Antyglobalisci i takie tam :D
Antyglobalisci i takie tam :D
no wiec, warszawiacy moi mili mowcie co tam slychac? czy jest az tak zle jak sie zapowiadalo na tym zjezdzie czy tylko troche? ja tu w izolatce siedze nie z wlasnej woli zreszta i nie wiem co na swiecie sie dzieje :P jak ktos cos wie niech napisze nie moge w wawie byc to chociaz bede wiedzial co i jak :D
slyszalem ze ludzie na bikach mieli duzo jezdzic, ale policja to cala praktycznie w strefie zero, jak z bezpieczenstwem np na pradze? eh nudze sie tu po sklepach laze dopeiro jutro :| dlatgo w ot pisze teraz sobie :P tylko prosze bez robienia sobie jaj w stylu czajnikow i ponczoch bo to juz bylo heheh :D
pozdrawiam i milej nocy (poczytam rano :D)
ave trzymcie sie i nie dajcie sobie bikow w tym czasie zajebac!!
slyszalem ze ludzie na bikach mieli duzo jezdzic, ale policja to cala praktycznie w strefie zero, jak z bezpieczenstwem np na pradze? eh nudze sie tu po sklepach laze dopeiro jutro :| dlatgo w ot pisze teraz sobie :P tylko prosze bez robienia sobie jaj w stylu czajnikow i ponczoch bo to juz bylo heheh :D
pozdrawiam i milej nocy (poczytam rano :D)
ave trzymcie sie i nie dajcie sobie bikow w tym czasie zajebac!!
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
pojechałem sobie we wtorek na sk8park (mijając po drodze z 50 patroli policji) ...i dupa jutrzena zamknięta do soboty przez forum ... jak wracałem do akademika zatrzymało mnie dwóch alterglobalistów, spoko kolesie, pytali sie gdzie można kupić bilety bo chcą dojechać do centrum a wszsytkie kioski pozamykane ..... jade dalej ...przejeżdzałem prze pola mokotowskie, widziałem tam ok. 100 alterglobalistów grali na bębnach cośtam śpiewali (wydawali sie niegroźni) ...jade dalej... wjeżdzam na ulice na migającm zielonym świetle i zanim zjechałem było juz czerwone, pech chciał że po drugiej stronie stała drogówka...na początku chcieli mi wlepić mandacik 250 zł ...ale maiłem farta i po krótkiej rozmowie mi darowali ...... z tego co widziałem to narazie w wawie jest spokojnie i wątpie zeby były jutro (tzn. dzisiaj) jakieś zamieszki ( troche mi sie chce śmiać z właścicieli sklepów którzy pozabijali dechami okna ) no ale zobaczymy co będzie ....i ja w każdym razie na wszelki wypadek jutro na rower nie wychodzę
-
- Kontakt:
Z policja to jest tak - wszyscy rzuceni na centrum a inne dzielnice (te najbardziej oddalone) sa zaniedbane. Na ursynowie nie widzialem wczoraj zadnego radiowozu, co jest dziwne, bo normalnie to kilka razy na dzien smigaja pod oknami na sygnalach.
Matka mowila, ze w 15 minut przejechac sie da przez cale miasto, tak pusciutko i cicho.
Co do strefy zero, szumnie w mediach zapowiadanej jako strefa niedostepna dalo sie wczoraj wjechac bez zadnego problemu ludziom na rowerach. Dopiero zatrzymuja grupki wieksze niz 5 osob i osoby w integralach (tlumacza sie tym, ze zaslonieta twarz jest i tak nie wolno;))
Ogolnie cisza, spokoj i sielanka. Ciekawe jak bedzie za kilka godzin, kiedy to marsz anty/alter globalistow sie rozkreci. Sami ci ludzie sa niegrozni, ale zawsze sie jakies pojeby przylacza i wywolaja burdy.
Matka mowila, ze w 15 minut przejechac sie da przez cale miasto, tak pusciutko i cicho.
Co do strefy zero, szumnie w mediach zapowiadanej jako strefa niedostepna dalo sie wczoraj wjechac bez zadnego problemu ludziom na rowerach. Dopiero zatrzymuja grupki wieksze niz 5 osob i osoby w integralach (tlumacza sie tym, ze zaslonieta twarz jest i tak nie wolno;))
Ogolnie cisza, spokoj i sielanka. Ciekawe jak bedzie za kilka godzin, kiedy to marsz anty/alter globalistow sie rozkreci. Sami ci ludzie sa niegrozni, ale zawsze sie jakies pojeby przylacza i wywolaja burdy.
-
- Kontakt:
dzis jade sobie w autobusie i jakis dresik w bluzie adidosa mowi do dziewczyny ze ten caly zlot to lipa ze co to za manifestacja mogli hartkor zrobic a nie festyn sobie urzadzili . W tym momencie sie zalamalem tak sobie pomyslalem to co oni mieli robic jechac sie w dupska skoro mialbyc hard core . Ja juz nie wiem co to znaczy wogole
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/