie wydawali na panienki. Najlepiej rozumie sie wartosc pieniadza w momencie kiedy samemu sie zaczyna na to pracowac. Wtedy inaczej spojzycie na chora zachcianke waszej paniusi ktora ma was kosztowac 1/5 waszej pensji. Dziewczyny dobiera sie z glowa i tyle. Tak samo jak z rowerem. Jest takie powiedzenie "Dziada nie stac na tanie rzeczy" Lepiej zainwestowac raz a dobrze w cos porzadnego niz zadowalac sie polsrodkami ktore sie sypna i trzeba bedzie inwestowac w nowe. TO tyle ode mnie ...
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
Hmmm :) Bardzo intrygujący problem; albo wspomniana dama była niezbyt zainteresowana Tobą i szukała wymówki, albo po prostu nie była godna uwagi skoro nie wykazuje zrozumienia dla Twojej pasji. Jeżeli było inaczej - czyt. troszkę ją zaniedbywałeś wskutek jazdy na rowerze, to już sam jesteś sobie winny.
Btw są pewne priorytety, dla mnie ostatnio ważniejszymi sprawami są tzw. balety + stosunki damsko-męskie, co wpłynęło na zaniedbanie jazdy na rowerze :)
Btw są pewne priorytety, dla mnie ostatnio ważniejszymi sprawami są tzw. balety + stosunki damsko-męskie, co wpłynęło na zaniedbanie jazdy na rowerze :)
MadCowcoz,bywa i tak :P
3,143k4r2i tym o to rozsadnym akcentem zakonczy ten temat...
Cosmos-ta,nie widzialem Cie juz na rowerze od dluzszego czasu,a wieczorem,w miescie chyba poltora tygodnia temu i to dwa razy :P.raz jak siedziales na plantach z Mongolem i Bartusiem,a potem jak szliscie do (chyba) łubu dubu...
3,143k4r2i tym o to rozsadnym akcentem zakonczy ten temat...
Cosmos-ta,nie widzialem Cie juz na rowerze od dluzszego czasu,a wieczorem,w miescie chyba poltora tygodnia temu i to dwa razy :P.raz jak siedziales na plantach z Mongolem i Bartusiem,a potem jak szliscie do (chyba) łubu dubu...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
RACJA!! :) I te "zainwestowac" odnosi sie takze do kobiet :) - raz a dobrze , a jak juz ktos tak owa zna ;) to niech walczy - znam to z autopsji ;) ale licho wychodzi heh :PLepiej zainwestowac raz a dobrze w cos porzadnego niz zadowalac sie polsrodkami ktore sie sypna i trzeba bedzie inwestować w nowe.