sklepy rowerowe w krk
sklepy rowerowe w krk
więc proszę o opinie i głosy na najlepszy wg Was sklep rowerowy w krk.
Ando
Mbike
Rowmix
Maveric
Pogotowie rowerowe
Cycle Centrum
Sfera
Bikershop
WF sport
Secesja
I-sport
Wind sport
o dekatlonie nie pisze bo za wymiane pedałów powiedzieli mi 15zl więc to nie jest sklaep tylko ŻENADA!
aa , jeśli o jakimś zapomniałem to mówcie ,to zedytuje posta:D
mój wybór pada na MBIKE!!
myślałem nad Sferą- mam tam ziomali ale części to się u nich sprowadza latmi,
Pogotowiem Rowerowym, bo robią wszystko z rowerem, ale mają mało nowych części,
MBike- nigdy im nie dawałem nic do naprawy wię się skarżyć nie mogę, ale mają najwięcej części , i zawsze mają to co potrzebuje więc decyzja zapadła na nich;D
Noo teraz drodzy koledzy czekam na wasze opinie i wypowiedzi, ale piszcie dlaczego akurat ten sklep a nie iinny
POZDRO
Ando
Mbike
Rowmix
Maveric
Pogotowie rowerowe
Cycle Centrum
Sfera
Bikershop
WF sport
Secesja
I-sport
Wind sport
o dekatlonie nie pisze bo za wymiane pedałów powiedzieli mi 15zl więc to nie jest sklaep tylko ŻENADA!
aa , jeśli o jakimś zapomniałem to mówcie ,to zedytuje posta:D
mój wybór pada na MBIKE!!
myślałem nad Sferą- mam tam ziomali ale części to się u nich sprowadza latmi,
Pogotowiem Rowerowym, bo robią wszystko z rowerem, ale mają mało nowych części,
MBike- nigdy im nie dawałem nic do naprawy wię się skarżyć nie mogę, ale mają najwięcej części , i zawsze mają to co potrzebuje więc decyzja zapadła na nich;D
Noo teraz drodzy koledzy czekam na wasze opinie i wypowiedzi, ale piszcie dlaczego akurat ten sklep a nie iinny
POZDRO
I love my pussy...
-
- Kontakt:
Ando - bardzo fajny, mały sklepiek. Żadko tam bywam bo to daleko odemnie, ale Koniu to bardzo porządny gość, wiec sklepik polecam.
Mbike - bardzo równe chłopaki, w chwili obecnej najliższy mi sklep, ale zakupy u nich robiłem tylko raz. POLECAM
Rowmix - chyba największa sieć sklepów w Krakowie. Polecam tylko ten w którym pracuje Piotrek Szulc, tam zawsze idzie sie dogadać i goście znają sie na rzeczy. W innych sie tylko denerwuje.
Maverick - sklep fajny, ale ceny KOSMICZNE, widziałem tam kiedyś uszczelki do Marcocha 30mm za 120 zł (zalecany detal 98 zł, o cenie hurtowej nie wspomne, wiem bo mam je w serwisie). Pozatym przyjechałem tam od siebie z serwisu na swoim Pitbullu z boxxerem, rower mega niestandardowy, z plastikowymi pedałami za 10 zł :P po nowe pedały - koleś zapytał sie mnie czy miałem je SERYJNIE - żenua. Jakoś za nimi nie przepadam, sa mi obojętni.
Pogotowie - Nie wiem, nie byłem, raz tylko dzwoniłem i gość poświęcił mi chwile na rozmowe i udzielił dobrej rady. Za to plus. Ale podobnie jak Maverick pozostaja obojętni.
Cyclo Centrum - tam chyba wydałem najwięcej kasy, Jezus to bardzo porzadny gośc, zawsze sie z nim porządnie idzie dogadać, serwis tez mają wporządku. Polecam.
Sfera- a co to ??
BikerShop - broń mnie panie Boże jedyny przed tym zeby moja stopa kiedykowliek przekroczyła ich próg (byłem tam 3 razy i 3 razy wyszedłem rzucając kurwami na lewo i prawo, goście mają MEGA ego i TYCI wiedze) NIE NIE NIE NIE POLECAM.
WF Sport - a co to ?? :P:P
Secesja - generalnie jest miło i fachowo, zawsze jak nigdzie nie było tego co szukałem, to u nich było. Za to MEGA plus. Polecam.
I-sport - no tak ... a co to ??
Wind-Sport - znam tylko ze słuchu. Szkoda. Obojętny.
