giant ac + pike sl

freedownhill
Kontakt:

giant ac + pike sl

Post autor: freedownhill »

czy opyla sie kupić gianta ac i sprzedać tego lipnego manitou a kupić rock shox pike sl 95-140 ?? a może macie inne propozycje piszcie ile wlezie, a tak na poboczu może lepiej poczekać na krossa fr2 2007 ?? piszcie piszcie
www.rowerowy.com | www.dh-zone.com | www.rower.com | www.clipboard.pl
freedownhill
Kontakt:

a jeszcze jedno - mam małe możliwości finansowe [do 3200 max]
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Za 3200 raczej nie kupisz AC z Pikiem... A ogolnie, to zalezy do czego. Do enduro taki zestaw bylby calkiem fajny, jesli cos mocniejszego, to geometria moze byc taka sobie (Pike dosc niski). Gdybym mial teraz kupowac, to wybralbym Signa.
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Mam Ac kupilem za 1300 zl na allegro (ramke) ogolnie jako full calkiem fajna. Mam w niej duro , ktore nie jest za wysokie, ale geo ogolnie jest calkiem fajne Spokojnie mozna wyrwac do manuala itp. A pike jest jeszcze troszke wyzszt. Hmm jeszcze manitou nixon jest fajny. Co do signa ten 06 jest w porownaniu do ac conajmniej beznadziejny ;] (mam prownanie :))
Ssij pento
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

Sulringtwoj ac z tymi oponkami wygląda conajmniej dziwnie ;]
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

froger34 to jest joke ;] Zalozylem je zeby pojechac do rowerowego po wlasnie normalne gmuki ;]
Ssij pento
PANkracy
Kontakt:

Post autor: PANkracy »

Myśle ze dobry zestaw.
Ramka stanowczo lepsza niż Sign.
AC ma dość "spokojny" kąt główki, więc Pike w zupełności starczy. (kiedyś do nich pakowali RS Psylo z mniejszym skokiem)

<....>małe możliwości finansowe [do 3200 max]

Zmieścisz się w takiej cenie ?? <wow>
freedownhill
Kontakt:

zmieszce sie o to nie bójcie mam dojście że nówka ac za 2900 a tego manitou sprzedam kumplowi za 550 (nagadam mu głupot ;)) a tak wogle to w gre wchodzą dwupółki ?? to jest ciekawe http://www.allegro.pl/item139242259__ro ... niej_.html może udało by sie zalicytować za tysiaka ??
freedownhill
Kontakt:

freedownhill
Kontakt:

Wooyek
Kontakt:

Po pierwsze - nie pisz trzech postow pod rzad (jest opcja "edytuj").

Po drugie - dwupolki wchodza w gre jak najbardziej, jesli chodzi o wytrzymalosc ramy. Z tych trzech najciekawszy Bomber (ze wzgledu na tlumienie), nad Boxxerem mozesz pomyslec, jesli jezdzisz stricte DH (dopiero nowsze modele sa duzo bardziej uniwersalne). Flowa odpusc, bo nie jest wart zakupu - za ta cene kupisz juz uzywanego Shermana (Flick ze skokiem 150 mm), ktory bedzie nieporownywalnie lepszy. I swoja droga, wlasnie ku tej opcji bym sie sklanial (sam jezdze na AC z takim Shermanem).
PANkracy
Kontakt:

Post autor: PANkracy »

Po twoim nicku "freedownhill" wnioskuje że wolisz duży skok, skłaniam się jednak do stwierdzenia że z Pikiem będzie także świenie rama współgrała, Sherman też niczego sobie ;)
freedownhill
Kontakt:

za 3 posty pod rząd sorka nie skapowałem sie :D:D:D ale raczej wybiore taki zestaw: giant ac sprzedam manitou kupie tego bomber dwupółkowego a potem zastanowie sie nad heblami i damperem z góry dzienki za wszystkie wypowiedzi na temat tegoż oto rowerku ale teraz drugie pytanie które mnie dręczy po nocach: kross sign fr2 '07 ale kross (wybaczcie wielbiciele tej marki) kojarzy mi sie z hipermarketem typu tesko ale napiszcie o tym rowerku troszku
Wooyek
Kontakt:

Nie no, to pytanie to juz przegiecie :/ Opcji "edytuj" nie znaja niektorzy mniej rozgarnieci ludzie, ale wyszukiwarke powinni obslugiwac nawet debile - wiec badz tak dobry i to pocwicz, bo zapewniam Cie, ze w ten sposob dowiesz sie DUZO wiecej, niz czekajac tu na pare marnych odpowiedzi (ciagle sie dziwie, ze dla niektorych nie jest to logiczne)...
freedownhill
Kontakt:

Wooyek sory przeprosiłem ale z resztą wadzi ci to a tak w ogóle to jak chcesz to nie musisz pisać postów na tym forum ;/ i spytałem o coś innego o fr2 '07 piszcie
Wooyek
Kontakt:

Zauwazylem, ze spytales o cos innego, ale niestety ty nie zauwazyles, ze ci na to odpowiedzialem - gratuluje czytania ze zrozumieniem.
ODPOWIEDZ