Antyglobalisci i takie tam :D

Krzywy
Kontakt:

Antyglobalisci i takie tam :D

Post autor: Krzywy »

no wiec, warszawiacy moi mili mowcie co tam slychac? czy jest az tak zle jak sie zapowiadalo na tym zjezdzie czy tylko troche? ja tu w izolatce siedze nie z wlasnej woli zreszta i nie wiem co na swiecie sie dzieje :P jak ktos cos wie niech napisze nie moge w wawie byc to chociaz bede wiedzial co i jak :D

slyszalem ze ludzie na bikach mieli duzo jezdzic, ale policja to cala praktycznie w strefie zero, jak z bezpieczenstwem np na pradze? eh nudze sie tu po sklepach laze dopeiro jutro :| dlatgo w ot pisze teraz sobie :P tylko prosze bez robienia sobie jaj w stylu czajnikow i ponczoch bo to juz bylo heheh :D

pozdrawiam i milej nocy (poczytam rano :D)
ave trzymcie sie i nie dajcie sobie bikow w tym czasie zajebac!!
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Sven
Kontakt:

Post autor: Sven »

pojechałem sobie we wtorek na sk8park (mijając po drodze z 50 patroli policji) ...i dupa jutrzena zamknięta do soboty przez forum ... jak wracałem do akademika zatrzymało mnie dwóch alterglobalistów, spoko kolesie, pytali sie gdzie można kupić bilety bo chcą dojechać do centrum a wszsytkie kioski pozamykane ..... jade dalej ...przejeżdzałem prze pola mokotowskie, widziałem tam ok. 100 alterglobalistów grali na bębnach cośtam śpiewali (wydawali sie niegroźni) ...jade dalej... wjeżdzam na ulice na migającm zielonym świetle i zanim zjechałem było juz czerwone, pech chciał że po drugiej stronie stała drogówka...na początku chcieli mi wlepić mandacik 250 zł ...ale maiłem farta i po krótkiej rozmowie mi darowali ...... z tego co widziałem to narazie w wawie jest spokojnie i wątpie zeby były jutro (tzn. dzisiaj) jakieś zamieszki ( troche mi sie chce śmiać z właścicieli sklepów którzy pozabijali dechami okna ) no ale zobaczymy co będzie ....i ja w każdym razie na wszelki wypadek jutro na rower nie wychodzę
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

Z policja to jest tak - wszyscy rzuceni na centrum a inne dzielnice (te najbardziej oddalone) sa zaniedbane. Na ursynowie nie widzialem wczoraj zadnego radiowozu, co jest dziwne, bo normalnie to kilka razy na dzien smigaja pod oknami na sygnalach.

Matka mowila, ze w 15 minut przejechac sie da przez cale miasto, tak pusciutko i cicho.

Co do strefy zero, szumnie w mediach zapowiadanej jako strefa niedostepna dalo sie wczoraj wjechac bez zadnego problemu ludziom na rowerach. Dopiero zatrzymuja grupki wieksze niz 5 osob i osoby w integralach (tlumacza sie tym, ze zaslonieta twarz jest i tak nie wolno;))

Ogolnie cisza, spokoj i sielanka. Ciekawe jak bedzie za kilka godzin, kiedy to marsz anty/alter globalistow sie rozkreci. Sami ci ludzie sa niegrozni, ale zawsze sie jakies pojeby przylacza i wywolaja burdy.
Miniak
Kontakt:

Post autor: Miniak »

Cały ten szczyt mam w dupie, bo mieszkam na Natolinie także nie mam żadnych problemów, ale jest jeden wielki +. Mam cały tydzień wolnego od budy :). Btw: zrobili ten cały szczyt, super, hiper, a tu nikt ważny nie przejechał, czyli przedstawiciele krajów Europy zachodniej, buhehehe.
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Cyrki robią tyle...nas to nie dotyczy:D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
HAHmaster
Kontakt:

Post autor: HAHmaster »

wczoraj (środa), byłem na rowerze na WAT'cie z kolegami i widziałem tylko dwa radiowozy
RIDE MOUNTAIN BIKE (-_-(-_-)-_-)
GG: 1943073
HAHmaster
Kontakt:

Post autor: HAHmaster »

oczywiscie podroze jak tam jechalismy
RIDE MOUNTAIN BIKE (-_-(-_-)-_-)
GG: 1943073
Shepard
Kontakt:

Post autor: Shepard »

Ja tam mieszkam na Kabatach ( Ursynow ) i mam wszystko w dupie bo mam 3 dni wolne od szkoly i se jezdze gdzie chce :) Oby wiecej takich "szczytow" :) :)
www.43ride.com
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

a mi jak przjechalo przed nosem 40 duzych suk to sie za glowe zlapalem :) dopiero pozniej sie dowiedzialem, ze do warszawy jechaly. podobno po 40 z kazdego miasta :)
Krzywy
Kontakt:

hehe :D czekam na dalsze ralacje moze teraz cos bedzie fajnego (tzn dzis :P)

wiecie co zauwazylem teraz? ze jak do wawy wroce to miller juz premierem nie bedzie :D
www.bikeaction.pl
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

A tak w sumie to po co ty tam pojechałeś ??
BblaSt
Kontakt:

Post autor: BblaSt »

Władze kazały sie przeprowadzic na 3 dni to sie przeprowadził nie? :D Fajna ta stolica.
... Black Worship From Chaos ...
pasqd
Kontakt:

najwiekszych zadymiarzy wysylali za granice to i sie chlopak zalapal ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
Krzywy
Kontakt:

hehe integracja europejska no wiecie :p trza znalezc jakas niemke i sie integrowac.
poza tem robia export bo tutaj to bikerow brakuje...

juz wiecie po co w unii polska :D
www.bikeaction.pl
Waldo
Kontakt:

Post autor: Waldo »

najwiekszymm antyglobalista jest oczywiscie słynny Chrabał z Gravity
dzis widziałem go jak tratowła swoim rb bandit zastepy mundurowych....siał zamet i anarchistyczne zniszczenie na ulicach naszego miasta
robił 360 z rozjebanej radiolki
i grindował na policyjnych pałach

a ja go musiałm uspokajac
Krzywy
Kontakt:

hehe a potem sie dziwicie ze policja nas nie lubi :O
www.bikeaction.pl
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

z tymi całymi antyglobalistami to jest tyle hałasu o nic przyjaechało ich troche naszeej policji jest 5 razy więcej i antyglobaliści nie maja zamiaru niczego dewastować w porównaniu z naszymi kibolami na meczach i takie tam
The Power Is On Your Side !!!
pasqd
Kontakt:

hehe, przypomnialo mi sie jak na zeszlorocznej masie krytycznej trialowcy skakali po radiolkach az pojawily sie oddzialy prewencji i pod grozba palowania kazali sie wszystkim uspokoic ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

dzis jade sobie w autobusie i jakis dresik w bluzie adidosa mowi do dziewczyny ze ten caly zlot to lipa ze co to za manifestacja mogli hartkor zrobic a nie festyn sobie urzadzili . W tym momencie sie zalamalem tak sobie pomyslalem to co oni mieli robic jechac sie w dupska skoro mialbyc hard core . Ja juz nie wiem co to znaczy wogole
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
ODPOWIEDZ