==============================================
Zapomniałeś o:
REVOR - fuck that, kolesie nie wiedza o co chodzi, wydaje mi sie ze pracują tam ludzie po gastronomiku. BYłem kilka razy, kilka razy nie mogli zrozumiec o co mi tak właściwie chodzi. Szkoda. Nie polecam.
TOMAR :P - kiedyś największy sklep w Polsce, obecnie.... podupadły sklep na zadupiu. Jednak nadal sprzedaja kupe rowerów komunijnych, zawsze mają UNIBIKA i KROSSA wiec jesli ktoś chce SIGNa albo UNDERGORUND DIRTa to uderzac do nich. POza tym to niestety nie ma tam nic.
Mud-Serwis - mała autoreklama, jeszcze jestesmy serwisem, ale jestesmy juz krakowskim dystrybutorem KRK Ochrony i Enduro Fork Seals ..... jak Bóg da (a mam nadzieje) to od marca przenosimy sie do większego lokalu i oficjalnie zostajemu MUD-SERIWS SKLEPEM.
Gdybym miał wybrac najlepszy wg. mnie sklep to byłó by to ex-equeo:
SECESJA
ROWMIX (ten konkretny)
CYCLO CENTRUM
Mbike
- KOLEJNOŚĆ DOWOLNA !!
Gdybym miał ODRADZIĆ, to odradziłbym:
BIKERSHOP
REVOR
Mbike - bardzo równe chłopaki, w chwili obecnej najliższy mi sklep, ale zakupy u nich robiłem tylko raz. POLECAM
Rowmix - chyba największa sieć sklepów w Krakowie. Polecam tylko ten w którym pracuje Piotrek Szulc, tam zawsze idzie sie dogadać i goście znają sie na rzeczy. W innych sie tylko denerwuje.
Maverick - sklep fajny, ale ceny KOSMICZNE, widziałem tam kiedyś uszczelki do Marcocha 30mm za 120 zł (zalecany detal 98 zł, o cenie hurtowej nie wspomne, wiem bo mam je w serwisie). Pozatym przyjechałem tam od siebie z serwisu na swoim Pitbullu z boxxerem, rower mega niestandardowy, z plastikowymi pedałami za 10 zł :P po nowe pedały - koleś zapytał sie mnie czy miałem je SERYJNIE - żenua. Jakoś za nimi nie przepadam, sa mi obojętni.
Pogotowie - Nie wiem, nie byłem, raz tylko dzwoniłem i gość poświęcił mi chwile na rozmowe i udzielił dobrej rady. Za to plus. Ale podobnie jak Maverick pozostaja obojętni.
Cyclo Centrum - tam chyba wydałem najwięcej kasy, Jezus to bardzo porzadny gośc, zawsze sie z nim porządnie idzie dogadać, serwis tez mają wporządku. Polecam.
Sfera- a co to ??
BikerShop - broń mnie panie Boże jedyny przed tym zeby moja stopa kiedykowliek przekroczyła ich próg (byłem tam 3 razy i 3 razy wyszedłem rzucając kurwami na lewo i prawo, goście mają MEGA ego i TYCI wiedze) NIE NIE NIE NIE POLECAM.
WF Sport - a co to ?? :P:P
Secesja - generalnie jest miło i fachowo, zawsze jak nigdzie nie było tego co szukałem, to u nich było. Za to MEGA plus. Polecam.
I-sport - no tak ... a co to ??
Wind-Sport - znam tylko ze słuchu. Szkoda. Obojętny.
==============================================
Zapomniałeś o:
REVOR - fuck that, kolesie nie wiedza o co chodzi, wydaje mi sie ze pracują tam ludzie po gastronomiku. BYłem kilka razy, kilka razy nie mogli zrozumiec o co mi tak właściwie chodzi. Szkoda. Nie polecam.
TOMAR :P - kiedyś największy sklep w Polsce, obecnie.... podupadły sklep na zadupiu. Jednak nadal sprzedaja kupe rowerów komunijnych, zawsze mają UNIBIKA i KROSSA wiec jesli ktoś chce SIGNa albo UNDERGORUND DIRTa to uderzac do nich. POza tym to niestety nie ma tam nic.
Mud-Serwis - mała autoreklama, jeszcze jestesmy serwisem, ale jestesmy juz krakowskim dystrybutorem KRK Ochrony i Enduro Fork Seals ..... jak Bóg da (a mam nadzieje) to od marca przenosimy sie do większego lokalu i oficjalnie zostajemu MUD-SERIWS SKLEPEM.
