DC vs. Zumbi

piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Trytonna jaki festiwal znowuz?masz na mysli zawody?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
ReplaY
Kontakt:

Post autor: ReplaY »

piotrex jemu chyba chodzi o ten partyjny festiwal filmow ekstremalnych gdzie bedzie F-44 pokazywane. Produkcja na tajwanie zaczyna sie od wiekszych ilosci. pewnie minimum jest to z 50 sztuk jednego modelu. Moge sie zalozyc ze gdy Zumbi bedzie stac na zrobienie minimum 50 sztuk jednej ramy to przeniesie produkcje tam gdzie jest lepsza jakosciowo i bardziej oplacalna. W Polsce mozna sobie robic po kilka ramek ale nie duze ilosci.
Tryton tu nie chodzi o przekonywanie innych na sile czy wystepowanie w roli rzecznika bo prawda sama sie obroni. Chcecie dalej wierzyc w niszowa produkcje to powodzenia. Macie ode mnie blogoslawienstwo:-P
www.foesracing.com
utros
Kontakt:

Post autor: utros »

Że sie tak spytam...gdzie DC spawało pierwsze swoje ramy??
Tego ze wiele osób narzekało na pekajacą stara Tose to juz wszyscy zapomnieli??
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

utrospierwsze pitbulle byly z mielca.tosy byly robione na taiwanie o ile dobrze pamietam.
ReplaYkufa zabijcie mnie,ale pierwsze slysze o jakims festiwalu...a juz widze newsa...raczej sie nie wybiore bo pewnie bede odsypial impreze urodzinowa...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

utros a co ma piernik do iwatraka ? kto mowil ze stara tosa jest dobra ? teraz zes wyjechal , tak to mozna gledzic ile wlezie , ta stara tosa to bylo jedne wielkie gowno , i nijak obecne ramy nie maja sie do tych poprzednich
www.mm-foto.pl
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

stara tosa to byl szajs i ludzie z Duncona dobrze o tym wiedza nauczyli sie na swoim bledzie i teraz owiele wiekszy nacisk klada na to aby ramy byly dobre !!! kazdej firmie moze zdazyc sie pomylka , jak widac ta jej wyszla dobrze bo Duncon sie podniosl i osiagnal jakis poziom :) co do nowych ram to sa naprawde dobrej jakosci , na cc nie mialem okazji jezdzic ale akita przemawia do mnie pozytywnie !!
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

a widzieliście reklamę DC na stronie głównej pinka??:D nie wiem czy już była ,a dziś zauważyłem. no no:)
popiel_bmx
Kontakt:

Post autor: popiel_bmx »

-Przemooo-dobrze mówi. Stara Tosa ssała, mojemu kumplowi pękła po jakimś śmiesznie krótkim czasie. Ale teraz to się zmieniło i DC stawia nas przed zupełnie nowym obliczem ram.

A to Zombi? co to wogóle jest? No i pilnikiem je robią.
nikom pisze:zumbi f-44 dzialac bedzie w systemie FPS.
System FPS. Ciekawe. Ja w Counter-Striku wyciągam z 50 na moim sprzęcie. Ile to Zumbi pociągnie? haha
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

...tak tak pilnikiem :))

....szkoda komentować bo temat uciekł kompletnie....

....żadna rama KOSZAŁA nie poległa a spawana w Mielcu była...a prawie wszystkie poszły do morderców....

...skoro jeden z najlepszych krajowych zawodników ściga się na ZUMBI - to pewnie powiecie że się kolo nie zna :))

...a co do jakości i obcego kapitału- to znam wiele firm ( jako dostawca technologii ) z kompletnie krajowym kapitałem które konkuruja jakościowo z zagranicznymi koncernami od lat :))

Obce chwalicie a swego nie znacie !!!

POzdro i bez urazy :)))
Dzieciak....
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Akurat to na czym smiga czołówka nie ma zadnego związku z jakością tych ram. Jezdzisz na tym co da Ci sponsor. W kazdym razie uwazam ze zumbi jest lepiej wykonane od wielu ram produkowanych na tajwanie. Wogole, chcialbym wiedziec, ilu tak naprawde z Was miało styczność z tą ramą (pomijając zdjęcia w necie) ??
ReplaY
Kontakt:

Post autor: ReplaY »

"...skoro jeden z najlepszych krajowych zawodników ściga się na ZUMBI"
A czy w przyszłym sezonie też będzie na niej jeździł?
www.foesracing.com
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

groochas swieta prawda, jezdza na tym co im daja :D jak ktos jest dobry to jezdzi.

dzunior z sochaczewa jezdzil na v10 a jezdzi na signie, to co sign wyjebany jest ??

a ramy koszala czasem polegly, plus rama koszala to le toy jest wiec o czym tu mowic ;/
www.hcfr.pl !!
Lord MaGiK I
Kontakt:

Post autor: Lord MaGiK I »

Wole DC ale zumbi też mi się podoba gdyby nie to że dc bardziej sprawdzone to wolałbym zumbi
Twoja stara pierze w rzece, a moja jej za to płaci.
bronek1301
Kontakt:

Post autor: bronek1301 »

U mnie w mieście są 2 Zumbiacze ;p niestety nic o tej ramie nie napisze bo tyko śmigałem na niej po ulicy... praca z 5th elementam jest naprawde wporzadku.
[S] zbroja Utika gg: 6341288
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

....czesto miewam z nią kontakt :))

/// ...na nowej zapewne///

...wszystko polegnie tylko po czym i w jakim czasie ??? Bkillah
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

groochas Ja zapewniam, że miałem - Zielone Zumbi z 5th elementem miałem pod tyłkiem, oraz pomarańczowe z avą/5th ...tak więc moja opinia nie jest wirtualna :)
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

SchodekJakis kompleks ze ciagle uzywasz slowa dzieciak przez jego deklinacje? DC jest bardziej hmm ogolnodostepne a ze sprawdzone to juz wiadomo. Tez myslalem o Zumbi ale trudniej sie nawet na jazde tym umowicnie mowiac o dostaniu. Porownujac obie ramy z 5th lub avy to tak ale CC wydaje mi sie lepsze ze slabszym damperem czego juz nie mozna mowic o Zumbi a wiadomo ze nie kazdego stac na 5th. Moj wybor to CC w tym wypadku ktory lepiej dziala nawet ze slabszymi damperami.
piter krk
Kontakt:

Post autor: piter krk »

[=Groove=],masz racje wydaje ci sie tylko,bo masz napewno otym temacie pojecie skoro jezdzisz na sztywniaku z dirt jamem...poco wy sie ludzie wlaczacie w taka dyskusje???
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

piter krkPowialo groza <lol2> Tylko mnie nie bij za moje odczucia z jazdy na CC kolego. Sprostowanie sztywniak z Dirtjamem jest brata ziąąą wszystkowiedzacy. Zabronisz mi sie wypowiadac? Sprobuj :D Z reszta sam sie nie wypowiadaj skoro nic do tematu nie wnosisz.
ODPOWIEDZ