Witam!! Moze juz byl temat taki ale mam pytanie jak jest ktos z Zakopca i zna jakas trase ale zeby nie bylo przesadnie bo jestem poczatkujacy pisac jak cos.....
Szakal Boss pisze:Witam!! Moze juz byl temat taki ale mam pytanie jak jest ktos z Zakopca i zna jakas trase ale zeby nie bylo przesadnie bo jestem poczatkujacy pisac jak cos.....
yoonior a szkoda chociaz bym popatrzyl jak jezdzicie bo na Szymo bylem to bardzo spore te skocznie moze innym razem jedynie poogladac bo ja jestem poczatkujacy
DH po nartostradzie z gubałówki (predkości nieziemskie a traska srednio trudna technicznie), Szymoszkowa ns-y (Pozdro dla Siary)...a tak od siebie to polecam freeride w lesie kolo wielkiej krokwi... genialne tereny...duże predkości...naturalne chopy ...pare dropów...naprawde genialne tereny, w Zakopcu jest gdzie pojezdzic, pozatym z tego co rozmawiałem z szanownym Janem K. :-) na harendzie w przyszlym roku razem z Siara bedą robić nowe traski nie tylko DH...z tego co wiem to wyciag krzeselkowy juz postawili na sama gore wiec tez się szykuje niezła miejscówka
FixxerW11 z Gubalowki fajnie jechac tylko sa co jakis czas dziory przez cala droge i musi sie przeleciec nad nia innym razem gleba gwarantowana DH_amatora co masz przyjechac????ten las obok nartostrady ja tam wiem bo bylem spoko tam jestz gory na w dol same hopy itp.
dokladnie ...zagadaj na priv i wszystko CI wytlumacze, wiesz... na na gubałówce by sie zorbiło nudno jak bys tylko pokurwial jak dzika swinia w dol...musza byc jakies pzreszkody...poza tym miny ludzi jadacych w dol wagonikiem ktory wyprzedzałes: bezcenne :-)