Gdybym miał wybrac najlepszy wg. mnie sklep to byłó by to ex-equeo:
SECESJA
ROWMIX (ten konkretny)
CYCLO CENTRUM
Mbike
- KOLEJNOŚĆ DOWOLNA !!
Gdybym miał ODRADZIĆ, to odradziłbym:
BIKERSHOP
REVOR
Najbardziej lubię Mbike i Ando. Bardzo spoko ludzie pracują i da się z nimi dogadać.
Secesja ma najlepszy asortyment, ale ludzie tam pracujący skutecznie mnie odstraszyli od dokonywania zakupów w tym sklepie.
Pogotowie Rowerowe => znają się na rzeczy, ale ceny i czas oczekiwania to dobry żart.
Z serwisu na dobrą sprawę korzystałem w mavericku i wszystko było zrobione tak jak należy, ceny niskie i było robione praktycznie od zaraz. Jednak jak jest teraz to nie wiem, bo z serwisu nie korzystałem od ponad roku :]
Co do najgorszego sklepu to oczywiście rowmix..(ul. Kalwaryjska) nie kompetencja pracowników tego sklepu powala, ale w końcu "sami testują" i wiedzą najlepiej. Nie wspominam o odmówieniu wykonania usługi przez pracownika serwisu argumentując "nie chce mi się", a innym razem przy odkręcaniu kasety zebrała się cała obsługa po czym stwierdzili idźcie do Pogotowia :]
A i zapomniałbym o Cyclo Centrum: genialnie zaplatają koła :)
Secesja ma najlepszy asortyment, ale ludzie tam pracujący skutecznie mnie odstraszyli od dokonywania zakupów w tym sklepie.
Pogotowie Rowerowe => znają się na rzeczy, ale ceny i czas oczekiwania to dobry żart.
Z serwisu na dobrą sprawę korzystałem w mavericku i wszystko było zrobione tak jak należy, ceny niskie i było robione praktycznie od zaraz. Jednak jak jest teraz to nie wiem, bo z serwisu nie korzystałem od ponad roku :]
Co do najgorszego sklepu to oczywiście rowmix..(ul. Kalwaryjska) nie kompetencja pracowników tego sklepu powala, ale w końcu "sami testują" i wiedzą najlepiej. Nie wspominam o odmówieniu wykonania usługi przez pracownika serwisu argumentując "nie chce mi się", a innym razem przy odkręcaniu kasety zebrała się cała obsługa po czym stwierdzili idźcie do Pogotowia :]
A i zapomniałbym o Cyclo Centrum: genialnie zaplatają koła :)
-
- Kontakt:
I-sport- zostawiłem im kiedys rower na załozenie przewodu, bo czasu nie miałem. Mowiłem że chce dłuższy zostawic, bo do barspinow potrzebuje. koles sie prawie0inteligentnie usmiechnął. Przychodze, a tu kabelek oczywiscie krutki. Zaczynam obracac kiera, żeby zobaczyć czy sie da zrobic b-spina, a koles z tekstem "..Ale tak nie wolno."
No soooryy:D
Windsport- zaplecze ok, wrazie czego można wszystko zrobić, problemow nie miałem.
Choć ja wybieram swoj osiedlowy serwis, bo i wygodniej, i prosciej, i jak trzeba to sie wszystko zrobi:D
pzdrwr
No soooryy:D
Windsport- zaplecze ok, wrazie czego można wszystko zrobić, problemow nie miałem.
Choć ja wybieram swoj osiedlowy serwis, bo i wygodniej, i prosciej, i jak trzeba to sie wszystko zrobi:D
pzdrwr
-
- Kontakt:
mbike-ogolnie spoko bezproblemowy zwrot czesci bo wyniknal pewien problem ktorego nie przewidzialem, takze bardzo dobre podejscie do klienta, dosc duzy asortyment jak na tak maly sklep, mili i profesjonalni sprzedawcy, ceny-ok
secesja- duzy asortyment,ale ceny dosc wysokie, zalezy na jakiego sprzedawce sie trafi
maverick tak jak secescja+ czasem olewka danego klienta i malych zamowien
ando- duzo towaru jak na taki maly sklep, indywidualnie podchodza do klienta, ogolnie chlopaki sie staraja
rowmix-bylem raz i wiecej nie pojde
secesja- duzy asortyment,ale ceny dosc wysokie, zalezy na jakiego sprzedawce sie trafi
maverick tak jak secescja+ czasem olewka danego klienta i malych zamowien
ando- duzo towaru jak na taki maly sklep, indywidualnie podchodza do klienta, ogolnie chlopaki sie staraja
rowmix-bylem raz i wiecej nie pojde
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
no to jeszcze ja zjade kilka sklepów:
rowmix , byle co się zepsuje to mówią "nie nie , to już do wyżucenia ,kup nowe"
a tu najlepszy text z rowmiksu:
J- ja
O-obsługa
"J:przepraszam prosze pana, ile kosztują te mostki zooma co są na półce , bo nie ma ceny,
O:my wogóle nie sprowadzamy, i nie sprzedajemy, i nie mamy mostków zooma w sklepie,przecież to jest najgorsza firma.
