DC vs. Zumbi
Schodek (nikom?) nie trzeba. Poświęć sobie trochę czasu na naukę takich trudnych dla niektorych sztuk jak retoryka oraz erystyka. Nie chodzi o semantyczne rozumienie twoich wypowiedzi tylko o sposób argumentacji o logikę. Oczywiście również teraz nie spodziewam się abyś zrozumiał o co mi chodzi.
emhyr nie dolewaj oliwy do ognia. Chyba że ci bardzo zależy. Ogólnie uznaliśmy że rama jest do CZEGOŚ podobna i tyle. Nic poza tym. Ani plus ani minus.
Schodek - tak znam maszyny skrawające. Swego czasu miałem kontakt z obrabiarkami numerycznymi, zarówno frezarki jak i tokarki, również rewolwerowe. Znam proces i technologie spawania aluminium, metody obróbki cieplnej tego surowca oraz ulepszania chemicznego. Wiem że taki pic na wodę jak ISO 9001 jest w zasadzie mało istotny dla kontrahentów którzy wymagają wysokiej jakości zamawianych przedmiotów. Ważne jest jak często modernizowany jest park maszynowy i jak drogie są obrabiarki w danej firmie. Papierologia nikogo nie interesuje bo to nie certyfikaty wykonują elementy. W zasadzie to nie wiem dlaczego do mnie uderzasz z tym pytaniem o jakość ram Zumbi ale to inna sprawa.
emhyr nie dolewaj oliwy do ognia. Chyba że ci bardzo zależy. Ogólnie uznaliśmy że rama jest do CZEGOŚ podobna i tyle. Nic poza tym. Ani plus ani minus.
Schodek - tak znam maszyny skrawające. Swego czasu miałem kontakt z obrabiarkami numerycznymi, zarówno frezarki jak i tokarki, również rewolwerowe. Znam proces i technologie spawania aluminium, metody obróbki cieplnej tego surowca oraz ulepszania chemicznego. Wiem że taki pic na wodę jak ISO 9001 jest w zasadzie mało istotny dla kontrahentów którzy wymagają wysokiej jakości zamawianych przedmiotów. Ważne jest jak często modernizowany jest park maszynowy i jak drogie są obrabiarki w danej firmie. Papierologia nikogo nie interesuje bo to nie certyfikaty wykonują elementy. W zasadzie to nie wiem dlaczego do mnie uderzasz z tym pytaniem o jakość ram Zumbi ale to inna sprawa.
www.foesracing.com
ReplaY...a o co Ci chodzi ???
Skoro znasz procesy to czego nie chcesz pojąć....:)) Ze się nie da ??? Że w Mielcu....czy że tak z nudy ???
A pytam bo ciekawi mnie czemu tak doświadczona osoba ( jak się okazuje ) tak bije pianę w temacie w którym wie wszystko :))
Skoro znasz procesy to czego nie chcesz pojąć....:)) Ze się nie da ??? Że w Mielcu....czy że tak z nudy ???
A pytam bo ciekawi mnie czemu tak doświadczona osoba ( jak się okazuje ) tak bije pianę w temacie w którym wie wszystko :))
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
A gdzie ja biję pianę? Nie wmawiaj mi czegoś czego nie robię.
Bomber - http://www.mamdomene.com/hlink/men.jpg - na gołe klaty :-D
Bomber - http://www.mamdomene.com/hlink/men.jpg - na gołe klaty :-D
www.foesracing.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak do ku**y można napisać że zumbi jeździ szybciej od DC ? człowieku widziałeś kiedyś jak rower sam jeździ ? bo ja nie... tak dla wytłumaczenia to rowerzysta jeździ na rowerze a nie rower sam... zwątpiłem w ludzi... i w te forum ale to już dawno...Tryton pisze:do mnie przemawa to, ze zumbi jezdzi szybciej niz DC, kto nie wierzy niech obejrzy jak chłopaki z myslenic pieczywem jezdza, na filmie "Ride in Peace" swietny film
-
- Kontakt:
http://www.pdcracing.com/eight2five.php
hmmm zastanawiajace
hmmm zastanawiajace
Mnie nic nie zastanawia. Nawet jak chłopaki czerpali inspiracje jedną konstrukcją czy drugą to jakie to ma znaczenie? Problem pojawi się wtedy gdy padną stwierdzenia że to ich oryginalny, nie powtarzalny design. Loko - olej to wszystko mów że inspiracją do zaprojektowania tej ramy było zawieszenie z wirtualnym punktem obrotu i można sobie wszelkie pretensje wsadzić gdzieś. Ja osobiście czekam na testy tej ramy. Może w BA? Powodzenia.
www.foesracing.com
-
- Kontakt:
Chłopcy.. kłucicie się jakstare małżeństwo.. nie ważne czy Zumbi jest podobne do karpiela czy to do tego czy tamto do tamtego... ważne jest to.. jaka jest cena i czy rama jest warta tej ceny... osobiście niepodoba mi się Zumbi.. chociaż możecie pomyśleć że mowie tak bo DC mnie sponsoruje.. nie to nie dla tego.. to dla tego że moim zdaniem ramy DC są o wiele lepsze od ram Zumbi... Wkońcu dużo osób jezdzi na DC a to chyba o czymś świadczy... najbardziej z wszystkich ram DC polecam DC Akita.. jest to nalepsza rama.. do wszystkiego.. zkok tylnegokoła jest mały wienc da się spokojnie poskakać na dirtach.. ale można również pojechać sobie na lekkie fr lub dh... pozdr.
-
- Kontakt: