witam
Chciałem was ostrzec przed oszustem na allegro. Wyrolować już wielu ludzi, ze mną włacznie. gadałem dzisiaj z kilkoma ludźmi którzy padli ofiarą jego aukcji jego nick to MtBshop mnie oszukał kupil odemnie caly rower zaplacił tylko część kasy a reszty nie chce płaić wymyślajać głupie powody np że regulacja nie działa w boxxerze albo że piasty łapią luzy , zero kontaktu zero odzewu , ide z ta sprawa do sądu uwazajcie na niego to oszust
był już jakiś problem z tym kolesiem, sprzedał jakiemus znajomemu hamulec z baaaardzo upiększonym opisem i zdjęciami chyba robionymi jak byl nowy ;) lepiej uwazac bo troche negatywów ma!
Gadałem dzisiaj z kolesiem co kupił od niego rame i po otrzymaniu jej zobacyzł że wszytsko ok i wystawił pozytywa. Ale jak poszedł do serwisu to okazało sie ża rama spawana w 2 miejscach. pie**ony oszust. w wakacje sie chyba przejade do sŁupska
no koleś nigdy nie wzbudzał mojego zaufania... .:BIAŁY:. Strasznie tanio sprzedawałeś ten rower, szkoda że tak szybko bo sa bym go wziął.. Teraz spójrz po ile części z niego idą..
Myślę jednak że sprawe przegrałeś z góry sprzedając mu rower na aukcji za 1000zł, nie ma dowodu że powinien Ci zapłacić więcej..
Szkoda wam nieraz kasy...
Ludzie,kiedy do was dojdzie,że czasem warto zapłacić te pare złotych,i potem mieć podstawy do ubiegania się do zwrotu kasy a nie...
No to jak, wyslales go za te 1000pln?
Jesli tak to sam sobie jestes winien, niestety.
Raz sprzedalem mu piaste i nie bylo wiekszych problemow, ale to byla drobna rzecz.
Czegoś nie rozumiem... jeśli cię koleś skroił na ponad tysiąc złotych to dlaczego nie zbierasz ekipy i do niego nie jedziesz? napewno po krutkiej rozmowie by ci zwrócił bilet i za rower albo oddał rower.
Robicie kolesiowi koło dupy, postawcie sie w jego sytuacji ;/ nie raz z nim handlowałem , nie bronie ani jego ani ciebie biały , kontaktuj sie z nim, ja znim czesto rozmawiam , naprawde jest spoko i nie uważam go za osztusta, nie mam do tego podstaw, nie oszukał mnie ani razu ( ja jego tez) nie wiem jaki był stan twojego boxxera czy innych cześci ale jeśli naprawde był mizerny to nie przenoś winy z siebie na niego robiąc mu koło dupy ;/ bo dzieki tobie typ straci klientów;/ naprawde porozmawiaj z nim i na bank dojdziecie do porozumienia !! on naprawde jest spoko.
Dwa dni temu chciałem od niego kupić nowy mosek Race Face Diabolus za 240zł z przesyłka.. cena dobra a nawet powiedzieć mozna ze zadobra....
No nieważne gadałem z chłopem przez fona i wydał się wiarygodny ale kto to wie?
Pozdrooooo