J;acha , a te mostki zoma co na półce leżą to tak dla ozdoby
O;(wstaje) eeeuuuuaaaa faktycznie, po 55zl
J:(brecht) dzięki"
i to był tekst który mnie kompletnie zniechęcił do tego sklepu,
to już mówiłem ale jeszcze raz powtórze
Dekatlon(nie wiem jak to się pisze)
byłem tam z kumplem , bo sobie tam kupił platformy
pytamy czy nam dadzą klucze, ten mówi że nam może wymienić
,ale to będzie kosztowało, to się grzecznie pytamy ile(myśląc że 2-3zl)
gościu mówi noo, 15 do 20zl
a my padamy ze śmiechu;D gościu się tak zaczerwienił ze wyglądał jak burak
ale bez jaj-troszkę z cenami przesadzają
Cycle Centrum
tu tez kupiłem połowe starego sprzętu, GORRĄCO POLECAM
-gościu zna się ,poprostu wie co ma w swoim sklepie
POLECAM
rowmix , byle co się zepsuje to mówią "nie nie , to już do wyżucenia ,kup nowe"
a tu najlepszy text z rowmiksu:
J- ja
O-obsługa
"J:przepraszam prosze pana, ile kosztują te mostki zooma co są na półce , bo nie ma ceny,
O:my wogóle nie sprowadzamy, i nie sprzedajemy, i nie mamy mostków zooma w sklepie,przecież to jest najgorsza firma.
J;acha , a te mostki zoma co na półce leżą to tak dla ozdoby
O;(wstaje) eeeuuuuaaaa faktycznie, po 55zl
J:(brecht) dzięki"
i to był tekst który mnie kompletnie zniechęcił do tego sklepu,
to już mówiłem ale jeszcze raz powtórze
Dekatlon(nie wiem jak to się pisze)
byłem tam z kumplem , bo sobie tam kupił platformy
pytamy czy nam dadzą klucze, ten mówi że nam może wymienić
,ale to będzie kosztowało, to się grzecznie pytamy ile(myśląc że 2-3zl)
gościu mówi noo, 15 do 20zl
a my padamy ze śmiechu;D gościu się tak zaczerwienił ze wyglądał jak burak
ale bez jaj-troszkę z cenami przesadzają
Cycle Centrum
tu tez kupiłem połowe starego sprzętu, GORRĄCO POLECAM
-gościu zna się ,poprostu wie co ma w swoim sklepie
POLECAM
I love my pussy...
Ando - mili goście i bardzo łatwo dostać rabacik (ale sza, bo przestaną dawać! )
Wind sport - straszni drewniacy i ceny wysokie
Cyclo centrum - szukałem przerzutki front LX '98 i tylko tam była, polecam
Secesja - duży wybór
bikershop - długo tam nie chodziłem, ale jak wpadłem niedawno to mile mnie zaskoczyli asortymentem
Wind sport - straszni drewniacy i ceny wysokie
Cyclo centrum - szukałem przerzutki front LX '98 i tylko tam była, polecam
Secesja - duży wybór
bikershop - długo tam nie chodziłem, ale jak wpadłem niedawno to mile mnie zaskoczyli asortymentem
Vario Bike ul.Józefińska 4 Mapka
Najlepszy serwis w Krakowie - Rafał "Kali" i wszystko jasne=) W rowerach siedzi naprawdę długo na początku w Secesji, potem przez 10lat w Pogotowiu Rowerowym, spec od amortyzatorów, damperów - nie ma sobie równych. Zawsze świetna atmosfera, poprostu jak u siebie=) Zrobi wszystko, dotoczy tulejki na miejscu jakieś pierdółki itp;) Zawsze indywidualne podejście do każdego=)
Parę opinii macie TUTAJ
POLECAM!!
