strzeżcie sie oszust na allegro
-
- Kontakt:
a nawet jakby to wiesz tez sam se moge napisac ze rower jest sprawny albo pojsc do kumpli z serwisu zeby napisali ze rower jest w 100 % sprawny , dzis bylem u kolesia i patrzalem na ten sprzet wiec ... lozyska w kolach były rozjebane bo mi pokazywał wczesniejsze ... a przy transporcie tyle zeczy nagle nie mogło sie uszkodzic ... bylo by to nie mozliwe ...
www.bikes-shop.pl
A ja chcial bym zworcic uwage na 2 rzeczy...
po 1. Dziwnym fartem pan MTBshop mial drugiego takiego samego uszkodzonego boxera z ktorego mogl przelozyc czesci (mogl juz to zrobic rowie dobrze w druga strone , przekladajac czesci od boxxera bialego...
2. dziwne ze w tak krotkim czasie zdazyl kupic lozyska do piast ? aj, i to jeszcze nie piast ktore w polsce leza na kazdej rowerowej polce ?
dziwne!....
po 1. Dziwnym fartem pan MTBshop mial drugiego takiego samego uszkodzonego boxera z ktorego mogl przelozyc czesci (mogl juz to zrobic rowie dobrze w druga strone , przekladajac czesci od boxxera bialego...
2. dziwne ze w tak krotkim czasie zdazyl kupic lozyska do piast ? aj, i to jeszcze nie piast ktore w polsce leza na kazdej rowerowej polce ?
dziwne!....
http://juniorexxx.pinkbike.com/
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6961498
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6961498
Sulringmale problemy z czytaniem?
poza tym-jakbys polamal amorka to bys go trzymal w domu liczac ze kiedys sie moze przyda czy sprzedal od razu?ja to drugie zdecydowanie.
generalnie-Junior ma racje.
piast handleya o ile dobrze wiem normalnie nie da sie kupic po za allegro i prywatnymi "importerami"...ktos "akurat" mial na sprzedaz lozyska do hadley'a?fart nieziemski-cos mi sie nie chce w to wierzyc.To nie są piasty Deore
poza tym-jakbys polamal amorka to bys go trzymal w domu liczac ze kiedys sie moze przyda czy sprzedal od razu?ja to drugie zdecydowanie.
generalnie-Junior ma racje.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Junior_DH Wyobraź sobie, że do boxxera pasują tłumiki od wszytkich modeli z 2002, 2003, 2004 i prócz raców, to w teami i wceku są takie same tłumiki. Więc problemu ze zmianą tłumików by nie było. Akurat tak się złożyło, że miałem tłumiki z 2002. Co do piast headley: idzie się do specjalnego sklepu moge dać adres na życzenie. I kupuje się łożyska....do prawie każdej piasty(można sobie nawet zażyczyć ceramiczne kulki....jak kogoś na to stać)...tylko są one drogie czasami droższe niż oryginalne. mam farta, że znam gościa, który prowadzi ten sklep. Co do Pana białego.....Ja jeśli miałbym z kims problem i chciałbym wyjaśnić coś, zadzwoniłbym bym. Żadnego telefonu nie dostałem.....podaje na forum swój numer 667648518, żeby Pan Biały mógł do mnie zadzwonić. Nie rozumiem idei ciągniecia tego tematu...Rower jak pisałem chciałem zwrócić. Jeśli jest ktoś chętny moge prywateni pokazać rozmowe na gg, z tym panem. Jak sie wkurze wkleje to tutaj.
Mtbshop twoje życie to jeden wielki fart , chciałem żeby pan zwrócł rower odrazu ale na pańskim ksozt bo dlaczego mam ja tracić na Pana pomyłce.ja też moge pokazac rozmowe na gg. Mam uszczelki do boxxera bo dostałem zapasowe do nowego moge przesłac i tak zakończymy nasza transakcje, ale boje sie że pan wtedy nie wyśle telefonu bo powie Pan że oszczelki były za grube albo złe.
.:BIAŁY:. Się skacze Sie pływa