[Zakopane]

Szakal Boss
Kontakt:

[Zakopane]

Post autor: Szakal Boss »

Witam!! Moze juz byl temat taki ale mam pytanie jak jest ktos z Zakopca i zna jakas trase ale zeby nie bylo przesadnie bo jestem poczatkujacy pisac jak cos.....
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

....hehe heheeh z Zakopca jestes i się pytasz ??? HEHEHEH EHEHEH EHEHEHEHEEEEEE

...tam są same trasy !!!!
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
yoonior
Kontakt:

Re: [Zakopane]

Post autor: yoonior »

Szakal Boss pisze:Witam!! Moze juz byl temat taki ale mam pytanie jak jest ktos z Zakopca i zna jakas trase ale zeby nie bylo przesadnie bo jestem poczatkujacy pisac jak cos.....
Zabawne, spóźniłeś się o jeden dzień, właśnie byliśmy na Szymo ("Cruella") we środę :) Polecam galeryjkę fotek:
http://www.g3riders.com/galeriatest/20061129/

Co do tras w Zakopcu, to polecam kontakt z lokalsami, może spróbuj zapytać na Joy-Ride http://www.joy-ride.pl/forum/

Choć jak jesteś początkujący, to nie jestem przekonany czy "Cruella" to dobra trasa dla ciebie, spróbować zawsze możesz.
Junior/G3R
www.g3riders.com
Szakal Boss
Kontakt:

yoonior a szkoda chociaz bym popatrzyl jak jezdzicie bo na Szymo bylem to bardzo spore te skocznie moze innym razem jedynie poogladac bo ja jestem poczatkujacy

to moj nr GG to jak co daj znac 2504088 Pozdro
...?
DH_amator
Kontakt:

Post autor: DH_amator »

Napiszcie fajne trasy w Zako.
Szakal Boss
Kontakt:

DH_amator ja tyle wiem ze na Szymaszkowej w lesie i na Gubalowce jest
...?
FixxerW11
Kontakt:

Post autor: FixxerW11 »

DH po nartostradzie z gubałówki (predkości nieziemskie a traska srednio trudna technicznie), Szymoszkowa ns-y (Pozdro dla Siary)...a tak od siebie to polecam freeride w lesie kolo wielkiej krokwi... genialne tereny...duże predkości...naturalne chopy ...pare dropów...naprawde genialne tereny, w Zakopcu jest gdzie pojezdzic, pozatym z tego co rozmawiałem z szanownym Janem K. :-) na harendzie w przyszlym roku razem z Siara bedą robić nowe traski nie tylko DH...z tego co wiem to wyciag krzeselkowy juz postawili na sama gore wiec tez się szykuje niezła miejscówka
WWW.WFSPORT.PL
DH_amator
Kontakt:

Post autor: DH_amator »

A dokładnie gdzie na tej Szymoszkowej ? Pod wyciągiem i na dół czy gdzieś w las sie wjeżdża ? Pomóżcie ! ! !
Moja fura :D
http://images2.fotosik.pl/286/91b1679fab439772.jpg
Szakal Boss
Kontakt:

FixxerW11 z Gubalowki fajnie jechac tylko sa co jakis czas dziory przez cala droge i musi sie przeleciec nad nia innym razem gleba gwarantowana
DH_amatora co masz przyjechac????ten las obok nartostrady ja tam wiem bo bylem spoko tam jestz gory na w dol same hopy itp.
...?
yoonior
Kontakt:

Post autor: yoonior »

DH_amator pisze:A dokładnie gdzie na tej Szymoszkowej ? Pod wyciągiem i na dół czy gdzieś w las sie wjeżdża ? Pomóżcie ! ! !
Nie piszcie publicznie na forum o lokalizacji trasy. Na priv tego typu rzeczy.
Junior/G3R
www.g3riders.com
FixxerW11
Kontakt:

Post autor: FixxerW11 »

dokladnie ...zagadaj na priv i wszystko CI wytlumacze, wiesz... na na gubałówce by sie zorbiło nudno jak bys tylko pokurwial jak dzika swinia w dol...musza byc jakies pzreszkody...poza tym miny ludzi jadacych w dol wagonikiem ktory wyprzedzałes: bezcenne :-)
WWW.WFSPORT.PL
Szakal Boss
Kontakt:

FixxerW11 popieram takie zdanie bezcenne jak to brzmi...hehehe pisz na priv jak co
...?
Szakal Boss
Kontakt:

FixxerW11 popieram takie zdanie bezcenne jak to brzmi...hehehe pisz na priv jak co yoonior
...?
ODPOWIEDZ