giant ac + pike sl
-
- Kontakt:
giant ac + pike sl
czy opyla sie kupić gianta ac i sprzedać tego lipnego manitou a kupić rock shox pike sl 95-140 ?? a może macie inne propozycje piszcie ile wlezie, a tak na poboczu może lepiej poczekać na krossa fr2 2007 ?? piszcie piszcie
www.rowerowy.com | www.dh-zone.com | www.rower.com | www.clipboard.pl
-
- Kontakt:
Mam Ac kupilem za 1300 zl na allegro (ramke) ogolnie jako full calkiem fajna. Mam w niej duro , ktore nie jest za wysokie, ale geo ogolnie jest calkiem fajne Spokojnie mozna wyrwac do manuala itp. A pike jest jeszcze troszke wyzszt. Hmm jeszcze manitou nixon jest fajny. Co do signa ten 06 jest w porownaniu do ac conajmniej beznadziejny ;] (mam prownanie :))
Ssij pento
-
- Kontakt:
zmieszce sie o to nie bójcie mam dojście że nówka ac za 2900 a tego manitou sprzedam kumplowi za 550 (nagadam mu głupot ;)) a tak wogle to w gre wchodzą dwupółki ?? to jest ciekawe http://www.allegro.pl/item139242259__ro ... niej_.html może udało by sie zalicytować za tysiaka ??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.allegro.pl/item138600067_man ... shop_.html możliwy i dość wysoki
Po pierwsze - nie pisz trzech postow pod rzad (jest opcja "edytuj").
Po drugie - dwupolki wchodza w gre jak najbardziej, jesli chodzi o wytrzymalosc ramy. Z tych trzech najciekawszy Bomber (ze wzgledu na tlumienie), nad Boxxerem mozesz pomyslec, jesli jezdzisz stricte DH (dopiero nowsze modele sa duzo bardziej uniwersalne). Flowa odpusc, bo nie jest wart zakupu - za ta cene kupisz juz uzywanego Shermana (Flick ze skokiem 150 mm), ktory bedzie nieporownywalnie lepszy. I swoja droga, wlasnie ku tej opcji bym sie sklanial (sam jezdze na AC z takim Shermanem).
Po drugie - dwupolki wchodza w gre jak najbardziej, jesli chodzi o wytrzymalosc ramy. Z tych trzech najciekawszy Bomber (ze wzgledu na tlumienie), nad Boxxerem mozesz pomyslec, jesli jezdzisz stricte DH (dopiero nowsze modele sa duzo bardziej uniwersalne). Flowa odpusc, bo nie jest wart zakupu - za ta cene kupisz juz uzywanego Shermana (Flick ze skokiem 150 mm), ktory bedzie nieporownywalnie lepszy. I swoja droga, wlasnie ku tej opcji bym sie sklanial (sam jezdze na AC z takim Shermanem).
-
- Kontakt:
za 3 posty pod rząd sorka nie skapowałem sie :D:D:D ale raczej wybiore taki zestaw: giant ac sprzedam manitou kupie tego bomber dwupółkowego a potem zastanowie sie nad heblami i damperem z góry dzienki za wszystkie wypowiedzi na temat tegoż oto rowerku ale teraz drugie pytanie które mnie dręczy po nocach: kross sign fr2 '07 ale kross (wybaczcie wielbiciele tej marki) kojarzy mi sie z hipermarketem typu tesko ale napiszcie o tym rowerku troszku
Nie no, to pytanie to juz przegiecie :/ Opcji "edytuj" nie znaja niektorzy mniej rozgarnieci ludzie, ale wyszukiwarke powinni obslugiwac nawet debile - wiec badz tak dobry i to pocwicz, bo zapewniam Cie, ze w ten sposob dowiesz sie DUZO wiecej, niz czekajac tu na pare marnych odpowiedzi (ciagle sie dziwie, ze dla niektorych nie jest to logiczne)...
-
- Kontakt: