Hypnosis i Synopsis

MaDmAn
Kontakt:

Hypnosis i Synopsis

Post autor: MaDmAn »

Mam pytanko !!
Czy ktoś wie skąd można ściągnąc te filmy !!! Jeszcze ich nie widziałem a słyszałem ze są wyj****** Jak ktoś wie skąd mozna ściągnąć to dajcie znać. Bardzo mi zależy zeby je mieć :D
Pozdro 4all.

A i wie moze ktoś czy jest juz na necie Filmik Vincenta ?? Inside the biotop !! jak tak to tez dać znać ;)
In The MTB There Is No Destinations, Just A Bike , A Rider And The Plase To Ride
spectomo
Kontakt:

Post autor: spectomo »

Ja tez szukałemwszedzie..na emulu sciagnol mi sie film z Seagalem :(..i wyszlo na to ze złozylismy sie z kumplami i ze stanow sciagnelismy i za 2 filmy z przesylka wyszlo 230 zł.

Wiec najlepiej bedzie i nakszybciej jak znajdziesz wsrod swoich znajomych kontakt w USA :D
Spectrum90
Kontakt:

Post autor: Spectrum90 »

Na necie nie ma hypnosis. Co do filmu to tak. Film prze zajebi***, trwa ok 1h40m, niesamowity klimat. Opisują wybranych race-erów ich styl i zaczyna się sekcja z danym riderem, potem pokazują zawody NORBY (Puchar ameryki północnej), zajefanie pokazane mistrzostwa świata (doskonale pokazane uczucia wygranych i przegranych) i fajnie pokazany puchar świata w ft. william. Ogólnie nie znajdziesz takiego filmu z takim klimatem na dzień dzisiajszy (i oczywiście w mojej opini). jak oczyszcze kompa to chętne go udostępnie, ale ktoś musi mi miejsce na jakimś serwerze udostępnić, bo nie chce dawać na publiczne serwery.
t_jaworze
Kontakt:

Post autor: t_jaworze »

No to niech ktos wrzuci. Ja tez poluje na te filmy
spectomo
Kontakt:

a oczywiscie najwiecej jest Jared'a Graves'a z teamu Yeti...gdyz w sumie film powstal na zlecenie tej firmy..ale kroluja wlasciwie Ausii w tym filmie..szkoda ze Cedric'a bylo malo.
Ale jak ten film pokazuje klimat powaznych zawodów to szkoda mowic....profeska w kazdym calu...a i fajne bo podczas filmu poznajesz bio poszczegulnych zawodnikow...mnie sie podobalo bio B.Lopes'a :D.....Film warty kazdej złotówki
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

najlepsza jest wypowiedź Nathana o mistrzostwach świata: "It's one race, you've got one chance ... that's it" - więcej nie trzeba dodawać :)))
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
chevis
Kontakt:

Post autor: chevis »

A ma ktoś Was może taki filmik-Super8?
Spectrum90
Kontakt:

ogólnie niektóre wypowiedzi są smieszne, np o Mick- u : On tak jeździ jakby kogoś polował argggg ;p ,albo o kovariku - jeździ tak ja by małe zwierzątko za szyje chwycił ;p, itp itp, naprawde włożyli serce w ten film :)

Ten film nie powstał na zlecenie yeti,ale clay porter jest z colorado i nasz patriotyzm jest taki i yeti dało mu pieniądze za reklame, ale taka jest prawde, że yeti ma teraz czołowych race-rów
MaDmAn
Kontakt:

Spectrum90 a mógł byś mi to wysłać poczta ?? nagrał byś mi je na płytki i wysłał?? co za wszystko ci zapłace - za płytki i za wysyłke co ? dało by rade. Bo ja jestem z pszczyny wiec nie jest to daleko. albo sie gdzies umówić i bym se odebrał je. Daj znać - moje gg- 3236291
In The MTB There Is No Destinations, Just A Bike , A Rider And The Plase To Ride
Spectrum90
Kontakt:

MaDmAn- mieszkam na stałe w colorado :) bielsko zawsze traktowałem jako moje rodzinne miasto, gdybym mieszkam w bielku to no problem. Ogólnie dam ten hypnosis na neta, ale muszę oczyścić dysk i dam w formacie avi czy mpeg, żeby zajmowało mało miejsca, ale najlepiej by było gdyby ktoś mogóby użyczyć trochę swojego serwera :) bo na rapidy i sendspace itp jestem średnio przekonany aby wysyłać ;/
MaDmAn
Kontakt:

