Piła 3

Mol
Kontakt:

Piła 3

Post autor: Mol »

Był juz ktos z was na pile 3 bo ja po wczorajszym maratonie z piłą byłem zrezany doszczetnie i z tego co słyszalem to ma byc 4 czesc. 3 ma swoj klimacik i jest najbardziej drastyczna ze wszystkich co ma swoje wady i zalety.
gRegor
Kontakt:

Post autor: gRegor »

byłem na jedynce i dwójce i na dniach sie wybiore na trójke... Tyle co czytałem z miesiąc temu na onecie to ze bodajze w Usa trójka wywołała fale omdleń i akcji takich ze karetki po ludzi przyjezdzały... Zobacze, ocenie btw. musi byc hardcore :D
http://www.pinkbike.com/photo/1368698/
Mol
Kontakt:

Jest hardcorowe a zblizenia daja swoje :)
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

no ja slyszalem ze jak pila3 leciala w angli to ludzie mdleli podczas ogladania albo uciekali z krzywiem... to bylo w listopadzie jakos tak po przeczytaniu tego artykulu na onecie nie moglem uwierzyc ze ktos moze az tak sie bac i postanowilem pojsc do kina jak ten dilm bedzie lecial... w sobote za tydzien ide na enemefa bedzie pil123 i teksanska masakra cos tam to zobaczymy:p
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

a ma ktos moze napisy do wersji ktora zajmuje rowno 700mb ? rozdzielczosc 640 x 352, czas trwania 1:30:22, nazwa pliku Saw 3 - Death Tunnel (horror)(2006) . Szukam szukam i caly czas nei moge znalesc.

edit: <lol> no i juz wiem czemu nie moglem znalesc napisow - bo to nie byla pila :D ale juz sciagam dwójke i trójke, jutro będą to napisze ;]
tinkki
Kontakt:

Post autor: tinkki »

Szczerze mówiąc jedynki żadna częśc nie przebije <klimat>
saw3 - fajna jest, tylko nie jedzcie lepiej przy temu... sceny sa naprawdę dojeb***!!!
matejGK
Kontakt:

Post autor: matejGK »

Nie wiem czemu ale film ten nie przypadł mi do gustu... Poprzednie części były całkiem OK. W trójce czółem czasami że jest odrobinę naciągany, i wyłącznie nastawiony na zysk... Nie wiem jak wy to oceniacie ale takie są moje odczucia.
http://www.pinkbike.com/photo/8281895/
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

Na mnie wywoal mieszane uczucia. Ogolnie bardzo fajny tylko jeszce kilka spraw nie zostalo dopowiedziane. Czuje taki niedosyt... Naprzyklad zostal jeszce jeden detektyw ktory szukal piły a nie ma nic o nim wspomniane.... Troche bardziej obrzydliwy, bo drastyczniejsze sceny byly w czesci 2(moim zdaniem). Na mnie te sceny nie dzialaly i ogladalem go jak kazdy inny film... Ale wchodzac na sale akurat wychodzilo 3 osoby z obslugi z wiadrem szmata i szczotka... z krzywymi minami wiec chyba na poprzednim seansie ktos puscil pawia.....
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

jedynka była spoko, w dwójce się wzdrygnołem jak panienka wpadła do tego dołu ze strzykawkai, a trójce jak zobaczyłem jak ta Pani doktor wierci mu wiertarą dziure w czaszce to miałem dreszcze :D
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Mol
Kontakt:

To trzeba przyznac ta operacja na zywca to byla lekka przesada i jak mu tym fleksem wycinala czaszke albo ten motyw z wybaczam
Gawin
Kontakt:

Post autor: Gawin »

Ja nie wiem ale bylem na maratonie troche sie zajebalem i zasnalem na 3 tak mnie to przestraszylo chyba bede musial jeszcze raz isc!!
www.gdfr.pl
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

Drastyczne, że tak powiem :/ Z ciekawostek: na Polskiej premierze była sanitariuszka :) Poza tym w USA było sporo omdleń i tego typu spraw... Dodam, że w USA z filmem szła razem akcja oddawania krwi i zebrano (nie wiem jaką dokładnie) ale rekordową ilość krwi...
A co do samego filmu: jak się najesz to w trakcie oglądania może być nie przyjemnie (szczególnie przy operacji na mózgu czy kluczu w kwasie :/). 1dynka była jeszcze do obejrzenia... Im dalej tym gorzej :/ To nie straszne nawet jest, a obrzydliwe, więc w sumie 4ka zapowiada się jeszcze "lepiej" :/
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

z ta operacja mozgu to kto ogladal autopsje (ktora byla na tym rorum w kilku tematach) mysle ze nie wywarla na nim wiekszego wrazenia...
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

pfff slaby film, nie ruszaja mnie takie rzeczy zupelnie, ogladalem go i jadlem pomarancze. Osobiscie wole filmy przy ktorych mozna spasc z krzesla niz filmy gdzie wypruwa sie flaki ;/
http://miniurl.pl/12397
sopel_snk
Kontakt:

Post autor: sopel_snk »

ja oglądałem i moge stwierdzic ze jest film przesadzony przez cały czas nic tylko same pułapki..jest ich za duzo jak dla mnie pozatym film nie trzyma tak w napięciu jak bym nie oglądał 1 i 2 to moze by mi sie spodobał..ale tak to lipa
http://www.pinkbike.com/photo/1465045/ hehe
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Hehehe ogladalem o w kinie i szykowlaem sobie kolacje :D <hahahah> parowki, chelebk, maselko, ketchup :D siedzialem w pierwszym rzedzie i tez jakos specjalnie mnie nie ruszal. Ale co mu przyznam, klimacik jest :) Jakbym go sam w nocy ogladal to moglbym sie bac :)
Elo
Mol
Kontakt:

W 3 czesci sa praktycznie same pułapki ciekawe jak wypadnie 4 czesc obawiam sie tylko ze juz troche przesadzaja bo taki film mozna ciagnac w nieskonczonosc a takie przeciaganie mija sie z celem bo to nie bedzie juz takie ciekawe a liczyc sie bedzie jedynie pogon za kasa
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

to ja chyba jakis jebniety jestem .... oglądnołem to i wogole mnie to nie ruszyło.... operacja czachy naprawde tak wygląda.. nie była na żywca tylko w miejscowym ...

jedyne co jakoś mnie ruszylo troszki to ten skręcacz kończyn czy jakoś tak ...

powiem wam szczerze ze oglądam teraz taki serial
Kryminalne Zagadki Nowego Yorku ... i tam są mocniejsze sceny czesto ... wypadające mózgi czy sekcje pokazywane jak kroją gościa ...

ps. Apocalypto tez na mnie wrazenia nie zrobiło a piszą w gazeteach ze ludzie uciekają.
sobek fr
Kontakt:

Post autor: sobek fr »

heh... teraz dopiero ten temat??? ;P ja to widzialem jakos pazdziernik/listopad i wtedy na mnie specjalnego wrazenia nie zrobilo a teraz to juz wogole zapomnialem o tym filmie i nie sadze zebym go jeszcze ogladal... ;P
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
ODPOWIEDZ