strzeżcie sie oszust na allegro
strzeżcie sie oszust na allegro
witam
Chciałem was ostrzec przed oszustem na allegro. Wyrolować już wielu ludzi, ze mną włacznie. gadałem dzisiaj z kilkoma ludźmi którzy padli ofiarą jego aukcji jego nick to MtBshop mnie oszukał kupil odemnie caly rower zaplacił tylko część kasy a reszty nie chce płaić wymyślajać głupie powody np że regulacja nie działa w boxxerze albo że piasty łapią luzy , zero kontaktu zero odzewu , ide z ta sprawa do sądu uwazajcie na niego to oszust
Chciałem was ostrzec przed oszustem na allegro. Wyrolować już wielu ludzi, ze mną włacznie. gadałem dzisiaj z kilkoma ludźmi którzy padli ofiarą jego aukcji jego nick to MtBshop mnie oszukał kupil odemnie caly rower zaplacił tylko część kasy a reszty nie chce płaić wymyślajać głupie powody np że regulacja nie działa w boxxerze albo że piasty łapią luzy , zero kontaktu zero odzewu , ide z ta sprawa do sądu uwazajcie na niego to oszust
.:BIAŁY:. Się skacze Sie pływa
http://allegro.pl/item144256488__rock_s ... _cup_.html hehe jego aukcja:D
no koleś nigdy nie wzbudzał mojego zaufania...
.:BIAŁY:. Strasznie tanio sprzedawałeś ten rower, szkoda że tak szybko bo sa bym go wziął.. Teraz spójrz po ile części z niego idą..
Myślę jednak że sprawe przegrałeś z góry sprzedając mu rower na aukcji za 1000zł, nie ma dowodu że powinien Ci zapłacić więcej..
.:BIAŁY:. Strasznie tanio sprzedawałeś ten rower, szkoda że tak szybko bo sa bym go wziął.. Teraz spójrz po ile części z niego idą..
Myślę jednak że sprawe przegrałeś z góry sprzedając mu rower na aukcji za 1000zł, nie ma dowodu że powinien Ci zapłacić więcej..
Robicie kolesiowi koło dupy, postawcie sie w jego sytuacji ;/ nie raz z nim handlowałem , nie bronie ani jego ani ciebie biały , kontaktuj sie z nim, ja znim czesto rozmawiam , naprawde jest spoko i nie uważam go za osztusta, nie mam do tego podstaw, nie oszukał mnie ani razu ( ja jego tez) nie wiem jaki był stan twojego boxxera czy innych cześci ale jeśli naprawde był mizerny to nie przenoś winy z siebie na niego robiąc mu koło dupy ;/ bo dzieki tobie typ straci klientów;/ naprawde porozmawiaj z nim i na bank dojdziecie do porozumienia !! on naprawde jest spoko.