Spectrum90 podał bys mi swoje gg, tlena czy co tam . Miał bym pare pytan do Ciebie i moze jakąś sprawe . Jak byś mógł to odezwoj sie na moje gg. 3236291
Pozdro
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

No to rzeczywiście muszą być te filmy świetne, tez je chceeeeeee :(((( :PP
Tylko Spectrum90, nie zrób z nich kaszany, prosze ;p A tak wogóle to ja tez chce do Amerykiii <beczy>
http://dhcyc.pinkbike.com
rrteam
Kontakt:

Post autor: rrteam »

siema.
gadaliśmy z Spectrum90 na gadulcu,jak tylko zrobi ripa to filmiki będę na serwerach rrteam-u. Chwila cierpliwości!! pozdro
[url]http://www.superliga.pl[/url]
goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

Spectrum90 pisze:MaDmAn- mieszkam na stałe w colorado :) bielsko zawsze traktowałem jako moje rodzinne miasto, gdybym mieszkam w bielku to no problem.
łeeee :( my też chcemy do USandA hmmm wizy niby mają znosić ale ja im coś nie wierzę... po dłużych rozmyślaniach.... Panowie jest chyba tylko jedna opcja, małżeństwo z Amerykanką! wtedy tam nas wpuszczą i jeszcze obywatelstwo się dostanie :)
sorry za OT :)
a bywasz czasem w PL? Może zabrałbyś mnie w walizce co ?! :)
"Hey ho lets go!"
kona02
Kontakt:

Post autor: kona02 »

rrteam yyy kiedy filmior bedzie na serwerze?? bo juz nie moge sie doczekac ...;/
CZEKODZEM!!! :]:]:]
Spectrum90
Kontakt:

kona02- to zależy odemnie (chyba naprawde musisz isc do szkoły czytania ze zromumieniem) i przy takim nastawieniu w tej chcwili myślę, że dam ten film na rapida i dam linka tylko dla znajomym więc przestań wydziwiać, bo to będzie pierwszy hypnosis na necie, btw sorki, że to tak długo trwa, ale jak pisałem mam po 2-3mb na dysku więc muszę oczyśćić, żeby zrobić ripa i zrobie go w high quality, więc będzie trochę zajmować, ale będzie super jakość, potem dodam jeszcze dodatki. Też mam inne żeczy ważne do zrobienia rip będzie za 2 dni bo teraz mam luz

kona02- ja nie możesz się doczekać to sobie kur** kup i nie *******
spectomo
Kontakt:

Spectrum...bo tutaj głownie siedza cwaniaczki które czekaja na gotowe ;/ ...niestety taka jest prawda ludzie....i nie mowie tylko o tym temacie ,ale i o całym forum...Mam tylko nadzieje ze sie to kiedys zmieni.
t_jaworze
Kontakt:

Post autor: t_jaworze »

Spectrum90

Z gory dzieki. Jakbys dal prywatne linki to prosze o dostep na priva.
kona02
Kontakt:

Post autor: kona02 »

Spectrum90 Wiesz... Ogolnie to zaczne od tego ze jestes... PO.****** :)!!! Po 2 nie pisalem do Ciebie!! Po 3 to p.ierdoli mnie ten film i ty tez mnie pier.dolisz!! Kupiles se film bo starzy zawiezli ci dupe do ameryki i jestes cwaniak!! Daj na rapida, daj na hu.j wi co ale przede wszystki to daj se na luz!!

Wiecej nie bede z toba gadal bo szkoda mi czasu... kre.tynie... a i jak masz jakies kompleksy to napisz do przyjaciolki albo jakiegos innego pisemka w HAMERYCE <cfaniak>

A tak naprawde tooo wpisalem sie zeby podniesc temat bo byl juz na samym dole... ale spoko... fajnie masz...

Wiem ze w tym momencie zostane objechany przez wszystkich dupo.lizow z tego tematu, ktorych pozdrawiam :] a tym samym podziwiam jak mozna tak bardzo sie ponizyc... ;)
CZEKODZEM!!! :]:]:]
ODPOWIEDZ