Najlepszy serwis w Krakowie - Rafał "Kali" i wszystko jasne=) W rowerach siedzi naprawdę długo na początku w Secesji, potem przez 10lat w Pogotowiu Rowerowym, spec od amortyzatorów, damperów - nie ma sobie równych. Zawsze świetna atmosfera, poprostu jak u siebie=) Zrobi wszystko, dotoczy tulejki na miejscu jakieś pierdółki itp;) Zawsze indywidualne podejście do każdego=)
Parę opinii macie TUTAJ
POLECAM!!
http://www.pinkbike.com/photo/1370736/
secesja to dziwaki. czasami u nich kupuje, ale zdziwilo mnie, ze kumplowi odmowili podania dlugosci szprych i ewentualnego ich kupienia, bo nie chcial u nich zaplatac...
windsport taki sobie. duzo maja, nawet niezle ceny tylko obsluga masakryczna.
ale najbardziej lubie kupowac w malym sklepiku u kolesia z dlugimi wlosami na dlugiej. najblizej szkoly, konkretny kolo i niestety czesto wysokie ceny. ale nawet duzo towaru ma. jak sie ten sklepik nazywa wie ktos?
windsport taki sobie. duzo maja, nawet niezle ceny tylko obsluga masakryczna.
ale najbardziej lubie kupowac w malym sklepiku u kolesia z dlugimi wlosami na dlugiej. najblizej szkoly, konkretny kolo i niestety czesto wysokie ceny. ale nawet duzo towaru ma. jak sie ten sklepik nazywa wie ktos?
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Maverick-najwiecej rzeczy kupilem na tarlowskiej i w sumie dalej sie u nich stoluje..nawet jak czegos nie ma na sklepie,to w ciagu nastepnych dwoch dni sa w stanie to sciagnac po cenie nieco nizszej niz katalogowa (jako stalemu klientowi).
serwis w miare,ale bez rewelacji.
cyclo-duuuzy asortyment,obsluga spoko,serwis w porzadku,mozna dorwac sporo bialych krukow.
windsport-probowali mnie wychujac,wiecej tam nie pojde.asortyment w miare,obsluga do DUPY.
serwis w miare,ale bez rewelacji.
cyclo-duuuzy asortyment,obsluga spoko,serwis w porzadku,mozna dorwac sporo bialych krukow.
windsport-probowali mnie wychujac,wiecej tam nie pojde.asortyment w miare,obsluga do DUPY.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
ja mogę napisać tylko o złym sklepie....oczywiście ROWMIX....brak obsługi znającej temat.....
a w sumie dobre sklepy?
Ando lubie bardzo, chociaż mnie tam daaawno nie widzieli,ale pozostały miłe wrażenia...
Cyclo-Centrum-hmmm....nooo ten sklep i serwis też lubię i to nawet bardzo...powód?? pracowałem tam :-)....co do Jarka"Jezusa" ,no fakt...zna się na sprzęcie jak nikt inny...
a w sumie dobre sklepy?
Ando lubie bardzo, chociaż mnie tam daaawno nie widzieli,ale pozostały miłe wrażenia...
Cyclo-Centrum-hmmm....nooo ten sklep i serwis też lubię i to nawet bardzo...powód?? pracowałem tam :-)....co do Jarka"Jezusa" ,no fakt...zna się na sprzęcie jak nikt inny...
ja tam lubie:
Pogotowie Rowerowe - spoko goscie (2 Tomki:D da sie z nimi pogadac a i jak cos potrzebuje to sprowadza...
Secesja - leca w kulki, kiedys amora mi sprowadzali 3 tyg po czym jak sprowadzili to byl 40 pln drozszy:| niz mowili... a jak chcialem zaplesc kolo to powiedzieli zeby za 2 tygodnie wpasc:/
Rowmix - Na ul. Kalwaryjksiej nielubie tego sklepu - olewaja klienta i maly wybor:/ lecz na Jana Pawla tam jest spoko...
Bikershop - nieprzepadam za tym sklepem...
Pogotowie Rowerowe - spoko goscie (2 Tomki:D da sie z nimi pogadac a i jak cos potrzebuje to sprowadza...
Secesja - leca w kulki, kiedys amora mi sprowadzali 3 tyg po czym jak sprowadzili to byl 40 pln drozszy:| niz mowili... a jak chcialem zaplesc kolo to powiedzieli zeby za 2 tygodnie wpasc:/
Rowmix - Na ul. Kalwaryjksiej nielubie tego sklepu - olewaja klienta i maly wybor:/ lecz na Jana Pawla tam jest spoko...
Bikershop - nieprzepadam za tym sklepem...
http://www.kfr.pl/ <- KFR [ już działa! ]
http://www.pinkbike.com/photo/1333549/
http://www.pinkbike.com/photo/1333549/