DC vs. Zumbi
piotrex jemu chyba chodzi o ten partyjny festiwal filmow ekstremalnych gdzie bedzie F-44 pokazywane. Produkcja na tajwanie zaczyna sie od wiekszych ilosci. pewnie minimum jest to z 50 sztuk jednego modelu. Moge sie zalozyc ze gdy Zumbi bedzie stac na zrobienie minimum 50 sztuk jednej ramy to przeniesie produkcje tam gdzie jest lepsza jakosciowo i bardziej oplacalna. W Polsce mozna sobie robic po kilka ramek ale nie duze ilosci.
Tryton tu nie chodzi o przekonywanie innych na sile czy wystepowanie w roli rzecznika bo prawda sama sie obroni. Chcecie dalej wierzyc w niszowa produkcje to powodzenia. Macie ode mnie blogoslawienstwo:-P
Tryton tu nie chodzi o przekonywanie innych na sile czy wystepowanie w roli rzecznika bo prawda sama sie obroni. Chcecie dalej wierzyc w niszowa produkcje to powodzenia. Macie ode mnie blogoslawienstwo:-P
www.foesracing.com
-
- Kontakt:
stara tosa to byl szajs i ludzie z Duncona dobrze o tym wiedza nauczyli sie na swoim bledzie i teraz owiele wiekszy nacisk klada na to aby ramy byly dobre !!! kazdej firmie moze zdazyc sie pomylka , jak widac ta jej wyszla dobrze bo Duncon sie podniosl i osiagnal jakis poziom :) co do nowych ram to sa naprawde dobrej jakosci , na cc nie mialem okazji jezdzic ale akita przemawia do mnie pozytywnie !!
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
-Przemooo-dobrze mówi. Stara Tosa ssała, mojemu kumplowi pękła po jakimś śmiesznie krótkim czasie. Ale teraz to się zmieniło i DC stawia nas przed zupełnie nowym obliczem ram.
A to Zombi? co to wogóle jest? No i pilnikiem je robią.
A to Zombi? co to wogóle jest? No i pilnikiem je robią.
System FPS. Ciekawe. Ja w Counter-Striku wyciągam z 50 na moim sprzęcie. Ile to Zumbi pociągnie? hahanikom pisze:zumbi f-44 dzialac bedzie w systemie FPS.
...tak tak pilnikiem :))
....szkoda komentować bo temat uciekł kompletnie....
....żadna rama KOSZAŁA nie poległa a spawana w Mielcu była...a prawie wszystkie poszły do morderców....
...skoro jeden z najlepszych krajowych zawodników ściga się na ZUMBI - to pewnie powiecie że się kolo nie zna :))
...a co do jakości i obcego kapitału- to znam wiele firm ( jako dostawca technologii ) z kompletnie krajowym kapitałem które konkuruja jakościowo z zagranicznymi koncernami od lat :))
Obce chwalicie a swego nie znacie !!!
POzdro i bez urazy :)))
Dzieciak....
....szkoda komentować bo temat uciekł kompletnie....
....żadna rama KOSZAŁA nie poległa a spawana w Mielcu była...a prawie wszystkie poszły do morderców....
...skoro jeden z najlepszych krajowych zawodników ściga się na ZUMBI - to pewnie powiecie że się kolo nie zna :))
...a co do jakości i obcego kapitału- to znam wiele firm ( jako dostawca technologii ) z kompletnie krajowym kapitałem które konkuruja jakościowo z zagranicznymi koncernami od lat :))
Obce chwalicie a swego nie znacie !!!
POzdro i bez urazy :)))
Dzieciak....
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- moderator
- Kontakt:
Akurat to na czym smiga czołówka nie ma zadnego związku z jakością tych ram. Jezdzisz na tym co da Ci sponsor. W kazdym razie uwazam ze zumbi jest lepiej wykonane od wielu ram produkowanych na tajwanie. Wogole, chcialbym wiedziec, ilu tak naprawde z Was miało styczność z tą ramą (pomijając zdjęcia w necie) ??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
SchodekJakis kompleks ze ciagle uzywasz slowa dzieciak przez jego deklinacje? DC jest bardziej hmm ogolnodostepne a ze sprawdzone to juz wiadomo. Tez myslalem o Zumbi ale trudniej sie nawet na jazde tym umowicnie mowiac o dostaniu. Porownujac obie ramy z 5th lub avy to tak ale CC wydaje mi sie lepsze ze slabszym damperem czego juz nie mozna mowic o Zumbi a wiadomo ze nie kazdego stac na 5th. Moj wybor to CC w tym wypadku ktory lepiej dziala nawet ze slabszymi damperami.
-
- Kontakt: