Hypnosis i Synopsis
Hypnosis i Synopsis
Mam pytanko !!
Czy ktoś wie skąd można ściągnąc te filmy !!! Jeszcze ich nie widziałem a słyszałem ze są wyj****** Jak ktoś wie skąd mozna ściągnąć to dajcie znać. Bardzo mi zależy zeby je mieć :D
Pozdro 4all.
A i wie moze ktoś czy jest juz na necie Filmik Vincenta ?? Inside the biotop !! jak tak to tez dać znać ;)
Czy ktoś wie skąd można ściągnąc te filmy !!! Jeszcze ich nie widziałem a słyszałem ze są wyj****** Jak ktoś wie skąd mozna ściągnąć to dajcie znać. Bardzo mi zależy zeby je mieć :D
Pozdro 4all.
A i wie moze ktoś czy jest juz na necie Filmik Vincenta ?? Inside the biotop !! jak tak to tez dać znać ;)
In The MTB There Is No Destinations, Just A Bike , A Rider And The Plase To Ride
-
- Kontakt:
Na necie nie ma hypnosis. Co do filmu to tak. Film prze zajebi***, trwa ok 1h40m, niesamowity klimat. Opisują wybranych race-erów ich styl i zaczyna się sekcja z danym riderem, potem pokazują zawody NORBY (Puchar ameryki północnej), zajefanie pokazane mistrzostwa świata (doskonale pokazane uczucia wygranych i przegranych) i fajnie pokazany puchar świata w ft. william. Ogólnie nie znajdziesz takiego filmu z takim klimatem na dzień dzisiajszy (i oczywiście w mojej opini). jak oczyszcze kompa to chętne go udostępnie, ale ktoś musi mi miejsce na jakimś serwerze udostępnić, bo nie chce dawać na publiczne serwery.
a oczywiscie najwiecej jest Jared'a Graves'a z teamu Yeti...gdyz w sumie film powstal na zlecenie tej firmy..ale kroluja wlasciwie Ausii w tym filmie..szkoda ze Cedric'a bylo malo.
Ale jak ten film pokazuje klimat powaznych zawodów to szkoda mowic....profeska w kazdym calu...a i fajne bo podczas filmu poznajesz bio poszczegulnych zawodnikow...mnie sie podobalo bio B.Lopes'a :D.....Film warty kazdej złotówki
Ale jak ten film pokazuje klimat powaznych zawodów to szkoda mowic....profeska w kazdym calu...a i fajne bo podczas filmu poznajesz bio poszczegulnych zawodnikow...mnie sie podobalo bio B.Lopes'a :D.....Film warty kazdej złotówki
-
- Kontakt:
ogólnie niektóre wypowiedzi są smieszne, np o Mick- u : On tak jeździ jakby kogoś polował argggg ;p ,albo o kovariku - jeździ tak ja by małe zwierzątko za szyje chwycił ;p, itp itp, naprawde włożyli serce w ten film :)
Ten film nie powstał na zlecenie yeti,ale clay porter jest z colorado i nasz patriotyzm jest taki i yeti dało mu pieniądze za reklame, ale taka jest prawde, że yeti ma teraz czołowych race-rów
Ten film nie powstał na zlecenie yeti,ale clay porter jest z colorado i nasz patriotyzm jest taki i yeti dało mu pieniądze za reklame, ale taka jest prawde, że yeti ma teraz czołowych race-rów
Spectrum90 a mógł byś mi to wysłać poczta ?? nagrał byś mi je na płytki i wysłał?? co za wszystko ci zapłace - za płytki i za wysyłke co ? dało by rade. Bo ja jestem z pszczyny wiec nie jest to daleko. albo sie gdzies umówić i bym se odebrał je. Daj znać - moje gg- 3236291
In The MTB There Is No Destinations, Just A Bike , A Rider And The Plase To Ride
-
- Kontakt:
MaDmAn- mieszkam na stałe w colorado :) bielsko zawsze traktowałem jako moje rodzinne miasto, gdybym mieszkam w bielku to no problem. Ogólnie dam ten hypnosis na neta, ale muszę oczyścić dysk i dam w formacie avi czy mpeg, żeby zajmowało mało miejsca, ale najlepiej by było gdyby ktoś mogóby użyczyć trochę swojego serwera :) bo na rapidy i sendspace itp jestem średnio przekonany aby wysyłać ;/
łeeee :( my też chcemy do USandA hmmm wizy niby mają znosić ale ja im coś nie wierzę... po dłużych rozmyślaniach.... Panowie jest chyba tylko jedna opcja, małżeństwo z Amerykanką! wtedy tam nas wpuszczą i jeszcze obywatelstwo się dostanie :)Spectrum90 pisze:MaDmAn- mieszkam na stałe w colorado :) bielsko zawsze traktowałem jako moje rodzinne miasto, gdybym mieszkam w bielku to no problem.
sorry za OT :)
a bywasz czasem w PL? Może zabrałbyś mnie w walizce co ?! :)
"Hey ho lets go!"
-
- Kontakt:
kona02- to zależy odemnie (chyba naprawde musisz isc do szkoły czytania ze zromumieniem) i przy takim nastawieniu w tej chcwili myślę, że dam ten film na rapida i dam linka tylko dla znajomym więc przestań wydziwiać, bo to będzie pierwszy hypnosis na necie, btw sorki, że to tak długo trwa, ale jak pisałem mam po 2-3mb na dysku więc muszę oczyśćić, żeby zrobić ripa i zrobie go w high quality, więc będzie trochę zajmować, ale będzie super jakość, potem dodam jeszcze dodatki. Też mam inne żeczy ważne do zrobienia rip będzie za 2 dni bo teraz mam luz
kona02- ja nie możesz się doczekać to sobie kur** kup i nie *******
kona02- ja nie możesz się doczekać to sobie kur** kup i nie *******
Spectrum90 Wiesz... Ogolnie to zaczne od tego ze jestes... PO.****** :)!!! Po 2 nie pisalem do Ciebie!! Po 3 to p.ierdoli mnie ten film i ty tez mnie pier.dolisz!! Kupiles se film bo starzy zawiezli ci dupe do ameryki i jestes cwaniak!! Daj na rapida, daj na hu.j wi co ale przede wszystki to daj se na luz!!
Wiecej nie bede z toba gadal bo szkoda mi czasu... kre.tynie... a i jak masz jakies kompleksy to napisz do przyjaciolki albo jakiegos innego pisemka w HAMERYCE <cfaniak>
A tak naprawde tooo wpisalem sie zeby podniesc temat bo byl juz na samym dole... ale spoko... fajnie masz...
Wiem ze w tym momencie zostane objechany przez wszystkich dupo.lizow z tego tematu, ktorych pozdrawiam :] a tym samym podziwiam jak mozna tak bardzo sie ponizyc... ;)
Wiecej nie bede z toba gadal bo szkoda mi czasu... kre.tynie... a i jak masz jakies kompleksy to napisz do przyjaciolki albo jakiegos innego pisemka w HAMERYCE <cfaniak>
A tak naprawde tooo wpisalem sie zeby podniesc temat bo byl juz na samym dole... ale spoko... fajnie masz...
Wiem ze w tym momencie zostane objechany przez wszystkich dupo.lizow z tego tematu, ktorych pozdrawiam :] a tym samym podziwiam jak mozna tak bardzo sie ponizyc... ;)
CZEKODZEM!!! :]:]:]