Kona Stinky ile powinienem zaplacic?
Kona Stinky ile powinienem zaplacic?
Witam,
Mam zamiar kupić nową ramkę Kone Stinky jest niestety mały problem.
a)Ile powinienem zapłacić za tą ramę, dzwoniłem na razie do jednego sklepu to jest możliwośc z demontowania z roweru i koszt z damperem Fox Vanilla DHX 3.0 wynosi 3200 zł rocznik 2006
b)Który rocznik najlepiej brać 2005 ,06 czy 07?
c)Czy ten damper jest dobry czy może kupić coś lepszego jak fox Dhx 5.0?
d)czy może jakąś inną ramę z damperem do kwoty 4000zł?
Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi.
PS. Mam na sprzedasz 3 miesięczną ramę reborna z napinaczami tylniego kola za 450zł.
Mam zamiar kupić nową ramkę Kone Stinky jest niestety mały problem.
a)Ile powinienem zapłacić za tą ramę, dzwoniłem na razie do jednego sklepu to jest możliwośc z demontowania z roweru i koszt z damperem Fox Vanilla DHX 3.0 wynosi 3200 zł rocznik 2006
b)Który rocznik najlepiej brać 2005 ,06 czy 07?
c)Czy ten damper jest dobry czy może kupić coś lepszego jak fox Dhx 5.0?
d)czy może jakąś inną ramę z damperem do kwoty 4000zł?
Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi.
PS. Mam na sprzedasz 3 miesięczną ramę reborna z napinaczami tylniego kola za 450zł.
pp
pp
No chlopie jesli masz 4000zl to napewno nie kupuj kony stinky :) za ta kase mozesz miec karpiela disco volante z 6wayem albo cos w tym kierunku generalnie jesli masz czas to radzilbym sciagnac cos ze stanow wiem ze Radacz i Max sie tym zajmuja.
Powiem krotko:
Za 4000zl to poszukaj w santa cruzach, karpielach, rocky mountainy czy specialized.
z sant to v10, vp free
z karpieli to mysle ze na disco volante powinno wystarczyc
rocky mountain to chyba rmx a specialized to big hit albo demo 9
Powiem krotko:
Za 4000zl to poszukaj w santa cruzach, karpielach, rocky mountainy czy specialized.
z sant to v10, vp free
z karpieli to mysle ze na disco volante powinno wystarczyc
rocky mountain to chyba rmx a specialized to big hit albo demo 9
za 4000zł mozesz kupic rame o niebo lepszą od Stinkacza --> Giant DH Team, Norco VPS Team DH, IronHorse SGS Team, Cannondale Gemini DH Team... mozna by dużo wyliczać tych ram, ofcourse biore pod uwage używki, bo wyżej wymienione ramy jako nowe przekraczają granice 4tys. I osobiscie kupiłbym jakas używke, a nie Stinkacza, który co jak co zaczyna sie robić pospolity niemal jak DragStar (moze przesadzam)... Może technicznie jest fajną ramą, ale... osobiście bym tej ramy nie kupił, jakoś nie mam zaufania do Kony...
www.feel-free.pl
Re: Kona Stinky ile powinienem zaplacic?
zgadzam sie z moimi przedmówcami za 4k dostaniesz nieporownywalnie lepsza rame . Pozatym zaduzo stinkaczów juz widzialem peknietych aby ja kupowac.
-
- Kontakt:
Prawda co do 6waya w karpielu :) Zreszta nawet nie wejdzie, bo wali baniakiem w wachacz
Ja oczywiscie polece disco, bo moim zdaniem to nadal jedna z najlepszych ram do dh, bardzo lekka z boska praca i dobra regulacja, geometria cudowna, dla mnie ideal
Mam tez teraz turnera dhr i ten turner wazy centralnie z kilo wiecej niz karpiel ! ( a to jest jedna z flagowych amerykanskich scigalek ) Prace tez ma bardzo fajna :)
A jak jestes dzieckiem nwd to poszperalbym za gemini ;>
Ja oczywiscie polece disco, bo moim zdaniem to nadal jedna z najlepszych ram do dh, bardzo lekka z boska praca i dobra regulacja, geometria cudowna, dla mnie ideal
Mam tez teraz turnera dhr i ten turner wazy centralnie z kilo wiecej niz karpiel ! ( a to jest jedna z flagowych amerykanskich scigalek ) Prace tez ma bardzo fajna :)
A jak jestes dzieckiem nwd to poszperalbym za gemini ;>
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
pitbul,,Pozatym zaduzo stinkaczów juz widzialem peknietych aby ja kupowac'' a wiesz ile na Pinku mozna zobaczyc np giant'ów SantaCruz'ów itd polamanych??! Twoje twierdzenie jest troszke glupie!! Tassadarza 2k to dm fr 3 mozesz sobie kupic:P Co do tej ceny to zgadzam sie ze sie troszke nie oplaca, ale to nie znaczy ze kona ma slabe ramy. Jesli juz to rocznik 06 wypada najgorzej.Wlasciwie do czego jest ci ta rama potrzebna? Zawodnicze Dh,fr,slopestyle?? Bo jak sobie chcesz kupic karpiela albo v10 do slopestyle to pozdro!
Przede wszystkim chcę ramę 4 zawiasową i mocą do FR.Najchętniej brałbym karpiela tylko nawet nie wiem gdzie mozna zakupić tą ramę. Nie zdawałem sobie sprawy że za taką kwotę można kupić aż tak dobre ramy a i ten karpiel jest sprzedawany z damerem ?
Ps Benek naucz się czytać ze zrozumieniem jak napisałem mogę kupić za 3200 z damperem Vanilla DHX 3.0
Ps Benek naucz się czytać ze zrozumieniem jak napisałem mogę kupić za 3200 z damperem Vanilla DHX 3.0